Kanda negatif çıktı ama...

ayserosee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3
1
86
Antalya
Yaklaşık bir buçuk senedir sizlerin paylaşımlarını okuyorum..7 yaşında bi kizım var ve 1.5 senedir ikincinin peşine düştük...Burayı takip ederek birsürü şey denedim..Bu ayki belirtilerim çok farklıydı..sat 29 kasım fakat ben 28 aralıkta ateslendim ve acile gittim.Orda kanda gebelik bakıldı ve 0.01 yani negatif çıktı..Bende bana yazilan ilaçları kullandim..Beklenen adetin üzerinden tam 6 gün geçti..Gelen giden yok..Yarın sabaha doktor randevusu aldım.çunkü ben 31 yildir ilk defa adet gecikmesi yasiyorum..gogüslerde bi dolgunlasma var sizce ben geç dollenme yaşıyor olabilirmiyim

Kimseden cevap alamadım ama birax once dayanamayın nöbetçi eczaneye gittim..gebelik testi aldım cok silik ikinci cizgi çıktı..esimi ümitlendirmemek adına hiç bişey diyemedim..biran önce sabah olsun 9:20 de randevum var..Allahımmm çok amin

Cumartesi günü yani adet gecikmesinin 7.günü doktora gidip kan testi yaptırdım fakat negatif çıktı..işin ilginç yanı yumurtlamış gözükuyorum..adet görmeden yumurtladım bu ay yani hala adet olmadım..doktor 15 gün içinde adet olacağımı söyledi..15 sonra tekrar çağırdı..kafama bişey takıldı acaba ben adet donemimin hemen bitimindemi yumurtluyorum..bu sorumun cevabı 15 gün sonra netlik kazanacak..mevlam neyler neylerse çok guzel eyler..

Back
X