Canim Günaydın bende yaşadım 7 haftalikken 1 gün hastanede yattım benimde kesenin icinde kucuk kanama vardi bir hafta kalkmadim hiç ayağa bir hafta sonra doktora gittim hiç bişey kalmamış düşük teflikende yök ama dedi doktor 3 ay yat dedi ben yattım yarın gitcem bakalım ne diycek ıyiyiz ama 1 buçuk aydır bende kullanıyorum progestan sen katan alıyorsun günde kanaman çokmu olduHala bi cevap aladim ama şükür lekelerim durdu sadece icerde kicuk bi alan kalmis Rabbimin izniyle o da gecse normal hayatima donsem yatmak ne de zormuş
Anladım canım benimde ucgundur sürdü çok değildi benimde hastanede yatınca 3 serum bitane ıgne yedim bende ilacı 8 saatte bir günde 3 defa aldım 200 luk ten şimdi ikiye indirdim günde kaç haftalık sin simdiInsallah hersey yolundadir cnm. Benim kesede değil de kesenin yanında kanama alani oluşmuştu sadace kahverengi lekelenmelerim oldu 3 gunde kesildi ama 15 gundur sadece yatiyorum wc harici hic kalkmadim yarin bitiyo benim raporum suan hersey yolunda gibi gözüküyor insallah progestan 200 x 2 kullaniyorum o bitene kadar devam edicem
Büyümüş cinsiyetini ogrendinm kili tarama yaptirdimin14 haftalik oldu allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?