- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Progestan iğne yada ilaç vermedilermi13 haftalij hamileyim 5. Haftadan beri kahve lekeler kanamalarla gecirdim. Fakat 2 haftadir ozellikle dunden bu yana kanamam cok yogun. Sabah hastaneye yattim serum vs takildi 2 gun rapor aldim. Fakat simdi yine kanama oldu. Yattigim halde. Cok bunaldim yardim edin gecer mi ? Isten cikmayi dusunuyorum artik. Yatarak ancak iyi olabilcem gibime geliyor3 ay sonra gecer dediler gecmedi cok yoruldum acile surekli gitmekten
Gundr 3 tane progestan 200 mg ve haftada bir igne ama gecmiyor gecmiyorProgestan iğne yada ilaç vermedilermi
Sanirim benimde oyle olcak birakcam artik duzelmedi bi turluBende 9ay kanamali gecirdim malesef. Progestan igne ve ilaclar kullandim yerimden kalkmiyodum o sekilde bitti hamilelik tamamen yatarak. Ben isi birakmistim malesef.
Benim duzelmemisti cok sukur kizim saglikla geldi. Insallah senin duzelir kisa zamanda. Cunku biliyorum o psikoloji ve caresizligi. Allah sagliklaa kucagina aalmayi nasip etsinSanirim benimde oyle olcak birakcam artik duzelmedi bi turlu
Dr bi sebep soylemedi hep kanama bolgesi degisiyor. Suan kesenin arkasindaymis kanama.Onceden etrafindaydin falan.Mantiklo aciklama yapmiyorBu kanamalarn bir sebebi olmali. Arastrldi mi
Yatıp dinlen. Kendini yorma sitres yapma sakin olmaya çalış sitres düşman resmenGundr 3 tane progestan 200 mg ve haftada bir igne ama gecmiyor gecmiyor
Amin insallah. Dr 9 ay boyle gider demismiydi.Benim duzelmemisti cok sukur kizim saglikla geldi. Insallah senin duzelir kisa zamanda. Cunku biliyorum o psikoloji ve caresizligi. Allah sagliklaa kucagina aalmayi nasip etsin
Hayir bana 4.ayda gecer demisti bi kac doktor ama gecmedi bi turlu. Dogum yapacagim haftaya kadar igne ilac kullandim. 37+2 de igneyi falan biraktik. 40da dogum yaparsin dedi doktor. 37+5 te igneyi biraktiktan 3 gun sonra dogum yaptim. Bana doktor vucudun kabul etmiyo yabanci bisey o yuzden atmaya calisiyo olabilir dedi. Senin de oyle olabilirAmin insallah. Dr 9 ay boyle gider demismiydi.
Ay evet oda olabilir alerji astim hastayim zaten en ufak tozda hapsirip aksiririm.Hayir bana 4.ayda gecer demisti bi kac doktor ama gecmedi bi turlu. Dogum yapacagim haftaya kadar igne ilac kullandim. 37+2 de igneyi falan biraktik. 40da dogum yaparsin dedi doktor. 37+5 te igneyi biraktiktan 3 gun sonra dogum yaptim. Bana doktor vucudun kabul etmiyo yabanci bisey o yuzden atmaya calisiyo olabilir dedi. Senin de oyle olabilir
Olabilir tabi insallah gecer. Stres yapma surekli dinlen. Bunlar onemli cunkuAy evet oda olabilir alerji astim hastayim zaten en ufak tozda hapsirip aksiririm.
Canim merhaba,hamileligin hayirli olsun, saglikla kucagina al insallah. bende seninle ayni durumdayim 13 haftalik hamileyim 5. Haftadan beri kanamam var. cok korkuyorum.. internette bi umut ariyorum. Senin kanamalarin gectimi? Ne zman gececek hic bilmiyorum13 haftalij hamileyim 5. Haftadan beri kahve lekeler kanamalarla gecirdim. Fakat 2 haftadir ozellikle dunden bu yana kanamam cok yogun. Sabah hastaneye yattim serum vs takildi 2 gun rapor aldim. Fakat simdi yine kanama oldu. Yattigim halde. Cok bunaldim yardim edin gecer mi ? Isten cikmayi dusunuyorum artik. Yatarak ancak iyi olabilcem gibime geliyor3 ay sonra gecer dediler gecmedi cok yoruldum acile surekli gitmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?