- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
Benim de aynısı oldu anlattigin gibi oldu ama dusmedi..insallah hayirlisi olur.Bir ay önce kahverengi akıntım oldu doktor progestan ilaç verdi kullandım geçti. Eşim polis göreve gitti annemin yanına geldim 15 gün oldu dün gece akşam kahverengi kanamam oldu acile yatışım yapıldı. Ultrasonda içeride kanama bölgeleri var denildi ama bebeğin durumu iyiymiş. Bugün hastanede 2.günüm kanın rengi kahverengiden kırmızıya döndü. Doktorlar düşük tehlikesi tanısı koydu bakalım ne olacak. Çok üzgünüm kızlar ilk gebeliğim bir de.. Sanırım bebeğim bana tutunamayacak
Gecmiş olsun arkadasim her bünye bir degil ancak ben bu olayı en acı şekilde yaşayanlardanım erken dogum ile oglumu dünyaya getirdim ve yarım saat sonra bebegimi cennete uğurladım hastanede seni ayağa kaldirmazlar ve her ihtiyacını yattıgın yerden karşilayacaksın inşallah kanaman durur sen yaşamazsın arkadaşım.Rabbim yardımcın olsunBir ay önce kahverengi akıntım oldu doktor progestan ilaç verdi kullandım geçti. Eşim polis göreve gitti annemin yanına geldim 15 gün oldu dün gece akşam kahverengi kanamam oldu acile yatışım yapıldı. Ultrasonda içeride kanama bölgeleri var denildi ama bebeğin durumu iyiymiş. Bugün hastanede 2.günüm kanın rengi kahverengiden kırmızıya döndü. Doktorlar düşük tehlikesi tanısı koydu bakalım ne olacak. Çok üzgünüm kızlar ilk gebeliğim bir de.. Sanırım bebeğim bana tutunamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?