Kanamam var kızlar yardımmmm

Fatmaerol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
100
2
68
35
İstanbul
Iki gündür ara ara devam eden kanamam var kızlar Dr rahimde kanama yok dedi yerleşme olabilir diyerek progestan verdi ve düşükte olabilir dedi ilaç aldıktan sonra azaldı yok denecek kadar 9 saatte bir oluyor bebeğime bir şey olur mu yaşayan var mı

Iki gündür ara ara devam eden kanamam var kızlar Dr rahimde kanama yok dedi yerleşme olabilir diyerek progestan verdi ve düşükte olabilir dedi ilaç aldıktan sonra azaldı yok denecek kadar 9 saatte bir oluyor bebeğime bir şey olur mu yaşayan var mı

cnm. kac haftalik hamilesin?
kanaman kirmizi mi; pihtili mi; kahve mi; hep mi akiyor yoksa wc de silince mi geliyor?

oncelıkle gecmıs olsun.bebegınız kac haftalık.bende aynı durumu 6 14 15.haftalarda yasamıstım.su an kızım sukurler olsun bızımle bırlıkte.ben o donemde dınlenıyordum yataktan vc ve yemek harıcı kalkmıyor progestan alıyodum.ınsallah bebegınıe bısey olmaz

Cuteheart ben 4haftalık hamileyim iki ay önce düşük yaptım ve kanamam önce kahverengi geldi sonra pembe ama lavaboya gittiğimde geliyordu ilk defada biraz önce koyu geldi korkuyorum

Cuteheart ben 4haftalık hamileyim iki ay önce düşük yaptım ve kanamam önce kahverengi geldi sonra pembe ama lavaboya gittiğimde geliyordu ilk defada biraz önce koyu geldi korkuyorum

canım panik yapma ve hemen yat doktora gittin mi hiç doktorun varsa doktorunu ara durumunu anlat ve yarın hemen doktora git tuvalete gitmek haricinde kalkma. inşallah bi sorun yoktur

Ayişiği gittim progestan verdi iki gündür kalkmıyorum bugün neredeyse olmayacak kadar azalmıştı lavaboya gittim kanama oldu ve belim kasığım ağrıyor doktor. Rahimde kanama yok demişti yerleşme olabilir dedi fakat düşük tehlikesinde olabilir dedi

Ayişiği gittim progestan verdi iki gündür kalkmıyorum bugün neredeyse olmayacak kadar azalmıştı lavaboya gittim kanama oldu ve belim kasığım ağrıyor doktor. Rahimde kanama yok demişti yerleşme olabilir dedi fakat düşük tehlikesinde olabilir dedi

inşallah en kısa zamanda normale döner bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Keseyi görebildiniz mi? Kanama devam ederse yarın da doktora gidin. yerleşme de olabilir ama kontrol önemli dikkat edin dinlenin Umarım sorun yoktur bebeğinizi kucaklarsınız

Tesekkürler bunito keseyi göremedik daha cuma görecektik Dr her şey normal demişti ama kanamam var yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ki yarın tekrar gideceğim Dr a inş bebeğime bir şey olmaz

Fazla sürmez ama Üstüne görme de olabilir 4 haftalık olduğun icin söylüyorum. bhcg yaptırdın mı iki günde bir onu da yaptırabilirsin değer düzgün artıyorsa sorun yoktur.

Evet yaptırdım düzgün artıyordu doktor normal görünüyor dedi ama ben yinede korkuyorum bu üstüne görme var mı ya Dr bir şey demedi de

benin 5 haftalıkken kanamam olmuştu biz hastanede yatış yaptırdı doktor sonra da elimi hiçbir işe sürmeden yattım sadece tuvalete kalktım bu arada progestan ve fitil kullandım umarım bir şey olmaz bebeğine dikkat et sakın ağır kaldırma ayagını hafif yukarıda tutAllah yar ve yardımcın olsun.

Reyhan hastanede yatış vermedi ama üçgünfür evde yatıyorum bugün tekrar bhcg yaptıracağım inşallah bir şey olmamıştır canım

Çok üzgünüm bebeğim düşük oldu kızlar ikinciyi de düşük yaptım

canım çok geçmiş olsun, allah sabır versin.

şimdi sana şöyle ciddi bir uyarıda bulunayım, eğer ki sende kan pıhtılaşması sorunu varsa, bunu tekrar hamile kalmadan öğrenmelisin.

bunun testleri üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş ve devlet hastanelerinde de yapılabiliyormuş.

bu testi yaptırın bence, eğer sizde pıhtılaşma varsa, hatta pıhtılaşma sorunu olmasa bile, 3. hamileliğini öğrenir öğrenmez muhtemelen doktorlar sana kan sulandırıcı iğne diye bilinen, clexane veya türevi başka iğneler verecektir.

hatta üniversite hastanelerine gitme imkanın varsa, muhakkak genetik testte yaptırın, tabi sadece size yapılmaz bu test, eşinizle beraber gidin, ondan da kan örnekleri alınacak, sonuçlar birlikte değerlendirilecektir.

çok geçmiş olsun tekrar, allah sabırlar versin.

canım çok geçmiş olsun, allah sabır versin.

şimdi sana şöyle ciddi bir uyarıda bulunayım, eğer ki sende kan pıhtılaşması sorunu varsa, bunu tekrar hamile kalmadan öğrenmelisin.

bunun testleri üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş ve devlet hastanelerinde de yapılabiliyormuş.

bu testi yaptırın bence, eğer sizde pıhtılaşma varsa, hatta pıhtılaşma sorunu olmasa bile, 3. hamileliğini öğrenir öğrenmez muhtemelen doktorlar sana kan sulandırıcı iğne diye bilinen, clexane veya türevi başka iğneler verecektir.

hatta üniversite hastanelerine gitme imkanın varsa, muhakkak genetik testte yaptırın, tabi sadece size yapılmaz bu test, eşinizle beraber gidin, ondan da kan örnekleri alınacak, sonuçlar birlikte değerlendirilecektir.

çok geçmiş olsun tekrar, allah sabırlar versin.
Bir ay sonra test yapılacak cnm o arada kafamı toplayacağım çok mutsuzum hiç nir şey yapasım yok

Çok üzgünüm bebeğim düşük oldu kızlar ikinciyi de düşük yaptım

çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Rabbim tekrar gebe kalmayı ve kucagına almayı nasip etsin umarım bu son olur ve bir daha üzülmezsin.

Back
X