Kanamamın 7. Gününde test yaptım çok net çizgiler çıktı saniyesinde 🥴

Ebru CALIS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
34
6
1
28
Kızlar kanamanın 7. Günü bugün. ilk 3 gün damla damla geliyordu birkaç gündür kanamam normal ama . Hamilelik belirtileri gibi belirtiler vardı sürekli kusuyorum koku hassasiyetim zirvede falan. Test yaptım saniyesinde belirgin çıktı iki çizgi de .. Böyle bı durum yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 20230719_171907.webp
    20230719_171907.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar kanamanın 7. Günü bugün. ilk 3 gün damla damla geliyordu birkaç gündür kanamam normal ama . Hamilelik belirtileri gibi belirtiler vardı sürekli kusuyorum koku hassasiyetim zirvede falan. Test yaptım saniyesinde belirgin çıktı iki çizgi de .. Böyle bı durum yaşayan var mı ?
Merhaba. Şimdi durumunuz nedir acaba merak ettim 😊 Böyle farklı hikayeler insana umut oluyor.

Aynısını yaşadım ama bayram tatili vs. Derken hastaneye gidemedim. Kimyasal veya dış gebelik denildi en son, tabi üzerinden zaman geçmişti.
Sizin adınıza sevindim.🥰
Aynı şey yaşıyoruz diyenler dikkat etsin lütfen.

Ya ne güzel normal adet gibimi gördünüz biraz bilgi verirmisiniz
Asya normal adet gibiydi normalin üzerinde belirtiler olunca korkmuştum ilk başta .Hastaneye gittiğimde sağ yumurtalikta elma büyüklüğünde kist var dedi doktor kist patlamış , hem kist kanaması hem regli kanaması ikisi üst üste gelince dayanılmaz bı ağrı vardı . Kendi doktoruma gittiğimde hamile olduğumu ve kist le bebek yan yana olduğunu öğrendim . Kist kısa sürede kanamayı durdurmazsa hem ben hem bebeh tehlikeye girecektik. Çok şükür birkaç gün hastanede gözetim altında kaldım tedaviye yanıt verdi bünyem 🙂🙂 zor bir süreçti bizim için . Rabbime şükürler olsun ki şimdi bebeğim de bende saglikliyiz 🤍❤️

Back
X