kanamam oldu. kese istenmeyen yerde ve şekli bozukmuş. böyle bi durum yaşayan var mı ?

efinays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
22
4
1
32
5 hafta 2 günlük hamileyim. dün kanamam gelince acile gittik. doktor alttan muayene etti keseyi beğenmediğini şeklinin bozuk olduğunu söyledi. kan aldılar beta armıştı. neyse bugün kendi doktoruma özele gittim. oda ultrasonla baktığında kesemin şeklinin bozuk olduğunu ve kesenin yuksrıda olması gerekirken beklenmeyen yerde aşağıda olduğunu söyledi ve iç açıcı olmadığını ümitli konuşamayacağını söyledi. hatta haftaya kendiğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi. ben hiç mi umut yok düzelmez mi vs dedim allahtan ümit kesilmez ama ümit edici konuşamayacağım dedi yani sanırım ya düşecek ya kürtajla alınacak o kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim. hem bu durumu yaşayan ve düzelen sağlıklı gebeliği ilerleyen var mı bunu öğrenmek istiyorum. hemde kürtaj yada düşükten kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız bunu öğrenmek istiyorum

Geçmiş olsun üst üste 2 düşük yaptığım için çok iyi anlıyorum Sizinki gibiydi ve düştü maalesef. Kürtaj olursanız eğer toparlanabilmeniz için bikaç ay beklemenizi söylerler. Ama kendiliğinden düşerse beklemenize gerek yok. Benim doktorum böyle söylemişti. Elbette siz doktorunuz ne derse onu yapın.

iki düşüğünüzde mi bu sebeptendi peki ? yani bi daha hamile kalsam yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim var yani. peki bunun sebebi nedir ki

iki düşüğünüzde mi bu sebeptendi peki ? yani bi daha hamile kalsam yine aynı şeyleri yaşama ihtimalim var yani. peki bunun sebebi nedir ki
Yok hayır. İlk evlendiğim yıl düşmüştü ve kürtaj olmuştum. Ondan sonra 2 çocuğum oldu. Hepsi aynı olacak diye bişey yok yani.
Bu sene 2 düşük yaptım. Tıbbi genetiğe gidip kan verdim bişey çıkmadı. Doktorunuz sizi yönlendirecektir ama ilk düşükte istemiyorlar genelde.

peki ondan sonra çocuğunuz hemen kaldı mı ? kaç ay sonra kaldı acaba. biz 1.5 yıldır çocuk istiyorduk. tam oldu dedik oda gidecek çok kahroluyorum

peki ondan sonra çocuğunuz hemen kaldı mı ? kaç ay sonra kaldı acaba. biz 1.5 yıldır çocuk istiyorduk. tam oldu dedik oda gidecek çok kahroluyorum
Öncelikle kendinizi sakın suçlamayın. Sağlıklı bi gebelik olsaydı eğer, siz ne yaparsanız yapın tutunurdu.
Herkesin vücudu farklı ne desem boş. Doktor kürtaj olduğum için 4/5 ay korunmamı söylemişti. Sonradan bikaç ay sonra oldu. Ama mesela son düşük kendiliğinden olduğu için korunmadım ve sonraki ay tekrar hamile kaldım. Sizi anlayabiliyorum ama kendinizi çok üzüp strese sokmamaya çalışın . Sizin elinizde olan bişey değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…