kanaması olupta bebeğini düşürmeyen varmı hamileliğin dönemlerinde ??????

ecesunaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
122
3
46
Zonguldak
arkadaşlar 7 gün önce kahve rengi lekelenmem başladı 4 gün önce bir kez kanamam oldu bir ped dolduracak kadar 10 dk kadar sürdü ve kesildi birdaha olmadı ama kahve rengi leke devam ediyordu dün kan pıhtısı gibi bişe geldi kanama yine yok bugünde tamamen kesildi kahve rengi leke şimdide sol kasığım çook fena ağrıyor kanama felan yok.sizce bunlar ne demek bebeğim düşüyor yada düşmüş olabilirmi.bu şekilde olup bebeğini dünyaya getirenler varmı, bu arada 5 haftalık hamileyim cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

öncelikle geçmiş olsun. benim ablam 2. oğluna hamile kaldığı andan itibaren kanaması olmuş. ama şimdi 11 yaşında bir oğlumuz var. kanamalı hamilelikler rsikli geçer dikkat edin kendinize. birde dünya da kısmeti varsa miniğin korkmayın bir şey olmaz. dua edin

açıkcası korkum düşmüş olabilirmi diye.lütfen arkdaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim 5 haftalık düşükte kanama çokmu olması lazım uzunmu sürmesi gerekir benden gelen kan pıhtısı ne demek lütfen yardım edinn :43:

hamile olduğunu biliyosan neden doktora gitmedin bence biran önce git çünkü ben geçen sene 5,6 haftalık hamileyken böyle kanamalar sonucu düşük yaptım doktor hastaneye yatırdı ama genede düştü belkide geç kaldım

açıkcası korkum düşmüş olabilirmi diye.lütfen arkdaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim 5 haftalık düşükte kanama çokmu olması lazım uzunmu sürmesi gerekir benden gelen kan pıhtısı ne demek lütfen yardım edinn :43:

lekelenmeyle bebek düşmez canım tarif edecek olursam benim işaret parmağı kadar vardı ve ondan sonra sanki lohusa gibi 3 hafta adet gibi kanamam oldu

bu akşam kanamam oldu kan pıhtısı gibi bi parça düştü sanırım ben bebeğimi düşürüyorum.sabah doktora gidicem inşallah bişe yoktur.benim için dua edin :43:

Canım benim inşallah öyle bir şey yoktur,rabbim sağ salim doğurmanı nasip eder.Benim de ilk zamanlar kanamam olmuştu üstelik 5.hafta da falandı.
Canım şu an için belki uygun düşmeyecek ama farzı misal öyle bir şey olsa bile üzülme olur mu.Hamile kalabilmen bile güzel.Rabbim ilk 2 ay için de sorunlu olan gebelikleri sonlandırması için rahime böyle bir özellik vermiş sakın çok yıpratma kendini yarın da ilk işin doktora gözükmek olsun.İnşallah sadece bebeğin rahime tutunma kanamasıdır.

Son düzenleme:
sizin yerinizde olsam acile giderdim progestan veriyor doktor düşüğü önlemek için hiç olmazsa pc başında geçirmeyin vkit ayaklarınızı biraz yukarı dikip yatmayı deneyin umarım bebeğin sıkı sıkı tutunur..

bnm 1.5ay boyunca kanamam oldu bebegım ıkızdı en son parca geldınde bebegımın tekını kaybetmıstım dra gıtmenı tavsıye ederım progestan magnezyum nıdılat ılaclarını verır agrın ıcınde agrı kesıcı verır

dr gittim bugün malesef arkadaşlar bebeğim düşmüş :43: :43:[
uzuldum...5 haftalık bıle olsa cok zor bır durumdur.ama senı su rahatlatsın ya hıc cocugun olmasaydı...bır de dusuk yapanların ardından hemen cocukları olurmus...ıns senın ıcın her sey guzel olur...

Back
X