Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gösterdim kanamanın resmini regl olmuşsun dedi ama az geldi kanama normalde daha çok gelirdi bide psikolojikmen kasıklarım ağrıyo gibi ama anlamadım ya çok kötü his en iyisi tekrardan yaptırmakİlişkiden 11 gün sonra kanda pozitif gördüm ben, 12 günde kana geçiyor normalde o sebeple pek yanılma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Lekelenme yerleşme kanaması olabiliyor ama 5 gün diyorsun yerleşme kanaması bu kadar sürmez. Yine de için rahat etmiyorsa bir daha kan ver kafana takmamak için
bazıları ilişkiden 10 gün sonra oluyor diyolar bi kaç dr da bunu diyor bende buna güvenerek 12. gün yaptırdım hamile değilsin dedi doktor ama bilmiyorum acaba erken mi yaptrıdım die düşündümİlişkiden 4 hafta sonra olacak şekilde mutlaka tekrar yaptırın. Gebeliğin kan testlerinde kendisini göstermesi üç hafta sonra olur. Hatalı negatif ihtimali var.
Beta-hcg yumurtanın döllenmesinden itibaren 11 gün sonra tespit edilebilir, ilişkiden sonra değil. Çünkü yumurtanın döllenmesi ilişkiden sonra 3 dk ile 5 gün sürebilir. O nedenle sizin testiniz yüksek ihtimalle doğru, fakat çok sınırdasınız. Bu sizin için çok önemli ise çok bariz sonuç alabileceğiniz dönemde tekrar yaptırın.bazıları ilişkiden 10 gün sonra oluyor diyolar bi kaç dr da bunu diyor bende buna güvenerek 12. gün yaptırdım hamile değilsin dedi doktor ama bilmiyorum acaba erken mi yaptrıdım die düşündü
Beta-hcg yumurtanın döllenmesinden itibaren 11 gün sonra tespit edilebilir, ilişkiden sonra değil. Çünkü yumurtanın döllenmesi ilişkiden sonra 3 dk ile 5 gün sürebilir. O nedenle sizin testiniz yüksek ihtimalle doğru, fakat çok sınırdasınız. Bu sizin için çok önemli ise çok bariz sonuç alabileceğiniz dönemde tekrar yaptırın.
gerçekten psikolojim alt üst olmuş durumda karnım ağrıyor gibi falan bilmiyorum ilişkiden 12 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı yanılma olasılığı var mıdır acabaKesin sonuc cıkar ama bana da adet olmussunuz gıbı geldı bazen kanama az olabiliyor mevsimsel hormonal psıkolojık etkılenıyor