kanamam var ama hala hamilelik belirtileri yasıyorum

toshiyoshi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
35
18
288
İstanbul
merhaba kızlar 3 aydır bu konulara giriş yaptık :)
beklenen adet tarihime 1 hafta kala kasık batmaları hafif göğüs ağrıları başlamıştı yine o günlerde kahverengi bir lekelenme oldu.
normal adet olacağım tarihi 3 gün geçtikten sonra adet oldum dedim, ama hiç öncekiler gibi olmadı
ilk gün lekenme 2. gün çok çok az ve bugünde bitiyormuş gibi oldu sonra arttı ama hala kasıklarımda ve göğüslerimde agrı var normalde adet olduğum ilk gün göğüs ağrım ve şişkinliği hemen inerdi
sanki sol kasıgımda hep idrar tam doluymuş gibi
önce sistit mi oldum dedim ama yaparken de bir yanma bişey yok
sık idrara gidiyorum o ağrıdan sebeb
üşütmekden olurmu böyle şeyler havalar soğudu anlamadık üşüttük mü yoksa gebelik durumumu
bat 2 gün kala yaptığım testte silik 2, çizgi cıkmıstı
bat 2 gün geçtiğinde yaptığım testte ise tek çizgi cıktı
şimdi kanama devam ederken bir test daha yapsam mı?

Canim belki de döllenme tutmamış da olabilir belki usuttugunden de olabilir. Adetin bitince dene belki bebek varsa Ozaman kesin çıkabilir. İns üstüne görme yasiyosundur

sabah şiddetli ağrıyla uyandım
Bahçelievler medical parkta önceden de tanıdığım doçent doktora gittim kanamam olmasına rağmen ultrasonla baktı kist vs gibi bir durum yok dedi ama gebelik kesesi de henüz yok dedi kan tahlili yaptırdı 4,63 çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi
testi veren hemşirede hamilesiniz kutlarım dedi :D
doktorunda şüphe duyması hadi alt karın ve kasıkta ki agrı üşütmeden olsun ama göğüs hassasiyeti neden
bakalım 2 gün daha bekleyeceğiz

merhaba kızlar 3 aydır bu konulara giriş yaptık :)
beklenen adet tarihime 1 hafta kala kasık batmaları hafif göğüs ağrıları başlamıştı yine o günlerde kahverengi bir lekelenme oldu.
normal adet olacağım tarihi 3 gün geçtikten sonra adet oldum dedim, ama hiç öncekiler gibi olmadı
ilk gün lekenme 2. gün çok çok az ve bugünde bitiyormuş gibi oldu sonra arttı ama hala kasıklarımda ve göğüslerimde agrı var normalde adet olduğum ilk gün göğüs ağrım ve şişkinliği hemen inerdi
sanki sol kasıgımda hep idrar tam doluymuş gibi
önce sistit mi oldum dedim ama yaparken de bir yanma bişey yok
sık idrara gidiyorum o ağrıdan sebeb
üşütmekden olurmu böyle şeyler havalar soğudu anlamadık üşüttük mü yoksa gebelik durumumu
bat 2 gün kala yaptığım testte silik 2, çizgi cıkmıstı
bat 2 gün geçtiğinde yaptığım testte ise tek çizgi cıktı
şimdi kanama devam ederken bir test daha yapsam mı?

canım bendede aynısı olmuştu hatta benim adetime yakın su gelmeye başlamıştı belim ağrıyordu mide bulantısı vardı ama adetim geldi ne yazıkki inşallah seninki benimki gibi değildir de hamilesindir..

Back
X