kanamam var

arkadaşlar bende de kanama var dr plesentanın ordan gelidiğini söyledi, ben şuanda 15 haftalık hamileyim ama 2 haftadır var kanamam, aşırı değil az oluyo genelde kahverengi, bazen akıntı gibide oluyo ama hiç durmadı 2 haftadır hergün az az var. 2. düzey usg erken çektiricem normalde 20. haftadan sonra oluyormuş ama ben 16. haftaya randevu aldım drum dedi. bakalım orda herşey tam anlamıyla gözüküyormuş. bebek maşallah çok şükür çok sağlıklı dedi ama yinede çok korkuyorum allah korusun kötü birşey olacak diye. allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı bize bağışlasın. plesentanın ordan kanaması olan var mı benim gibi, daha ilerki hamileler geçirdiyseniz böyle birşey lütfenn paylaşırmısınız??

malesef yine kahverengi akıntılarım başladı.Halbuki kesilince çok sevinmiştim.
ben annemi anlatmışmıydım bilmiyorum ama annem 4 ay adet oluyor 5. ayında adet olmayınca hamile kaldığını anladı. üstelik bu zamana kadar doğum kontrol hapı kullanıyordu. şimdi kardeşim 8. sınıfı bitiriyo çok sağlıklı bi çocuk:nazar: doğduğunda da öyleydi:emir_bebek: yani sizin de öyle olabilir. belli bir zamandan sonra kesilecektir. belki onunki de üstüne görme değil de akıntıydı ki annem artık kesilecem diye düşündüğü için üstüne de gitmemiş:1: bu dediğim de yıl 96-97 çok da geri değil hani. (annem 37 yaşında hamile kaldı) belki buraya yazan arkadaşlarıma bir parça su serper. ben de hep bunu düşünüp rahatlamaya çalışmıştım. herkese sağlıklı hamilelikler...:81:

aslında bu topiği ayakta tutalım herkes deneyimlerini anlatırsa bizde rahatlarız bendede yaklaşık 10 gündür kahverengi kanamalar vardı hatta bu pazartesi bu kanamalar biraz pembeye döndü çokk korktum doktor yatıcamı ve sadece tuvalete kalkıcamı söyledi kahverengi akıntı şeklinde kanamalar devam ediyor insallahh bebişim ve ben bu kötü günleri atlatırız.Kuzenim normal adet kanaması gb kanamaları varkende nur topu gb bir oğlan doğurdu ben eminim kanamas olan anneler bence allah bize yatın çok yoruluyorsunuz dinlenin diyor yani bizi sevdiği için dinlendiriyor ne dersiniz sizcede öyle dimi??? (çalışıyorum ben çünki :)....)

Hastanede çalışıorum ben de mart 27 de kanamayla karşılaştım çok şaşaırdım halbuki ne kadar rahat geçiriodum 13+ gebeliğim var hemen doktorumu aradım çok paniklemişti bana panik olmadan hemen gel bakalım dedi. eşim aldı hemen gittik vajinal muayene yaptı(hiç de istemesdim bu muayeneyi ama mecbur olunca telaş ve endişe insanı nasıl da korkutuyor.) doktor kanamayı gördüm dedi bi de usg ile baktı bebek iyiydi hareket ediyor. kalbi atıyor. birçok sebebi olabilir dedi.iğne verdi progynex die bi de progestan verdi.onları kullanıyorum hala 10 gün de rapor verdi.yatıyorum kanamam o gün geçti başlarda kıpkırmızı ve şiddetliydi. bi daha da olmadı o günden beri yine de insan endişeleniyor.

Back
X