Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 3 gün geçince hamile olduğumu öğrendim bende 4 haftalıkım şuan kan değerlerine goreAdetiniz kaç gün geçti? Benim ilk hamileliğimde 4+6 itibariyle kanama başladı, doğuma kadar sürdü..
2 gündür var maalesef ister istemez korkuyorum ama değerlerim de yükseliyor keseyi bı gorsemAdetiniz kaç gün geçti? Benim ilk hamileliğimde 4+6 itibariyle kanama başladı, doğuma kadar sürdü..
Hergün kanama oldumu birde doktorlar kanama icin rahimnicindemi olusuyor dedi yoksa nerden geldigi belli degilmiydi ben 9 bebek kaybettim de kanamalarlaAdetiniz kaç gün geçti? Benim ilk hamileliğimde 4+6 itibariyle kanama başladı, doğuma kadar sürdü..
Aslında tam kanama da değil 2 gündür sızıntı şeklinde geliyo ped falan kullanmıyorum yerleşmeden dedi ama inşallah öyledir stres yapiyorumHergün kanama oldumu birde doktorlar kanama icin rahimnicindemi olusuyor dedi yoksa nerden geldigi belli degilmiydi ben 9 bebek kaybettim de kanamalarla
Hergün kanama olmuştu. Tabi 14 haftalık civarı plasenta previa teşhisi konulmuştu.. nedeni belliydi yani.Hergün kanama oldumu birde doktorlar kanama icin rahimnicindemi olusuyor dedi yoksa nerden geldigi belli degilmiydi ben 9 bebek kaybettim de kanamalarla
Kese görmek için erken zaten. Hakkınızda hayır olsun... insallah sağlıkla gelir..Adetim 3 gün geçince hamile olduğumu öğrendim bende 4 haftalıkım şuan kan değerlerine gore
Hayır bilinmiyor kanamanın neden oldugunu bulsak olucak belki ama nasip iste olacağı olsa olur hic bisey engel olamaz diyoruz bi müddet arastirmak istedim o nedenle sordum size sagolun cevapladiginiz icinHergün kanama olmuştu. Tabi 14 haftalık civarı plasenta previa teşhisi konulmuştu.. nedeni belliydi yani.
Geçmiş olsun size. Çok üzücü.. Nedeni belli mi kayıplarınızın?
İnsallah saglıcakla alırsınız kucağınıza rabbim kotu tecrubeler yasatmasnAslında tam kanama da değil 2 gündür sızıntı şeklinde geliyo ped falan kullanmıyorum yerleşmeden dedi ama inşallah öyledir stres yapiyorum
Rica ederim. Çok içimden gelerek dua ettim, Allah size de nasip etsin.. Tez zamanda, sağ selim kuçağınıza alınız..Hayır bilinmiyor kanamanın neden oldugunu bulsak olucak belki ama nasip iste olacağı olsa olur hic bisey engel olamaz diyoruz bi müddet arastirmak istedim o nedenle sordum size sagolun cevapladiginiz icin
Allah razı olsun cok sagolun rabbim. Sağlıkla nasip etsin kucaginiza sag saglik alıp saglikla buyutun sizde insallahRica ederim. Çok içimden gelerek dua ettim, Allah size de nasip etsin.. Tez zamanda, sağ selim kuçağınıza alınız..