Gebeliğe Hazırlık Kanda pozitif ama idrar neden negatif hangisi dogru ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
Adetim 1 gün gecikti idrar testi yaptım hep negatif bugün sabah yine yaptım negatif içime kurt düştü kan verdim kanda 42 çıkmış yani idrar testlerinde neden gözükmedi acaba ??bir haftadır idrar testi yaptım hergün hiç birinde silik dahi çıkmadı hangisi dogru

Beta-hcg değeri ilk olarak kanda çıkar daha sonrasında idrara geçer bu süre bazen adet gecikmesinin 15. Gününe kadar uzayabilir eğer kanda çıkmışsa bi kadın doğum uzmanına görünün ultrason da bakılsın bi sıkıntı görmüyorsa sıkıntı yoktur

Adetim 1 gün gecikti idrar testi yaptım hep negatif bugün sabah yine yaptım negatif içime kurt düştü kan verdim kanda 42 çıkmış yani idrar testlerinde neden gözükmedi acaba ??bir haftadır idrar testi yaptım hergün hiç birinde silik dahi çıkmadı hangisi dogru
Tebrik ederim saglikla umutla gelsin bebeğin 🌸🌸Once kanda belli olur 2,3 gune idrarda gorunur bnce. Ve zaten deger cok dusuk idrar icin erken.

Tebrik ederim saglikla umutla gelsin bebeğin 🌸🌸Once kanda belli olur 2,3 gune idrarda gorunur bnce. Ve zaten deger cok dusuk idrar icin erken.
Tesekkür ederim inşallah dogrudur Herkes idrarda silik görüp gidip kan veriyor 11 ,15 cıkıyor benim bu degerde gözükmeyince inanasım gelmiyo

Tesekkür ederim inşallah dogrudur Herkes idrarda silik görüp gidip kan veriyor 11 ,15 cıkıyor benim bu degerde gözükmeyince inanasım gelmiyo
Yani degere ve adet tarihine gore normal geliyo bana kani 2 gunde bir tekrarla deger yukseldikce idrarda da gorunur diye dusunuyorum. Hic pozitif gormedim ama intte çokca araştırdım..😀

Back
X