Kanaması olup gebeliği devam eden var mı ?

Merhaba 2 haziranda kanamam oldu ozaman 6 +3 haftalık gebeydim . Sonra 1 hafta sonra kesildi 20 haziranda tekrar oldu acil gittim doktora bebek iyi ama kanama bölgesi gözüküyor önceden kalan bir kanama da olabilir dediler biraz önce yine doktordan geldim kanamamın rengi kırmızı olmustu herşey yolunda haberini aldım . 2. Tüp bebek tedavim ilk de pozitfdi ama 6 . Haftada kalbi durmustu . Ondan dolayı tedirgin oluyorum ama sanırım suanda yapacak birşey yok zaten 12 saat arayla progestron igne oluyorım göbekden transferim oldugundan beri . Suanda 9+3 haftalıgım biraz daha olabilir kanama dediler yapacak birşey yok diyorlar annemde beni 6 ay kanama ile dogurmus genetik olma ihtimalide var anlamadım dogrusu sabır edip bekliyorum
Bu şekilde kanaması olanlar neler yaptılar merak ediyorum ilk ben değilimdir diye düşünüyorum

Merhaba 2 haziranda kanamam oldu ozaman 6 +3 haftalık gebeydim . Sonra 1 hafta sonra kesildi 20 haziranda tekrar oldu acil gittim doktora bebek iyi ama kanama bölgesi gözüküyor önceden kalan bir kanama da olabilir dediler biraz önce yine doktordan geldim kanamamın rengi kırmızı olmustu herşey yolunda haberini aldım . 2. Tüp bebek tedavim ilk de pozitfdi ama 6 . Haftada kalbi durmustu . Ondan dolayı tedirgin oluyorum ama sanırım suanda yapacak birşey yok zaten 12 saat arayla progestron igne oluyorım göbekden transferim oldugundan beri . Suanda 9+3 haftalıgım biraz daha olabilir kanama dediler yapacak birşey yok diyorlar annemde beni 6 ay kanama ile dogurmus genetik olma ihtimalide var anlamadım dogrusu sabır edip bekliyorum
Bu şekilde kanaması olanlar neler yaptılar merak ediyorum ilk ben değilimdir diye düşünüyorum
Ben anlamadim ilkindemi kanama olmustu canim kalbi durdu smdikinde nasilsin kanaman olmadimi. Cunku suan benim kırmızi kanamam var proluton igne ve progestan igne vuruluyorum. Yinede kanamam oluyor anlamis degilim

Benim hastanede bile 2 gun kanamami durduramadilar. Sonrasinda 2.5 ay icerde biriken kan pıhtısi yavas yavas geldi, ufak çaplı kanamalarım oldu. Ben sağlıklı kucağıma aldım, ins sende alırsın. Bir arkadaşımın 9 ay kanaması oldu.

Merhaba suan 16 haftalık olduk 🙏🏼 Kanamam 12. Haftada durdu . Plesanta büyüdüğü için kanama alanım suan gözükmüyor .

Merhaba suan 16 haftalık olduk 🙏🏼 Kanamam 12. Haftada durdu . Plesanta büyüdüğü için kanama alanım suan gözükmüyor .
Ne güzel çok şükür🙏 İnşallah bidaha yaşamazsınız.
Bende 4haftalıktan beni kahverengili lekelenme yaşıyorum, bi oluyo 1 hafta 10 gün sürüyo sonra kayboluyo. 11.haftamda avuç içi kadar kırmızı kanamam oldu ama az bişey kanama alanı var dedi doktor.
Hamileliğimin başında beri progestan fitil 2+2,
Haftada bi gün pruluton depot kullanıyorum.
Ve bazen de 3 günde 1 prolutex iğne kullandım. (şuan kullanmıyorum)
Bende 12.haftamdayım bi kaç gündür yok lekelenmem.
Sizinki nasıl durdu ne demişti doktorunuz.

Back
X