- 4 Kasım 2019
- 127
- 47
- 98
- Konu Sahibi Saricicek2020
Son adet tarihim 30 kasım şimdi kan testi yaptırdım 69,62 çıktı adetime 3 veya 4 gün var napıcam bu ne demek kızlar lütfen cevap verin elim ayagım titriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çokkGebesin cnm hayırlı olsun 5ten yukarsı pozitiftir 69 çıkmış
Çok teşekkür ederimmHamilesiniz hayirli olsun![]()
hamilesin tebrikler idrarda nezaman gördünÇok teşekkür ederim çokk
Teşekkür ederimm pzartesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama sabah kırmızı cızgı cıkmıstı ipince salı b daha yaptım silik çıktı çarşamba yine birazcık daha belirgin çıktı ben de simdi kan sonucumu aldımhamilesin tebrikler idrarda nezaman gördün
yani adete kaçgun kala tamsilik ciktiTeşekkür ederimm pzartesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama sabah kırmızı cızgı cıkmıstı ipince salı b daha yaptım silik çıktı çarşamba yine birazcık daha belirgin çıktı ben de simdi kan sonucumu aldım
4 gün kala öğrenmiş oldumyani adete kaçgun kala tamsilik cikti
anladım cnm tebrikler4 gün kala öğrenmiş oldum
Teşekkür ederiimanladım cnm tebrikler
Amin inşallah belirtin varmiydi cnmmKızlar rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallah ❤❤❤
Benim adet önce hiç belirtim olmaz asla gögüsüm şişmez acımaz kasık karın agrım gazım olmaz sıfır yani. Ama geçen hafta çarşambadan beri alt karın ağrısı özellikle sağ kasık arada bi sola geçen rahatsız etmeyen ama hafif ağrıyomuş gibi şeyler oldu hiç geçmeyince ben de böyle bişey olmaz dedim öyle yaptım başka hiçbi belirti yok halaAmin inşallah belirtin varmiydi cnmm