Kanamali gebelik

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
13 haftalij hamileyim 5. Haftadan beri kahve lekeler kanamalarla gecirdim. Fakat 2 haftadir ozellikle dunden bu yana kanamam cok yogun. Sabah hastaneye yattim serum vs takildi 2 gun rapor aldim. Fakat simdi yine kanama oldu. Yattigim halde. Cok bunaldim yardim edin gecer mi ? Isten cikmayi dusunuyorum artik. Yatarak ancak iyi olabilcem gibime geliyor 3 ay sonra gecer dediler gecmedi cok yoruldum acile surekli gitmekten

Progestan iğne yada ilaç vermedilermi

Amin insallah. Dr 9 ay boyle gider demismiydi.
Hayir bana 4.ayda gecer demisti bi kac doktor ama gecmedi bi turlu. Dogum yapacagim haftaya kadar igne ilac kullandim. 37+2 de igneyi falan biraktik. 40da dogum yaparsin dedi doktor. 37+5 te igneyi biraktiktan 3 gun sonra dogum yaptim. Bana doktor vucudun kabul etmiyo yabanci bisey o yuzden atmaya calisiyo olabilir dedi. Senin de oyle olabilir

Ay evet oda olabilir alerji astim hastayim zaten en ufak tozda hapsirip aksiririm.

Canim merhaba,hamileligin hayirli olsun, saglikla kucagina al insallah. bende seninle ayni durumdayim 13 haftalik hamileyim 5. Haftadan beri kanamam var. cok korkuyorum.. internette bi umut ariyorum. Senin kanamalarin gectimi? Ne zman gececek hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…