Kanda negatif çıkıpta sonradan hamile olan var mı?

yusra atay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
6
7
1
23
Merhaba kızlar adetime 3 gün kala gebelik için kan verdim ama sonuç negatif çıktı ondan sonraki günde dahiliyeye randevum vardi o da benden genel tarama için kan istedi ama gebelik için vermedim bugünde adetim 3 gündür gecikmiş acaba hamile olabilir miyim???

Merhaba kızlar adetime 3 gün kala gebelik için kan verdim ama sonuç negatif çıktı ondan sonraki günde dahiliyeye randevum vardi o da benden genel tarama için kan istedi ama gebelik için vermedim bugünde adetim 3 gündür gecikmiş acaba hamile olabilir miyim???
Tabiki hamile olabilirsin. Adete bir gün kala negatifti arkadaşımın.

Sabah idrar testi yap canım varsa çıkar adetin geçmiş çünkü inşallah vardır hayırlısı olsun

Bende 3 gün kala kan testi verdim ve negatif. Değişik değişik bir şeyler hissediyorum vücudumda :) çocuk istediğim için dinliyorum galiba vücudumu bende ümitliyim hala hasta olmadığım sürece. Bence siz kanınızı verin en güzel sonuç öyle çıkar inşallah vardır 🤲

Merhaba arkadaşlar reglim 1 gün gecikti kandan beta baktırdım 0,2 çıktı hayatımda yaşadığım talihsiz gebeliklerim harici reglim asla gecikmedi 7. Gün tekrar kan verdim 124 çıktı beta doktor 3 gün sonra tekrar bakalım ama kimyasal olabilir çok yüksek değil değer dedi pazartesi tekrar kan vereceğim

Back
X