Kanaması çok olup bebeği düşük olmayan var mı?

Benim ilk lekelenme tarzında oldu progestan ilaç verdi doktorum sonradan fazlalaştı ilaç etki etmedi düşük yaptım ilk gebelikte tutunma zor oluyormus ama kuzeniminde çok kanamasi olmuş sağlıklı bir oğlu oldu şükür herkeste kötü sonuç vermiyor Allah sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Malesef düşük oldu 😔nasip değilmiş.

3.5 yıl sonra ilk defa gebe kaldım mucize bir şekilde. Adet lekesi sandım tam adet gününde gelince. Ve belirtilerim pek yoktu. Hepsi adet belirtisi gibiydi. Ama 2.gün de adet sökülmeyince bir gariplik var dedim kan testi verdim çıktı. Çok yeniydi betahcg yavaş ilerliyor takip edelim dedi Dr progestan fitil verdi. Dr gittiğim 3. Gün gece kanamam oldu anladım. Bu kadar kanaması olup devam eden gebelik bilmiyordum sağolun cevapladığınız için. Malesef benimde kimyasal oldu. 😔 İlk defa gebe kaldım ama çabuk kaybettim. Karmaşık duygular içindeyim. Bana dua eder misiniz. Allah razı olsun. 😢
kimyasal gebelik olmuşsa rahminiz sağlıklı ve gebe kalabiliyorsunuz demek ki diye benim doktorum çok sevinmişti ve beni inanılmaz motive 3etmişti

demek ki rahmin sağlıklı gebeliği bekliyor ve hazırlıyor hazırlaması uzun sürebilir çünkü şu an inanılmaz derede yapay yiyecek içeçek ve havaya temaslıyız ben aidin salih hanımın öğrencisi ve kendi doktorumla birlikte hareket etttim rabbim sizlerinde evine müjde kuşu kondursun inanın rabbimin hazinesi çok geniş

Back
X