Kanaması olup daha sonra düşük yapan var mı? :(

Annakarenina63

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
87
37
3
Bir ay önce kahverengi akıntım oldu doktor progestan ilaç verdi kullandım geçti. 15 gün oldu dün gece akşam kahverengi kanamam oldu acile yatışım yapıldı. Ultrasonda içeride kanama bölgeleri var denildi ama bebeğin durumu iyiymiş. Bugün hastanede 2.günüm kanın rengi kahverengiden kırmızıya döndü. Doktorlar düşük tehlikesi tanısı koydu bakalım ne olacak. Çok üzgünüm kızlar ilk gebeliğim bir de.. Sanırım bebeğim bana tutunamayacak

Son düzenleme:
benim ilk zamanlar biraz olmustu ama sorun olmamisti rrahimde acilma falanmi varmis acaba kanamanin sebebi neymis

Ablamın olmuştu. Ama ondan çok kan gelmişti. Evde düşük başlamıştı acil doktora gittik.

Umarım siz kaybetmezsiniz.

Benim de aynısı oldu anlattigin gibi oldu ama dusmedi..insallah hayirlisi olur.

7 ay sürdü hamileliğim. Başından sonuna, kanama olmayan bir gün dahi olmadi. Hem de ne kanama.. parça parça kanlar.. Hastaneye bir yatıp, bir çıkardım.
30. Haftada erken doğum oldu. Simdi 17 aylık, bıcır bıcır bir oglum var Allah'ıma bin şükür..
Allah size de sag selim doğurmayı nasip etsin.

İlk hamileliğimde 5.haftadan itibaren sürekli kahverengi leke geliyordu 10.haftada çok yoğun bir şekilde kanamam oldu. İğne ilaç derken 3.aydan sonra sıkıntı kalmadı şükür. Kanama bölgesi bebekten uzaktaydı bende de. Kızım 10yaşında şuan

ikinci gebeligimde yasadim. hastanede de yattim. lekelenmenin cok daha otesindeydi. sabah aksam igne vuruldum. zamanla temizlendi. simdi 1.5 yasinda. Rabbim bagislar insallah kendinizi uzmeyin.

Öncelikle allah'a dua et bu dünyada rizki varsa o gelecek yoksa da başka birşey sebep olacak. Benim bir komşum vardı yanlış olmasın ama 7 8 ay kanaması devam etti bir gün bizde oturuyor bizim kanepeler beyaz oturduğu kanepe kıpkırmızı olmuştu sanki adam kesmiş gibi. Sürekli hastaneye gidip geliyordu. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bebeğin kesesinde yırtık vardı yine de o bebek düşmedi çok sağlıklı dünyaya geldi. Allah şifa versin dua edin bol bol ve stresten uzak durun

Hbirşey olmaz evvelAllah. 8-14hafta arası çok kanamam oldu. Rahim içinde eski kanlar kanamış akmış bebiş iyidi ve şuanda hamd olsun iyiyiz. Allahu alim dinlenmene bak progestanı ihmal etme rahim içi başka yerlerden gelmesi iyi birşey hatta.. Rahim temizliyor kendini bebeğe güzel zemin için yer açıyor. Rahat ol canım benim

Gecmiş olsun arkadasim her bünye bir degil ancak ben bu olayı en acı şekilde yaşayanlardanım erken dogum ile oglumu dünyaya getirdim ve yarım saat sonra bebegimi cennete uğurladım hastanede seni ayağa kaldirmazlar ve her ihtiyacını yattıgın yerden karşilayacaksın inşallah kanaman durur sen yaşamazsın arkadaşım.Rabbim yardımcın olsun

Öncelikle sakin ol..bazen olabiliyor öyle..bende kızımda öyle olmuştum ..çok korkmuştum ama şükürler olsun ki istirahatle durdu kanamam..dinlen hiç hareket etmemeye çalış bir kaç gün..plesanta gelişirken bazen olabiliyormuş..inşallah seninde öyledir..

Benim de 5 haftalikken kipkirmizi kanama başladı bir de titreme ile başlamıştı. Düşüyor sanmıştım. 2 hafta kanadı kıpırdamadan yattım. Ama parça vs gelmedi. Progestan 1 kere kullandım. Daha önceki gebeliğimde bebeğimde problem vardı. Kucağıma almak kısmet olmamıştı. İlk gebelikte çok ilaç kullanmıştım. O sebeple bu son gebelikte hiç ilaç kullanmama kararı almıştım. Allaha bin şükür bir oğlum var şimdi. Allah yavrunuzu sie bagislasin

Allah YARDIMCINIZ olsun ..
40 gün boyunca kanamam oldu
İlk başlarda kahverengi daha sonra kırmızı 40 gün sonundada siyah birçok kez hastanede kaldım serumlar progestan iğneler ..
Ve şuanda 3 buçuk aylık oğlum var banada her gittiğim doktor düşük tehliken var yat dedi 6 ay boyunca yattım ..
Lavoboda birgün çorap yıkayım derken bile kanamam olduğunu biliyorum telaş yapmayın ..
İyi düşünün iyi olsun

8 haftalıkken benimde olmuştu 2 gün hastanede yattım. Progestan kullandım istirahat çok önemli 14.haftama kadar devam etmişti geçti şükür şimdi 33 haftaligim. Rabbim bagislasin sağlıcakla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…