- 14 Eylül 2020
- 69
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi BenDeryaUzun
Merhaba arkadaşlar, adetim 13 gün gecikti gebelik belirtilerim de var dün kan verdin negatif çıktı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı hanımlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde derdim aynı bugün 11.gün ama adet olamadım en son pzrt idrar testi yaptım negatif.ama hamilelik belirtileri de var.kafayı yicem artık![]()
Kızlar bende adet olamıyorum ya bende 32. Günde olurum en geç 40. Güne geldim hala olamadım iki gün önce idrar testi yaptım negatif,aşılama tedavisine başlamıştım gonal f diye bir ilac kullandım yumurtalarım direnç gösterdi , büyümediler ,dengem alt üst oldu ilaç yüzünden ,doktor geç olabilirsin dedi ama hala olmadım ,şiştim rahatlamak istiyorum artık birde yeni tedaviye başlamak istiyorum inşG gzgzz B BenDeryaUzun
Aynen öyle çok haklısın ,amin inş,bende yarın kan testine gitmeyi düşünüyorumVücumuzda birşeyler oluyor ve biz ne olduğunu bilmiyoruz. O yüzden daha çok merak ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İdrar testiyle 45.gün öğrenen varmış ama Gine’de doktora gidin tabi.allah kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bende adet olamıyorum ya bende 32. Günde olurum en geç 40. Güne geldim hala olamadım iki gün önce idrar testi yaptım negatif,aşılama tedavisine başlamıştım gonal f diye bir ilac kullandım yumurtalarım direnç gösterdi , büyümediler ,dengem alt üst oldu ilaç yüzünden ,doktor geç olabilirsin dedi ama hala olmadım ,şiştim rahatlamak istiyorum artık birde yeni tedaviye başlamak istiyorum inşG gzgzz B BenDeryaUzun
Negatif görmekten korkuyorum aslında pozitif görmektende korkuyorum kafam çok karışıkBenim de 15 gün oldu hala olmadım ama yarında başka doktora gidicem böyle beklemekle olmuyor ya. Kan verseydin belki orda pozitiftir
Amin inş ,eşim kan testine gitmeme doktora gitmeme izin vermedi ,bırak artık bitir kafanda diyor ,ne zaman isterse o zaman gelsin adetin ,ha baktık bir hafta daha gelmedi öyle gideriz ,stres yaptıkça gelmeyeceğini söyledi işte bende biraz kafamı dağıtmak istiyorum ,hakkımızda hayırlısı olsun inşİdrar testiyle 45.gün öğrenen varmış ama Gine’de doktora gidin tabi.allah kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Evet aslında doğru söylüyor eşiniz,ne kadar stres o kadar problem..amin inşallahAmin inş ,eşim kan testine gitmeme doktora gitmeme izin vermedi ,bırak artık bitir kafanda diyor ,ne zaman isterse o zaman gelsin adetin ,ha baktık bir hafta daha gelmedi öyle gideriz ,stres yaptıkça gelmeyeceğini söyledi işte bende biraz kafamı dağıtmak istiyorum ,hakkımızda hayırlısı olsun inş![]()
Negatif görmekten korkuyorum aslında pozitif görmektende korkuyorum kafam çok karışıksen tahlil yaptın mı?
Ne zamana kadar ihtimal var?benimde 15. Gün gecikmede sabah idrar testi yaptım bi şey yokŞuan 17 gün gecikti 13 günler falan kanda birşey görülmedi. Dün tahlil yaptırdım bakalım bugün sonuçlarına bakılcak. Korkma en azından belirsizlik olması daha kötü bir durum
Tahlil sonuçları nasıl canımŞuan 17 gün gecikti 13 günler falan kanda birşey görülmedi. Dün tahlil yaptırdım bakalım bugün sonuçlarına bakılcak. Korkma en azından belirsizlik olması daha kötü bir durum