Kanamasi olup istirahatte olanlar haydi moral verelim birbirimize :)

xxxozxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
143
53
98
39
Merhaba herkese 13 haftamdayim bende 12.haftamda kahverengi lekeyle dr a gittim kanama alani varmis 5 gündür yatiyorum progestan kullanıyorum 3 adet transamine diye bi ilac kullandim bide igne oldum bi tane daha ignem kaldi kahce leke azar azar decam ediyo drum normal dedi icerde biriken kanama bi aekilde çıkacak dedi bu haftada raporluyum yatıyorum böyle benim gibi yatıpta bebisini büyütenlerle dertleşelim dedim :)ağaçtan düşenin halinden ağaçtan düşen anlarmış :))

Hala bi cevap aladim ama şükür lekelerim durdu sadece icerde kicuk bi alan kalmis Rabbimin izniyle o da gecse normal hayatima donsem yatmak ne de zormuş

Hala bi cevap aladim ama şükür lekelerim durdu sadece icerde kicuk bi alan kalmis Rabbimin izniyle o da gecse normal hayatima donsem yatmak ne de zormuş
Canim Günaydın bende yaşadım 7 haftalikken 1 gün hastanede yattım benimde kesenin icinde kucuk kanama vardi bir hafta kalkmadim hiç ayağa bir hafta sonra doktora gittim hiç bişey kalmamış düşük teflikende yök ama dedi doktor 3 ay yat dedi ben yattım yarın gitcem bakalım ne diycek ıyiyiz ama 1 buçuk aydır bende kullanıyorum progestan sen katan alıyorsun günde kanaman çokmu oldu

Insallah hersey yolundadir cnm. Benim kesede değil de kesenin yanında kanama alani oluşmuştu sadace kahverengi lekelenmelerim oldu 3 gunde kesildi ama 15 gundur sadece yatiyorum wc harici hic kalkmadim yarin bitiyo benim raporum suan hersey yolunda gibi gözüküyor insallah progestan 200 x 2 kullaniyorum o bitene kadar devam edicem

Anladım canım benimde ucgundur sürdü çok değildi benimde hastanede yatınca 3 serum bitane ıgne yedim bende ilacı 8 saatte bir günde 3 defa aldım 200 luk ten şimdi ikiye indirdim günde kaç haftalık sin simdi

Geçmiş olsun hepinize. Ben de 13 haftayı bir görsem diyordum :) 9 haftalık bebişim. Bugün çok fazla kanamam oldu. Rahimde küçük kanama bölgesi var dedi doktor. İğne + yatış 2 gün. Korkuyor insan. Kalp atışını görene kadar çok stresli geçiyor. Allah sağlıcakla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…