Kanaması çok olup bebeği düşük olmayan var mı?

Destek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
1.684
1.179
83
37
Progestan kullanmasına rağmen Lekelenmesi kanamaya dönen hafif kasık ağrısı olup gebeliği devam eden var mı? Kanama artınca mutlaka düşük mü oluyor demek? Bilgi ve tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.

Progestan kullanmasına rağmen Lekelenmesi kanamaya dönen hafif kasık ağrısı olup gebeliği devam eden var mı? Kanama artınca mutlaka düşük mü oluyor demek? Bilgi ve tecrübesi olan cevaplarsa sevinirim.
Mutlaka düşük olacak diye bir şey yok. İnşallah olmaz doktor kanamanın neyden kaynaklandığını söyledi mi

Ben yasamadim ama yakin arkadasim 20 haftalik hamile suanda ve basindan beri kanamali bi gebelik geciriyor bebekte herhangi bi sorun yok gelismesi gayet yerinde doktoru kanamanin yeri bebekte degil rahimde sorun degil demis ara ara hala yasiyor. Umarim sizde arkadasimda bebeklerinize saglicakla zamaninda kucaginiza alirsiniz

Ben yasamadim ama yakin arkadasim 20 haftalik hamile suanda ve basindan beri kanamali bi gebelik geciriyor bebekte herhangi bi sorun yok gelismesi gayet yerinde doktoru kanamanin yeri bebekte degil rahimde sorun degil demis ara ara hala yasiyor. Umarim sizde arkadasimda bebeklerinize saglicakla zamaninda kucaginiza alirsiniz
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Demek ki olabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Dayımın eşinin sürekli kanaması olmuştu gebelik boyunca kalkmamıştı yerinden. Sağ Salim oğulları var şimdi beş yaşında. Moralinizi bozmayın alacağı nefesi varsa yaşayacaktır. Siz sadece progestanınızı kullanın dinlenin sakin kalmaya çalışın gerisini Allah’a bırakın

Benim yakın arkadaşımın paçalarından akacak kadar kanaması oldu. Bir kaç gün hastanede de yattı önlem amaçlı ama sağ saglim aldı kucağına

Söylemedi çünkü çok yeni beta takibi gerekiyor. Ama kanama aralıklarla devam ediyor.
O zaman kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek ya da Allah korusun dış gebelik

maalesef benim hem düşük hikayem var hem kimyasal 3 düşük 1 kimyasal sonrası oğluma hamile kaldım o kadar çok kanamam vardı ki anlatamam size.
kendi doktorum 3 saatlik mesafede olunca malum istanbul trafiği ilk hastaneye giriş yaptım bari kalp atışını duyayım öyle gidelim dedik kendi doktoruma doktor bana dedi ki git evine düşük yapmayı bekle bu çocuk durmaz düşer yaklaşık 6. ay dahil kanamam vardı ben artık kavanoz tutuyordum doktoruma miktarı net söyleyebilmek için... elhamdulillah oğlum şimdi 22 aylık ve bir kardeş geliyor yine kimyasal düşük yaşadıktan sonra oldu bu gebeliğimde mesela kalp atışı cok zor duyuldu zayıf biriyim demem o ki kalbinizi ferah tutun evet biliyorum çok çetin bir imtihan ama zor olmasaydı imtihan olmazdı alacak nefesi varsa kimse engel olamaz herşeye rağmen güneş gibi doğar hayatınıza müjdeli haberleriinizi bekliyorum:KK200:

maalesef benim hem düşük hikayem var hem kimyasal 3 düşük 1 kimyasal sonrası oğluma hamile kaldım o kadar çok kanamam vardı ki anlatamam size.
kendi doktorum 3 saatlik mesafede olunca malum istanbul trafiği ilk hastaneye giriş yaptım bari kalp atışını duyayım öyle gidelim dedik kendi doktoruma doktor bana dedi ki git evine düşük yapmayı bekle bu çocuk durmaz düşer yaklaşık 6. ay dahil kanamam vardı ben artık kavanoz tutuyordum doktoruma miktarı net söyleyebilmek için... elhamdulillah oğlum şimdi 22 aylık ve bir kardeş geliyor yine kimyasal düşük yaşadıktan sonra oldu bu gebeliğimde mesela kalp atışı cok zor duyuldu zayıf biriyim demem o ki kalbinizi ferah tutun evet biliyorum çok çetin bir imtihan ama zor olmasaydı imtihan olmazdı alacak nefesi varsa kimse engel olamaz herşeye rağmen güneş gibi doğar hayatınıza müjdeli haberleriinizi bekliyorum:KK200:
3.5 yıl sonra ilk defa gebe kaldım mucize bir şekilde. Adet lekesi sandım tam adet gününde gelince. Ve belirtilerim pek yoktu. Hepsi adet belirtisi gibiydi. Ama 2.gün de adet sökülmeyince bir gariplik var dedim kan testi verdim çıktı. Çok yeniydi betahcg yavaş ilerliyor takip edelim dedi Dr progestan fitil verdi. Dr gittiğim 3. Gün gece kanamam oldu anladım. Bu kadar kanaması olup devam eden gebelik bilmiyordum sağolun cevapladığınız için. Malesef benimde kimyasal oldu. 😔 İlk defa gebe kaldım ama çabuk kaybettim. Karmaşık duygular içindeyim. Bana dua eder misiniz. Allah razı olsun. 😢

18 aylık oldular bile, endişelenmeyin, doktorunuz proluton iğne de verdi mi?

Plesantanin yeriyle ilgili bi sorununuz olabilir mi?
Çok yeniydi ki kese bile oluşmamış henüz. Beta Hcg takibi yapacaktık kanamam oldu ve değer düşüşe geçti ve düştü 😢 kimyasal gebelik geçirdim. 3.5 yıl sonra ilk defa hemde normal yolla kalmıştım. Bir daha ki ay tüp bebek için adım atacaktık.

MaşaAllah Allah hayırlı ömür versin sıhhat afiyet versin. Benim çok yeniydi o yüzden kimyasal deniliyor malesef gitti. 😔😢

Allah razı olsun, rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm, benimde ilk gebeliğim kimyasaldı çok iyi anlıyorum, rabbim aratmasın inşallah🤲🙁

Allah razı olsun, rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Çok üzüldüm, benimde ilk gebeliğim kimyasaldı çok iyi anlıyorum, rabbim aratmasın inşallah🤲🙁
Siz kimyasaldan sonra hemen gebe kalabildiniz mi? Ben 3.5 yıldır bekliyorum bir daha ki ay tüp bebek için adım atacaktık. Mucize şekilde normal oldu. Sebepsiz infertilite bizim. Nasipden öteye yol yok. Bana dua eder misiniz. 🌸

Siz kimyasaldan sonra hemen gebe kalabildiniz mi? Ben 3.5 yıldır bekliyorum bir daha ki ay tüp bebek için adım atacaktık. Mucize şekilde normal oldu. Sebepsiz infertilite bizim. Nasipden öteye yol yok. Bana dua eder misiniz. 🌸

Yok, ilk ay kimyasal yaşadım, 2,5 yıl olmadı tüp bebek yaptırdık, tek tüpüm tıkalı benim de.

Elbette ederim kuzum🤲

Cok sukur oglum suan iki yasinda o kadar kanamam oldu ki hamileligimde, avuc ici buyuklugunde pihtilar düşürdüm. Yurt disindayim hic bir ilac da vermediler. Sorunsuz tamamlandi gebeligim. Hic moralinizi bozmayin. Allah nasip edince her turlu tutunuyo😊

Çok yeniydi ki kese bile oluşmamış henüz. Beta Hcg takibi yapacaktık kanamam oldu ve değer düşüşe geçti ve düştü 😢 kimyasal gebelik geçirdim. 3.5 yıl sonra ilk defa hemde normal yolla kalmıştım. Bir daha ki ay tüp bebek için adım atacaktık.
Cok gecmis olsun rabbim tekrarini yasatmasin. Oldugu yerden bida olur allahin izniyle tez zamanda guzel haberler alin insallah

Benim ilk lekelenme tarzında oldu progestan ilaç verdi doktorum sonradan fazlalaştı ilaç etki etmedi düşük yaptım ilk gebelikte tutunma zor oluyormus ama kuzeniminde çok kanamasi olmuş sağlıklı bir oğlu oldu şükür herkeste kötü sonuç vermiyor Allah sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X