kanamam var çok korkuyorum

tazeanne27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
155
127
103
31
Hanımlar 15 haftalık hamiyeyim ilk önce kahverengi lekelenme oldu iki gün sonra o geçti ve neredeyse 1 kğ yakın bir kırmızı kanamam oldu . doktor bile bu kadar kanama normal değil dedi ve beni görünce korktu. Allahtan bebeğimin kalbi atıyor. Ve sabahı bekliyoruz eğer kanamam artarsa bebeğimi kaybedebilirmişim aranızda böyle bir durum yaşayıp bebeğini kaybetmeyen var mı

Rabbim korktuğunuza uğratmasın.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kanama hakkında bilgim yok malesef ama doktor kontrolündeymişsiniz gereğini yaparlar tedaviye yönelik.

Son düzenleme:
Canım korkma inş. bişey olmaZ. Bn biliyorum şakır şakır kanaması olup bebeğini kaybetmeyeni.
Kanama alanı falan mı var acaba?

bebeğinizin kalbi atıyor beta hcg değerlerinde de düşüş yoksa paniklemeyin. benim bebeğimin kalbi durduktan 1-2 gün sonra kırmızı kanı görmüştüm. kan niye gelmedi o zaman diye inanmamıştım kabinin durduğuna lekelerim kesilmişti herşey yolunda sanıyordum... sizinkide çok ufak değil 15 hafta 3 ayı geçmişsiniz risk daha düşük sizde. rahat olun paniklemeyin lütfen 9 ay boyu kanaması olan kadınlar bile var.Allahın izni ile birşey olmayacaktır. siz rahat olun

bebeğinizin kalbi atıyor beta hcg değerlerinde de düşüş yoksa paniklemeyin. benim bebeğimin kalbi durduktan 1-2 gün sonra kırmızı kanı görmüştüm. kan niye gelmedi o zaman diye inanmamıştım kabinin durduğuna lekelerim kesilmişti herşey yolunda sanıyordum... sizinkide çok ufak değil 15 hafta 3 ayı geçmişsiniz risk daha düşük sizde. rahat olun paniklemeyin lütfen 9 ay boyu kanaması olan kadınlar bile var.Allahın izni ile birşey olmayacaktır. siz rahat olun
İnş birşey olmasın da tek temennimiz o

yatış vermedi mi 1kg kan nedir?
Yatış verdi şuan hastahane deyim . fakat 1 ki derken kızılaya hiç kan verdiniz mi bilmiyorum ama o kan sizden öyle bir geliyor ki . etrafı bırak eliniz ayağınız titriyor. Bide hiç durmadan bi musluğun açık olduğunu düşünün 10 dk hasta haneye varsanız ne kadar kan kaybediyorsunuz benim pantolonumu bırak kazağım bile kandı bu durumu Rabbim kimseye yaşatmasın

İnan doktor bile bu kadar kanama normal değil dedi ama hatta o direk bu bebek düşer dedi çok şükür yavaş yavaş kanamam azaldı gibi

Canım tedbirini al tabi. Bnmde kanamam oldu ama şakır şakır değildi bn azcık kanda bile fenalaştım kötü oldum. İnş bebişine bişey olmaz. Kanamanda kesilir

Hanımlar 15 haftalık hamiyeyim ilk önce kahverengi lekelenme oldu iki gün sonra o geçti ve neredeyse 1 kğ yakın bir kırmızı kanamam oldu . doktor bile bu kadar kanama normal değil dedi ve beni görünce korktu. Allahtan bebeğimin kalbi atıyor. Ve sabahı bekliyoruz eğer kanamam artarsa bebeğimi kaybedebilirmişim aranızda böyle bir durum yaşayıp bebeğini kaybetmeyen var mı

canım 7. haftamda aynısı banada olmuştu.. Bir anda öyle bir kan boşaldı ki sanki musluk açık gibiydi..Aynen 1 lt falan kaybetmişimdir.. sonra doktorumu aradım iğne falan vermişti onları vurdum 1 2 gün daha adet olurmuş gibi geldi ayaklarımı dikip yattım.. kesin kaybettim diye düşündüm ama sonradan geçti..

Bebeğin iyiyse plesantası aşağıya inmediyse hiç korkma.. Kanama durur zamanla

ne durumdasınız merak ediyorum sizi . inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerinizi bekliyorum.

ne durumdasınız merak ediyorum sizi . inşallah bir sorun yoktur güzel haberlerinizi bekliyorum.
Maalesef bebeğimi kaybettim. Kürtaj olmak zorunda kaldım ve şuan en çok üzüldüğüm konu eşi patladığı için kürtaj oldum bebeğim hayattaydı doktor mecburiyetten canlı canlı almak zorunda kaldı

Maalesef bebeğimi kaybettim. Kürtaj olmak zorunda kaldım ve şuan en çok üzüldüğüm konu eşi patladığı için kürtaj oldum bebeğim hayattaydı doktor mecburiyetten canlı canlı almak zorunda kaldı
çok üzüldüm çok... Allah sabır versin size.. çok geçmiş olsun... bu durumlarda hiçbirşey denemiyor malesef sadece sizi acısını anlayabiliyorum yaşamış biri olarak hepsi bu.

çok üzüldüm çok... Allah sabır versin size.. çok geçmiş olsun... bu durumlarda hiçbirşey denemiyor malesef sadece sizi acısını anlayabiliyorum yaşamış biri olarak hepsi bu.
Çok teşekkür ederim ama işte elden gelen birşey yok veren de o alanda . içimizi serin tutmaya çalışıyoruz

Back
X