N Nesrinns Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2019 36 5 1 37 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesrinns #1 Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı
Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı
Z Zehra Betul Sevde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 256 165 53 41 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesrinns #2 Nesrinns .!.: Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Sağlık ocakları da yapiyo
Nesrinns .!.: Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Sağlık ocakları da yapiyo
MonicaBing Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 1.150 1.453 133 28 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesrinns #3 Zehra Betul Sevde .!.: Sağlık ocakları da yapiyo Genişletmek için tıkla... Kayıtlara geçsin istemiyorum diyor kadın. Özel kadın doğum muayenelerine gidin geçmez diye tahmin ediyorum.
Zehra Betul Sevde .!.: Sağlık ocakları da yapiyo Genişletmek için tıkla... Kayıtlara geçsin istemiyorum diyor kadın. Özel kadın doğum muayenelerine gidin geçmez diye tahmin ediyorum.
N Nesrinns Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2019 36 5 1 37 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesrinns #4 MonicaBing .!.: Kayıtlara geçsin istemiyorum diyor kadın. Özel kadın doğum muayenelerine gidin geçmez diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
MonicaBing .!.: Kayıtlara geçsin istemiyorum diyor kadın. Özel kadın doğum muayenelerine gidin geçmez diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
kinderpingui Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 795 1.205 113 İstanbul 29 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesrinns #5 Nesrinns .!.: Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir özel laboratuvara gidip yaptırın.
Nesrinns .!.: Beta hcg testi yaptırmak istiyorum ama kayıtlara geçmesini istemiyorum özel kadın doğum kliniklerinde yaptırabilir miyim bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir özel laboratuvara gidip yaptırın.