Kandırıldım..

berivannnn26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
3.765
1
46
Eskişehir
bir mi yok sa bir den fazla mı bilemiyrum bundan 1 sene önde çok sevdiğim biri vardı 1 sene sadece tl da konuştuk sonra memleketine döndü sorunlar oldu 2 ay ayrı olduk o sırada karşıma biri çıktı hoslandım ve sevgılı olduk 2 ay konuştuk bu sırada ailem ögrendı ve ortadan kayboldu ismi yanlış mış söyledıgı üstelik nişanlı mış :(( kaç gundur aglıyorum yardım edın aılemle de kotuyuz tl aldılar ustelık

bir mi yok sa bir den fazla mı bilemiyrum bundan 1 sene önde çok sevdiğim biri vardı 1 sene sadece tl da konuştuk sonra memleketine döndü sorunlar oldu 2 ay ayrı olduk o sırada karşıma biri çıktı hoslandım ve sevgılı olduk 2 ay konuştuk bu sırada ailem ögrendı ve ortadan kayboldu ismi yanlış mış söyledıgı üstelik nişanlı mış :(( kaç gundur aglıyorum yardım edın aılemle de kotuyuz tl aldılar ustelık

iyide karsına cıkan ınsanın adının yanlıs oldugunu ne nişanlı oldugunu nasıl öğrendin...ayrıca 2 ay gibi bir sürede adam hiç mi belli etmedi ...neden ağladıgınıda anlamıs degılım ayrıca dua et kurtulmusun ailende aran düzelir bugun olmazsa yarın

sanırım şuan sevinçten ağlıyorsun

yoksa 2 ay boyunca seni kandıran hatta nişanlı olan adam için ağlayacağına ihtimal bile vermek istemiyorum

Ne kadar anlaşılmaz yazmışsın.
Sahtekar olan 2 aylık olan sanırım.
Geçen yılkini neden karıştırdın araya anlamadım.

bence iyi yapmışlar. ağlayacağına şükret ki ailen sana sahip çıkıyo, yoksa sen bu kafayla gidersen, başına kötü şeyler gelebilir.

onu niye karıştırdım ondan çok cektim sürekli sorun yaşadık anlasılmazlık hep ayrılıp barştık sonra o ayrı bn ayrı düzen kurduk sonra o çıktı inandım hemen olanlar oldu işte :(

Back
X