• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamalar neye isaret ??? Baslamadan bittimi acaba ?

Nursu8406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
78
0
86
Almanya
Selam Arkadaslar, bugün transfer günü haric 10. günüm. 8. günde hafif lekelenme basladi sabah ve aksam. Sadece afadersiniz sildigimde tuvalet kagidina bulasti. 9. gün sabah yine aynisi, aksam üstü pedim lekelendi. Ve suan yine alabula kirmizi bulasti pedime. Kan testini en gec persembe yaptirabiliyorum. Yerlesme kanamasi, tutunma kanamasi diye avuttum kendimi. Ama öyle oldugunu sanmiyorum. Transfer sonrasi ilk hafta yerimden kalkamamistim, yorgunluk, bas dönmesi,devamli uyku halindeydim. Simdi hicbirsey yok , herzamanki normal halime döndüm.

Benim gibi olupta pozitif veya negatif sonuc alan varmi acaba ?

Canım hayırlı olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Bu şekilde kanaması olupta hamile olan çok arkadaşı tanıyorum forumdan.

Dilerim meleğin seninledir.

Doktorunla görüşmeni öneririm.Coraspin'i kesmen gerekebilir.

Güzel haberlerini almak ümidiyle....

Ben Almanya´da yasiyorum. Maalesef tüp bebek merkezindeki doktorum verdigi kagitlarda kanama olabilir, ilaca devam edin diye yaziyor. Zaten doktora telefonla ugrasmak mümkün degil. Bende kendi kadin doktorumda persembe gününe randevu aldim kan testi icin, ondada sonuc cuma günü belli olacak. 2 gün daha nasil beklerim bilemiyorum. Cok emindim olacak diye,planlar yapmaya baslamistim, belkide bu yüzden kaybediyorum.

Ben Almanya´da yasiyorum. Maalesef tüp bebek merkezindeki doktorum verdigi kagitlarda kanama olabilir, ilaca devam edin diye yaziyor. Zaten doktora telefonla ugrasmak mümkün degil. Bende kendi kadin doktorumda persembe gününe randevu aldim kan testi icin, ondada sonuc cuma günü belli olacak. 2 gün daha nasil beklerim bilemiyorum. Cok emindim olacak diye,planlar yapmaya baslamistim, belkide bu yüzden kaybediyorum.

Canım hemen ümidini yitirme,henüz belli deği ki...

Dua et bol bol...

Dilerim Cuma günü hayırlı haberlerini alırız.

transfer sonrasi 12.gün kan testi negatif.......( ben dayanamayip yaptirdim ) Pazartesi 6 subat kendi doktorumun verdigi test tarihi. 12.günde cikmadiktan sonra cikma ihtimali varmi daha ? ( kanamalar da devam ediyor )

Back
X