- 9 Ekim 2019
- 14
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Zeynepnehr
-
Cevap verdiginiznicin cok tsk ederim bende bal agrisi kasik agrisi gogus sizlamasi daha oncesinde basladi varsada henuz cikmaistr oyle degilmo2 ve 6 ekimde olduysa 1 hafta daha bekleyip kan verin. O zaman kesin çıkar kanda.
Yani tahminen iliskidn 15 gun sonr falanmi denk geliyo acabaBebek döllendikten 11 12 gün sonra çıkıyor kanda
Yok canım ilişkiden 11 12 dün sonra yaniYani tahminen iliskidn 15 gun sonr falanmi denk geliyo acaba
Ben ilk iliskiden 11 gun sonra yapmis oldum yani erken olabilir henuzYok canım ilişkiden 11 12 dün sonra yani
Yani bellide olmaz canım belki 2 3 gün sonrada döllenmiş olablirBen ilk iliskiden 11 gun sonra yapmis oldum yani erken olabilir henuz
Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim kafam cok karisik yoksa bu kasik agrilarim bel agrim gogus sizlamalarim.neden var idrarda enfeksiyon falanda cikmadiYani bellide olmaz canım belki 2 3 gün sonrada döllenmiş olablir
Benim ilişkiden 13 gün sonra cıktı
Doktorum ilişkiden 10 12 gün sonra çıkar demişti
Rica ederim canım sabır isteyen bi bekleme süreciVerdiginiz bilgi icin tesekkur ederim kafam cok karisik yoksa bu kasik agrilarim bel agrim gogus sizlamalarim.neden var idrarda enfeksiyon falanda cikmadi
Bende bugün kan verdim belirti ve kasık sancılarım yüzümden göğüslerim yürürken acır oldu ilişkiden 10. Günde verdim öğleden sonra öğrencem varsa çıkarmı sizce azcık bile olsa yükselme olur mu? Çok stresliyim çıkmazsa diyeYani bellide olmaz canım belki 2 3 gün sonrada döllenmiş olablir
Benim ilişkiden 13 gün sonra cıktı
Doktorum ilişkiden 10 12 gün sonra çıkar demişti
Canım internet üzerinden öğrenebilirsin e-nabiz sitesinden beklemene gerek yok inşallah olumlu sonuçlar alırsınBende bugün kan verdim belirti ve kasık sancılarım yüzümden göğüslerim yürürken acır oldu ilişkiden 10. Günde verdim öğleden sonra öğrencem varsa çıkarmı sizce azcık bile olsa yükselme olur mu? Çok stresliyim çıkmazsa diye
Dediğim gibi canım kesin bişe diyememBende bugün kan verdim belirti ve kasık sancılarım yüzümden göğüslerim yürürken acır oldu ilişkiden 10. Günde verdim öğleden sonra öğrencem varsa çıkarmı sizce azcık bile olsa yükselme olur mu? Çok stresliyim çıkmazsa diye
Merhaba adetim pazar gunu ama dun evde test yaptim silik cizgi cikti bugun kan testim 40 cikti adet gunum gecincw tekrwr vericem yukselisi icin Allahim isteyen herkeze versinRica ederim canım sabır isteyen bi bekleme süreci
ALLAHIM gönlüne göre versin inşaAllah
Gözün aydın canımMerhaba adetim pazar gunu ama dun evde test yaptim silik cizgi cikti bugun kan testim 40 cikti adet gunum gecincw tekrwr vericem yukselisi icin Allahim isteyen herkeze versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?