kanamam oldu:(

nuran_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
35
1
36
İstanbul
kızlar bu sabah kalktıgımda 1damla penbe rengli kanamam olmuş sabahdan beri yatıyorum sancım yok ama sabah olsada hemen doktora gitsem hesaplamaya göre 6+4günlük hamileyim inş bebegimde bişey yoktur dua edin nolurr:((

Canım geçmiş olsun inş. sabaha kadar hiç bişiyin kalmaz geçer.. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın... Her ne kadar dr. lar alttan bakmaya sakıncası yok deselerde pek yanaşma canım....kan tahililerini yaptırdınmı pıhtilaşma tiroid filan ?

çok geçmiş olsun dilerim önemsiz bir şeydir. İçini ferah tut sırt üstü uzan bacaklarını makasla çapraz yani doktor söylemişti bunu..

ben idral testi yapmıştım snrasında gitmedim doktoraa biraz büyüsün diye bekledimm altdan baktırmamak için ama şimdide korkuyorumm sabahdan beri yataktan kalmadımm sabah olan akıntıdan başka olmadı ama

InsaALLAH onemli birsey degildir cnm... Yerlesme kanamasi olabilir mi?

Kafana takma sabah ola hayrola insaALLAH. ALLAH bebegini saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin cnm.

sitres yapma canım Rabbim bebeğinizi korusun inş. hiç bişi olmaz üstelik 6 haftalık bebek alttan bakalım demezler kolay kolay sen istemedikçe artık üstten görünür rahatça güzelce uyu dinlen bu gece bilki ne kadar kötü düşünürsen düşün bebeğini üzmekten başka bi işe yaramayacak üstelik bazı hamileliklerde kanamalar görülüyor her şeyin kötüsünü düşünme...Güzel haberlerini bekliyoruz canım...Dualarımız seninle

teşekkür ederim kızlar inş güzel haberlerle gelirimm allahım o küçücük kalbini bi görsem :)dünyalar benim olacak

inş. tatlım belki yeğenimiz annesininin onun kalbini duyması için bir naz yapmıştır bellimi olur baktı annesinin onu göreceği yok... O bi uyanıklık yapıyo kesin kız böyle kurnaz olduğuna göre :9:

şansa bakın yaa saglık ocagına gittim bgün evime yakın diye ultrasonları bozulmuş :(şansa bakın yaa eşimde yarına kadar yat dinlen dedi yarın sabah gidelim dedii çok şükür leke felan gelmedii daha ofya bugünü zor ettim şimdide yarını bekliyorum zabırsızlıkla

şansa bakın yaa saglık ocagına gittim bgün evime yakın diye ultrasonları bozulmuş :(şansa bakın yaa eşimde yarına kadar yat dinlen dedi yarın sabah gidelim dedii çok şükür leke felan gelmedii daha ofya bugünü zor ettim şimdide yarını bekliyorum zabırsızlıkla

Gittin mi cnm bugun saglik ocagina?

Çok geçmiş olsun canım, umarım güzel bir haberle dönersin.
Bende 5+5 haftalık hamileyim. Bende de ara ara kahverengi lekeler geliyor.
yerleşme kanı diyorlar. Çok kafaya takmamaya çalışıyorum. 12 kasımda gidicem bende
doktora. umarım kötü bişi değildir.
dualarım seninle..

merhaba kızlar az önce geldim doktorumdan özele gittim 6+1günlükmüş bebegim kalp atışlarını gördümm çok saglıklıymış düşük tehlikesi felan yokmuş lekelenmem hakkındada önemli bişey degil o dedi takma dediii oy kurban olurumm pıt pıt nasıl atıyodu öylee allah isteyen herkeze nasip etsin bu duygunu :))

güzel haberlerini almak mutlu etti beni inş sorunsuz hamilelik geçirirsiniz tüm hamileler... Rabbim isteyenlerede nasip etsin...

merhaba benim adetim 1.10.2011 de başladı 8.10.2011 de bitti 15.10.2011 ara kanamam oldu doktor ultrasonla baktı enfeksiyon dedi normalde 1.11.2011 adet olmam lazım olamadım bugün ara kanama adeti geçiktirir mi

aynı şekil de bende de olmuştu adetim bittikten 15gün sonra 1 günlük kanamam olmuştu ama reng günüm geldiginde normal şekilde adetimi gördüm

kızlar bu sabah kalktıgımda 1damla penbe rengli kanamam olmuş sabahdan beri yatıyorum sancım yok ama sabah olsada hemen doktora gitsem hesaplamaya göre 6+4günlük hamileyim inş bebegimde bişey yoktur dua edin nolurr:((

çok geçmiş olsunnn....ama sıkma canını sakınn ferah tut hep içini benimde 6.haftalarında kanamama olduuu...ama çok şükür 10 gün yattım ve şimdi 15 hafta 2 günlük olduu...inşallah geri kalan zamanımız sorunsuz bir biçimde bitiririzz......dikkat et kendine bol bol yat dinlenn..tekrar çokk geçmiş olsunn

Back
X