- Konu Sahibi toshiyoshi
merhaba kızlar 3 aydır bu konulara giriş yaptık :)
beklenen adet tarihime 1 hafta kala kasık batmaları hafif göğüs ağrıları başlamıştı yine o günlerde kahverengi bir lekelenme oldu.
normal adet olacağım tarihi 3 gün geçtikten sonra adet oldum dedim, ama hiç öncekiler gibi olmadı
ilk gün lekenme 2. gün çok çok az ve bugünde bitiyormuş gibi oldu sonra arttı ama hala kasıklarımda ve göğüslerimde agrı var normalde adet olduğum ilk gün göğüs ağrım ve şişkinliği hemen inerdi
sanki sol kasıgımda hep idrar tam doluymuş gibi
önce sistit mi oldum dedim ama yaparken de bir yanma bişey yok
sık idrara gidiyorum o ağrıdan sebeb
üşütmekden olurmu böyle şeyler havalar soğudu anlamadık üşüttük mü yoksa gebelik durumumu
bat 2 gün kala yaptığım testte silik 2, çizgi cıkmıstı
bat 2 gün geçtiğinde yaptığım testte ise tek çizgi cıktı
şimdi kanama devam ederken bir test daha yapsam mı?
beklenen adet tarihime 1 hafta kala kasık batmaları hafif göğüs ağrıları başlamıştı yine o günlerde kahverengi bir lekelenme oldu.
normal adet olacağım tarihi 3 gün geçtikten sonra adet oldum dedim, ama hiç öncekiler gibi olmadı
ilk gün lekenme 2. gün çok çok az ve bugünde bitiyormuş gibi oldu sonra arttı ama hala kasıklarımda ve göğüslerimde agrı var normalde adet olduğum ilk gün göğüs ağrım ve şişkinliği hemen inerdi
sanki sol kasıgımda hep idrar tam doluymuş gibi
önce sistit mi oldum dedim ama yaparken de bir yanma bişey yok
sık idrara gidiyorum o ağrıdan sebeb
üşütmekden olurmu böyle şeyler havalar soğudu anlamadık üşüttük mü yoksa gebelik durumumu
bat 2 gün kala yaptığım testte silik 2, çizgi cıkmıstı
bat 2 gün geçtiğinde yaptığım testte ise tek çizgi cıktı
şimdi kanama devam ederken bir test daha yapsam mı?