• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var lütfen yardım edin

Rowena Ravenclaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
3.024
5.932
108
40
Umarım yardımcı olacak çıkar. 19 Mayıs transfer oldum sanırım hesaplamaya göre 4 haftalık hamileyim. 9 gün bhcg 98 11. Gün 350 idi. 8 haziranda doktor kontrolüm var. Bu haftasonu turist olarak başka bir ülkedeyim az önce tuvalet sonrası tuvalet kağıdında pembe lekelenme/kanama gördüm. Doktoruma ulaşamıyorum yapabilecek birşey var mı? Acile gideyim mi yapılacak birşey var mı?

Umarım yardımcı olacak çıkar. 19 Mayıs transfer oldum sanırım hesaplamaya göre 4 haftalık hamileyim. 9 gün bhcg 98 11. Gün 350 idi. 8 haziranda doktor kontrolüm var. Bu haftasonu turist olarak başka bir ülkedeyim az önce tuvalet sonrası tuvalet kağıdında pembe lekelenme/kanama gördüm. Doktoruma ulaşamıyorum yapabilecek birşey var mı? Acile gideyim mi yapılacak birşey var mı?
Kanama miktarın ne kadar peçeteye sürüncemi var yoksa aktif bir kanaman varmi

Bu durumda genelde ne iğnesi veya fitili veriliyor
Progestan fitil ve proluton veriliyor. Proluton kalçadan vurulan bebeğin tutunmasını kolaylaßtıran bir iğne. Tüp bebek tedavilerinde kanama olsun veya olmasın önlem amaçlı genelde doktorlar fitil verirler ilk üc ay fln. Kimisi vajinal yolla kimisi ağız yoluyla alır bu hapı. Acile gidebilirsiniz doktora ulaşamıyorsanız

Tekrar yazıp bilgi vermek istedim, çünkü ben başıma kanama gelince çok panik olup umutsuzca burda benzer durumda olanların mesajlarını aramıştım. Kanamam 3 gün sürdü (gün boyu değil tabii üç gün farklı farklı anlarda 1-2 damla veya peçeteye silince). Renk önce pembe en son kahverengiydi
Ama yine de keseyi gördük şu an herşey yolunda. Dilerim kimsenin başına gelmesin ama gelirse de umudunuzu yitirmeyin, sakin kalmaya ve dinlenmeye çalışın hepimiz sağlıkla kucağa alalım 🙏🏻

Bnde 18 mayısta transfer oldum. İlk önce tek kese gördük. Pazartesi sabah lekelenmem oldu. Dr a gittim 2. Keseyi gördük. Dün sabahta kanama ile birlikte bebeklerimi kaybettiğimi öğrendim. İhmal etmeyin sakın. Streste yapmayın biliyorum çok zor şu durumda ama.İnş bebeğiniz sizinle kalır.

Bnde 18 mayısta transfer oldum. İlk önce tek kese gördük. Pazartesi sabah lekelenmem oldu. Dr a gittim 2. Keseyi gördük. Dün sabahta kanama ile birlikte bebeklerimi kaybettiğimi öğrendim. İhmal etmeyin sakın. Streste yapmayın biliyorum çok zor şu durumda ama.İnş bebeğiniz sizinle kalır.
Çok üzüldüm. Benden bir gün önce transfer olmuşsunuz. Ağrı kramp vs olmuş muydu? Ya da kanama lekelenmenin ötesinde miydi? Miktarı çok muydu? Allah tez zamanda, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Benimde kanamam var hastanedeyim. Tüp bebek degil ama ekimde de böyle oldu kaybettim
Bende hastanedeyim 😔Nisan'da düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım 6+3um kese düzgün dediler. 2 ped dolusu kan geldi şimdi peceteye silince geliyor. Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar 😔 senin ne kadar kanamam oldu kaç haftaliksin

Benim de 4-5 haftalık iken lekelenmem oldu hastane ile görüştüğümde normal denildi çok şükür su an 7 haftalık ve sağlıklı devam ediyoruz. Hatta bugün bile lekelenmem oldu. Bence içini ferah tut stres yapma ama muhakkak bir doktora görün. Çünkü herkesin vücudu ve verdiği reaksiyonlar farklı. Umarım bir problem yoktur.

Bende hastanedeyim 😔Nisan'da düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım 6+3um kese düzgün dediler. 2 ped dolusu kan geldi şimdi peceteye silince geliyor. Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar 😔 senin ne kadar kanamam oldu kaç haftaliksin
6+4 verdikeri ped dolmadi, kese normaldi kalp atisi vardi. Bugün bakılacak

Merhaba bende 24 mayısta transfer oldum. Transferin 13. Günü hafif tek seferliğe mahsus açık kahverengi lekelenmem oldu. Daha sonra ben dayanamadım tabi 17. Gün doktora gittim. Alttan baktı Keseyi gördük bi sorun yok dedi iğne verdi. Vurundum o günün akşamı yine aynı şekilde açık kahverengi lekelenmem oldu bi kere sonra bidaha hiç olmadı.. şuan 5+3teyim.. bende tediegin oluyorum biley olcak die arada hafif kasık ağrım ve adet ağrısı gibi oluyo. İnşallah bişey olmaz sağlıkla alırız kucağımıza

Aizin durumunuz ne kalp atışını duyabildinz mi

Back
X