Geçmiş olsun5 hafta 2 günlük hamileyim. dün kanamam gelince acile gittik. doktor alttan muayene etti keseyi beğenmediğini şeklinin bozuk olduğunu söyledi. kan aldılar beta armıştı. neyse bugün kendi doktoruma özele gittim. oda ultrasonla baktığında kesemin şeklinin bozuk olduğunu ve kesenin yuksrıda olması gerekirken beklenmeyen yerde aşağıda olduğunu söyledi ve iç açıcı olmadığını ümitli konuşamayacağını söyledi. hatta haftaya kendiğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi. ben hiç mi umut yok düzelmez mi vs dedim allahtan ümit kesilmez ama ümit edici konuşamayacağım dedi yani sanırım ya düşecek ya kürtajla alınacako kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim. hem bu durumu yaşayan ve düzelen sağlıklı gebeliği ilerleyen var mı bunu öğrenmek istiyorum. hemde kürtaj yada düşükten kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız bunu öğrenmek istiyorum
iki düşüğünüzde mi bu sebeptendi peki ? yani bi daha hamile kalsam yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim var yani. peki bunun sebebi nedir kiGeçmiş olsunüst üste 2 düşük yaptığım için çok iyi anlıyorum Sizinki gibiydi ve düştü maalesef. Kürtaj olursanız eğer toparlanabilmeniz için bikaç ay beklemenizi söylerler. Ama kendiliğinden düşerse beklemenize gerek yok. Benim doktorum böyle söylemişti. Elbette siz doktorunuz ne derse onu yapın.
Yok hayır. İlk evlendiğim yıl düşmüştü ve kürtaj olmuştum. Ondan sonra 2 çocuğum oldu. Hepsi aynı olacak diye bişey yok yani.iki düşüğünüzde mi bu sebeptendi peki ? yani bi daha hamile kalsam yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim var yani. peki bunun sebebi nedir ki
peki ondan sonra çocuğunuz hemen kaldı mı ? kaç ay sonra kaldı acaba. biz 1.5 yıldır çocuk istiyorduk. tam oldu dedik oda gidecek çok kahroluyorumYok hayır. İlk evlendiğim yıl düşmüştü ve kürtaj olmuştum. Ondan sonra 2 çocuğum oldu. Hepsi aynı olacak diye bişey yok yani.
Bu sene 2 düşük yaptım. Tıbbi genetiğe gidip kan verdim bişey çıkmadı. Doktorunuz sizi yönlendirecektir ama ilk düşükte istemiyorlar genelde.
Öncelikle kendinizi sakın suçlamayın. Sağlıklı bi gebelik olsaydı eğer, siz ne yaparsanız yapın tutunurdu.peki ondan sonra çocuğunuz hemen kaldı mı ? kaç ay sonra kaldı acaba. biz 1.5 yıldır çocuk istiyorduk. tam oldu dedik oda gidecek çok kahroluyorum
5 hafta 2 günlük hamileyim. dün kanamam gelince acile gittik. doktor alttan muayene etti keseyi beğenmediğini şeklinin bozuk olduğunu söyledi. kan aldılar beta armıştı. neyse bugün kendi doktoruma özele gittim. oda ultrasonla baktığında kesemin şeklinin bozuk olduğunu ve kesenin yuksrıda olması gerekirken beklenmeyen yerde aşağıda olduğunu söyledi ve iç açıcı olmadığını ümitli konuşamayacağını söyledi. hatta haftaya kendiğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi. ben hiç mi umut yok düzelmez mi vs dedim allahtan ümit kesilmez ama ümit edici konuşamayacağım dedi yani sanırım ya düşecek ya kürtajla alınacako kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim. hem bu durumu yaşayan ve düzelen sağlıklı gebeliği ilerleyen var mı bunu öğrenmek istiyorum. hemde kürtaj yada düşükten kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız bunu öğrenmek istiyorum
merhaba. normalde salı günü kürtaj olacaktım ama pazartesi günü farklı doktora da görünmek istedim. kanama alanım olduğunu düşük tehlikesi var evet ama kese iyi kesenin olduğu yer de gayet iyi dedi. 1 hafta yatış ve fitil iğne verdi. şu an kanamam yok. pazartesi tekrar gideceğim bakalımMerhaba durumunuz nasıl oldu merak ettim
Merhabalar son durumunuz ne oldu acabamerhaba. normalde salı günü kürtaj olacaktım ama pazartesi günü farklı doktora da görünmek istedim. kanama alanım olduğunu düşük tehlikesi var evet ama kese iyi kesenin olduğu yer de gayet iyi dedi. 1 hafta yatış ve fitil iğne verdi. şu an kanamam yok. pazartesi tekrar gideceğim bakalım
çok şükür bugün 9 haftalık olduk ve kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş her şey yolundaMerhabalar son durumunuz ne oldu acaba
Ayy çok sevindim gerçekten bize de dua eder misiniz riskli başlangıç maalesef benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızçok şükür bugün 9 haftalık olduk ve kontrolüm vardı kanama alanım geçmiş her şey yolundaburadan okuyacak olanlara böyle bi sorunu olanlara söylemek istediğim tek şey asla bi doktorla kalmayın. başka doktora gidin muhakkak
size ne dedi doktor ? inşallah sizde hamile olan herkes de evlatlarını sağlıcakla kucaklarına alıp o misss kokularını içlerine çekeceği güne kolaylıkla güzellikle geçsinler. ilk başta olumsuzluklar duyunca insan psikolojik olarak çok zorlanıyor ama inan sen allah’a duanı eksik etme rabbimde evladını sana bağışlasınAyy çok sevindim gerçekten bize de dua eder misiniz riskli başlangıç maalesef benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Çok güzel dediniz gerçekten Amin amin inşallah Çok teşekkür ederim.size ne dedi doktor ? inşallah sizde hamile olan herkes de evlatlarını sağlıcakla kucaklarına alıp o misss kokularını içlerine çekeceği güne kolaylıkla güzellikle geçsinler. ilk başta olumsuzluklar duyunca insan psikolojik olarak çok zorlanıyor ama inan sen allah’a duanı eksik etme rabbimde evladını sana bağışlasın
kesenin düzensiz olması daha yeni oluşuyor olmasıyla da ilgiliymiş. yani haftan ilerledikçe kese de düzeliyormuş. içini ferah tut asla bir doktorla da kalmaÇok güzel dediniz gerçekten Amin amin inşallah Çok teşekkür ederim.
Benim şuan kanama var aşırı değil ama var işte bugün tam 6 haftalık oldu gittim karından baktı kese var bebekte cok cok küçük belli bile olmuyordu net o yüzden 1 hafta zaman verdi kalp atışı vs duyarız diye ve kesem birazcık düzensiz görünüyor dedi ne yapacağımı bilemedim nasip ne kadar üzülsek de çaresi olmuyor o yüzden oluruna bıraktım daha önce iki kaybım var Allahın takdiri bekliycem mecbur
Haklısın kesinliklekesenin düzensiz olması daha yeni oluşuyor olmasıyla da ilgiliymiş. yani haftan ilerledikçe kese de düzeliyormuş. içini ferah tut asla bir doktorla da kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?