kanamam var lütfen yardıcı olun...

rukiyeylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
85
0
36
İzmir
22+5 günlük hamileyim.2 gün önce gece tuvalete kalktığımda pecetede kan gördüm.biraz kanama oldu.şuan hala kahverengi leke oluyor.bebeğin kafası rahimi inceltmiş doğum pozisyonunda.10 gün yatıcam ve 10 iğne werdi.şuan korkuyorum bişi olur mu diye we ya 4 ay boyunca yatıcak mıyım diye.bir bilgisi olan warsa beni bilgilendirebilir mi ???

İlk defaf duydum bunu da.Rahim açılması değil de incelmesi yani.Çok dikkat et kendine.Ben plasenta previa nedeniyle 24.haftadan itibaren sürekli kanama nedeniyle hep yattım.Son 1 ay da hastanede yattım ve erken doğum yaptım.Doktor yatman gerek diyorsa yatacaksın.Eğer bebek rahime baskı yapıyosa bence yatman gerekiyodur.İnşallah bir an önce kanaman biter.Ne kadar streslidir çok iyi bilirim.Kendine çok dikkat et.İş güç yapma bol bol dinlen.Çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim.bebek aşağıda olduğu için başı sürterek inceltmiş rahimi.internetten bakıyorum böyle bir durum yok.anladığım kadarıyla bebek pozisyon değiştirip yukarı çıkmazsa yatmaya dewam edicem.sanırım sen sezeryan oldun.benim normal olur mu bilmiyorum.ama yatarak 4 ayı nasıl geçirdin arkadaşım ? psikolojisi bozuluyor insanın.zaten bende panik atak wr :(

geçmiş olsun allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.bence bu konuda doktoruna ayrıntılı şekilde danışman daha yararlı aklında soru işareti kalmaz en azından

İlk defaf duydum bunu da.Rahim açılması değil de incelmesi yani.Çok dikkat et kendine.Ben plasenta previa nedeniyle 24.haftadan itibaren sürekli kanama nedeniyle hep yattım.Son 1 ay da hastanede yattım ve erken doğum yaptım.Doktor yatman gerek diyorsa yatacaksın.Eğer bebek rahime baskı yapıyosa bence yatman gerekiyodur.İnşallah bir an önce kanaman biter.Ne kadar streslidir çok iyi bilirim.Kendine çok dikkat et.İş güç yapma bol bol dinlen.Çok geçmiş olsun.

merhaba arkadaşım.geçtiğimiz salı dewlet hastanesindeki doktor bana da presenta previa dedi.ama son aylara doğru presenta yukarıya çıkabiliyormuş.ben öğretmen olduğum için pazartesi raporum bitecek ve işe başlıycam dedim.o da oturarak anlatırsın dedi ama aniden kanaman olursa gel hastaneye yatıralım dedi.benim kafam çok karıştı.önemli bir durumsa neden heyet raporu wermedi.beni bilgilendirir misin bu durmla ilgili ?

Back
X