Kanamalarımda anormallik varmış gibi geliyor :(

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
103
Bundan birkaç gün önce bir konu açmıştım. Ben 11.11.2014'te çikolata kisti ameliyatı oldum şu an altı haftalık gebeyim. 4 gün önce bir iki damla pembe bir sıvı gelmişti. Son iki gündür renk koyulaştı bordo gibi kahverengi gibi. Sanki adet başlangıcı gibi ama ağrım sızım yok sadece arada bir batmalarım oluyor. Korkumdan dün acile gittim B-hcg değerim 5288 kesem de gözüküyor doktor şu an kanaman yok bir şeyin yok dedi ama progestan verdi. İlk gebeliğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum. Ama içimde hep bir korku var. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı merak ediyorum.

Cnm bende yasadim o korkuyu ucuncu ayima kadar devam etti dr banada bisey yok diyodu ama kanamalarim devm ediyodu bazn pembe bazen koyu anlattigin gibi bebek buyurken kendine yer acmak icin kanallari kanatiyomus oyle olabiliyo ama sen gene yat dinlen progestan bende kullandim ama ignede vermisti bnm drm vurduruyodum simdi bebegimi kucagimda endise etme olabiliyo pozitif dusun pozitif olsun insallh sag salim kavusursun bebegine

Amiiin çok teşekkür ederim. Açıkçası benim yaşım da biraz küçük daha 21 yaşındayım ve hiç tecrübem yok. Yeni evliyim ve yeni gebeyim. Bir de ameliyattan hemen sonra kalınca korkularım bayağı bir arttı. Umarım dediğiniz gibidir iyi düşünmek istiyorum ama şu sıralar çok paranoyaklaştım.

Bende 21 yasindayim seni cok iyi anliyorum anne olmak kolay degil hayatin tamamen degisiyo daha basindasin dokuz ay hic endisen bitmiyo yok testleri yok hareketleri candan can oluyo iyi dusun keyfini cikar dogum yapali bir ay oldu onu kucagina alinca tum sikintilarin bitiyo unutuyosun tabi yani sikintilar basliyo ama onun bi bakisi elini tutusu herseye degiyo cnm

Ya gerçekten çok teşekkür ederim. Bir an önce kucağıma almayı istiyorum. Buraya da yeni üyeyim ama iyi ki de üye olmuşum yalnız olmadığımı hissediyorum iyi ki varsınız. :)

Ne
Ya gerçekten çok teşekkür ederim. Bir an önce kucağıma almayı istiyorum. Buraya da yeni üyeyim ama iyi ki de üye olmuşum yalnız olmadığımı hissediyorum iyi ki varsınız. :)
Nedemek cnm her zmn ewet cok guzel ni site bn iki senedir uyeyim herseyi burdan ogrendim diyebilirim bebis dusunirken yumurtlama gunu nedir bilmiyodum dusun
arkadaslar saolsun yardim ediyolar

Cnm bebegin hayirli olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin allah benimde 5. Haftada asiri sancim wardi sanci artinca bordomsu lekelenmem basladi biraz artti dr a gittim dusuk tehliken war dedi dusuk onleyici igne progestan fitil werdi gecti cok sukur 22. Haftadayim

Amiiin çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Doktorum bana da progestan, folbiol, proluton depot verdi bir de dinlen hiç yataktan kalkma dedi ama o mümkün olmuyor şimdi biraz daha azaldı kanamam bir an önce geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…