buzkalpli Acilmamis kanatlarin buyuklugu bilinmez Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2012 52 3 286 24 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi buzkalpli #1 Kanamam oldu dr gittik bebegin asagidaa oldugunu soyledi progeston baslatti .dusuk tehlikem varmis yatmami soyledi tuvalet ve yemek disinda ayaga kalkmak yasak.1 hafta sonra cagirdi. Ayni durundA olan arkadaslarvarmi.yasadiklarinizi paylasirmisiniz.
Kanamam oldu dr gittik bebegin asagidaa oldugunu soyledi progeston baslatti .dusuk tehlikem varmis yatmami soyledi tuvalet ve yemek disinda ayaga kalkmak yasak.1 hafta sonra cagirdi. Ayni durundA olan arkadaslarvarmi.yasadiklarinizi paylasirmisiniz.
H Hinctugba Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2017 713 626 23 31 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi buzkalpli #2 Canim sonuc ne oldu senin suan bende ayni durumdayim vw ilk gwbeligimde de bu sikintiyla dusuk yaptim suan 2. Gebeligim yine ayni skntiyi yasiyorum
Canim sonuc ne oldu senin suan bende ayni durumdayim vw ilk gwbeligimde de bu sikintiyla dusuk yaptim suan 2. Gebeligim yine ayni skntiyi yasiyorum