Merhaba herkese. Bir sorum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay adetim 3 gün gecikti ve az geldi.Kesilip kesilip yine başladı azar azar. Rengi de bir tuhaftı. Bitmesinden bir 5-6 gün geçti, evde test yaptım o da negatif çıktı. Bu durumda hamile olma olasılığım yok galiba da, bu kanama neden bu kadar garipti? Fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Öyle de düşündüm tabi... Bir yandan garip bir şişlik var alt karnımda hâlâ, canım ekşi şeyler istiyor, göğüsler şiş ve kaşınıyor falan. Ne bileyim bu sefer çok garipti. Aradan zaman geçip test negatif çıkınca kan veresim de gelmiyor açıkçası. Ama bir şüphe de yok değil. Yeni evliyim ondan bilenlere sormak istedim. Hâlâ bir ihtimal var mıdır? Doktora gitmeli miyim?
Öyle de düşündüm tabi... Bir yandan garip bir şişlik var alt karnımda hâlâ, canım ekşi şeyler istiyor, göğüsler şiş ve kaşınıyor falan. Ne bileyim bu sefer çok garipti. Aradan zaman geçip test negatif çıkınca kan veresim de gelmiyor açıkçası. Ama bir şüphe de yok değil. Yeni evliyim ondan bilenlere sormak istedim. Hâlâ bir ihtimal var mıdır? Doktora gitmeli miyim?
Zaten garip olurdu 3.5 cm yumurtalık kisti ve 10.5 fsh ile zahmetsiz gebelik değil mi? ne bileyim yine de sormak istedim teşekkür ederim. Ben ilk başta aralıklı kanamadan endişelendim de, kesilince pek üstünde durmadım niyeyse..