Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemeden hastaneye gitmenizde fayda var bence.. bir bilgim yok ama kanama durumunda acil gel diyor doktorum her seferinde..Selam kızlar.. 6.5 aylık hamileyim sabah lekelenme olmuş .. Basina gelen var mi
Sehir dışındayım bende gidecem ogleden sonra.. Çok korkuyorumbeklemeden hastaneye gitmenizde fayda var bence.. bir bilgim yok ama kanama durumunda acil gel diyor doktorum her seferinde..
anladım canım, doktorunu araman mümkün mü? belki yönlendirir canım benim.. geçmiş olsun, sakin kalmakta fayda var, şehir dışında olsam herhangi bir özel hastanenin aciline giderdim ben olsam.. aklıma da başka bir şey gelmedi canım..Sehir dışındayım bende gidecem ogleden sonra.. Çok korkuyorum
Aradim canım benim oda doktora git dedi .. Gidecem saat 1de .. Bide grip de olmusum hapsurma falan etki edermi acaba zorluyo ya hanianladım canım, doktorunu araman mümkün mü? belki yönlendirir canım benim.. geçmiş olsun, sakin kalmakta fayda var, şehir dışında olsam herhangi bir özel hastanenin aciline giderdim ben olsam.. aklıma da başka bir şey gelmedi canım..
o zaman içini ferah tut bakalım ne diyecek doktor.. bence de etkilenmiş olabilir ama illa kötüye yormamak lazım.. umarım hiçbirşeycik yoktur, iyi düşünelimAradim canım benim oda doktora git dedi .. Gidecem saat 1de .. Bide grip de olmusum hapsurma falan etki edermi acaba zorluyo ya hani
Allah razi olsun biraz olsun rahatladim cok sagol canimmo zaman içini ferah tut bakalım ne diyecek doktor.. bence de etkilenmiş olabilir ama illa kötüye yormamak lazım.. umarım hiçbirşeycik yoktur, iyi düşünelim![]()
geçmiş olsun, bizi de bilgilendir.Allah razi olsun biraz olsun rahatladim cok sagol canimm![]()
var mı bir gelişme?Allah razi olsun biraz olsun rahatladim cok sagol canimm![]()
Sonuç ne çıktı canım iyimisin ilkdefa 6.5 aylık hamilelikte lekelenme duydumAradim canım benim oda doktora git dedi .. Gidecem saat 1de .. Bide grip de olmusum hapsurma falan etki edermi acaba zorluyo ya hani
Kanaman nedenmiş canımSelam kızlar.. 6.5 aylık hamileyim sabah lekelenme olmuş .. Basina gelen var mi
Ohh şükür :)Selam kizlar giremedim kusura bakmayin .. Doktora gittim idrar testi falan yaptı temiz çıktı.. Bebek icinde cok iyi dedi cok şükür.. Ben hasta olmustum oksurup hapsuruyodum fazlasiyla o yüzden ince damar catlamistir dedi. :)
Allah razi olsun canim benimOhh şükür :)