Kanda Gebelik Testi İçin En Uygun Zaman

duha_can

Velhasıl ziyan olduk, ziyadesiyle...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
1.277
2.459
133
Arkadaşlar merhaba
Başlığımı içeren tüm konulara baktım ama gerçekten anlayamıyorum galiba. O kadar ayrıntı var ki.
Sorum şu
Kan testi ne zaman verilmeli? Adeti düzenli olan biri için?

Arkadaşlar merhaba
Başlığımı içeren tüm konulara baktım ama gerçekten anlayamıyorum galiba. O kadar ayrıntı var ki.
Sorum şu
Adetiniz düzenliyse bence bat günü kan verilebilir.

Adetiniz düzenliyse bence bat günü kan verilebilir.
Teşekkür ederim
İlişkimin üzerinden 5 gün geçmişti ve doktor kan testi istedi başka bir sebepten, gebeliğe bakalım dedi.
Değerim 2 den düşük çıktı. Ben en iyisi bat günümü bekleyeyim.

Teşekkür ederim
İlişkimin üzerinden 5 gün geçmişti ve doktor kan testi istedi başka bir sebepten, gebeliğe bakalım dedi.
Mesela tüp bebek veya aşılama yaptıranlar genelde bat gününü bekler. Battan 2 gün önce yaptıranlar da var. Kendi şahsi fikrim, bat günü candır

Arkadaşlar merhaba
Sorum şu

Teşekkür ederim
Merhaba bende böle durum yaşadım ama sizin sonuç ne oldu bat günü ne demek bilmiyorum da gecikmenin 5 günü kan verdim 1,20 çıktı ne kadar daha bekleyebilirim acaba

Bat beklenen adet tarihi demek. Normalde 5 gün geciktiğinde 100 lü sayılara ulaşılmış oluyor diye biliyorum. Geç döllenme olmuşsa bilemem tabi de takip etmenizi öneririm, kaset test yapıp pozitif gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…