Kanda hamilelik ne zaman cikar

Zeynepnehr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
14
7
1
37
Arkadaşlar merhaba
Bilgilerinize ihtiyacim var 22 eylulde adet tarihim 3 gun surdu 26 27 gunde bir regl olurum 26 27 eylulde ve 2 _ 6 ekimde korumasiz iliski oldu. 1 haftadir cok fazla bel agrisi kasik agrisi gogus sizlamasi ve bulnti var 7 ekimde doktora gttim yanlis biraey yapmamak icin once kadin dogum vajinal mauyene ve beta testi yaptirdi muanede bisey gozukmuyo dedi beta da <2.30 cikti regl 14 gun var iken kan testi yaptrmis oldun ama benim gogus agrim kasik bel halrn devam ediyor doktr bel agrisi icin fizik tedaviye yonlwndirdi ama ben halen hamilelik ihtimaline karsi gtmiyorum sizce varmidir boyle bir ihtimal

2 ve 6 ekimde olduysa 1 hafta daha bekleyip kan verin. O zaman kesin çıkar kanda.

Ben ilk iliskiden 11 gun sonra yapmis oldum yani erken olabilir henuz
Yani bellide olmaz canım belki 2 3 gün sonrada döllenmiş olablir

Benim ilişkiden 13 gün sonra cıktı
Doktorum ilişkiden 10 12 gün sonra çıkar demişti

Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim kafam cok karisik yoksa bu kasik agrilarim bel agrim gogus sizlamalarim.neden var idrarda enfeksiyon falanda cikmadi

Bence daha cok cok erken yani gec dollenme de olabilir . Iliski olunca hemen hamile kalincak die birsey yokki , belki yumurtan o zaman catlamadi . Yani biliyorum insan cok sabirsiz oluyor ama bence bekle ne zaman adet tarihin ise gecsin günün o zaman netlesir .

Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim kafam cok karisik yoksa bu kasik agrilarim bel agrim gogus sizlamalarim.neden var idrarda enfeksiyon falanda cikmadi
Rica ederim canım sabır isteyen bi bekleme süreci
ALLAHIM gönlüne göre versin inşaAllah

Bende bugün kan verdim belirti ve kasık sancılarım yüzümden göğüslerim yürürken acır oldu ilişkiden 10. Günde verdim öğleden sonra öğrencem varsa çıkarmı sizce azcık bile olsa yükselme olur mu? Çok stresliyim çıkmazsa diye

Bende bugün kan verdim belirti ve kasık sancılarım yüzümden göğüslerim yürürken acır oldu ilişkiden 10. Günde verdim öğleden sonra öğrencem varsa çıkarmı sizce azcık bile olsa yükselme olur mu? Çok stresliyim çıkmazsa diye
Canım internet üzerinden öğrenebilirsin e-nabiz sitesinden beklemene gerek yok inşallah olumlu sonuçlar alırsın 🙏🏻

11 12. Günde kesin çıkar. Birde hastahanenin internet sitesinden sonuçlarını alabilirsin boşuna bekleme

Dediğim gibi canım kesin bişe diyemem
Mesela ben ilişkiden 10 gün sonra kan verdim yoktu 0.1 çıktı
3 gün sonra yine verdim 40 çıktı

Back
X