Kandırılıyor muyum?

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
Mrb kızlar benim olayımı hatırlayanlar vardır,eşim 3 ay önce aniden evi terketti bahanesi BEN ONU SEVMİYORMUŞUM!!!ailesinin evine yerleşti,ilk başlarda irtibatı tamamen kesti çok tersti bana karşı,ailesinide bahane etti,artık bende seni istemiyorum dönmeyeceğim bitti bu evlilik dedi...sonra başka bir kadınla ilişkisi ortaya çıktı ve 1 ay öncede mahkemeye verdi sonra bende ona karşı dava açtım aldatmadan dolayı..buarada 11 yıllık evliyim ve bir kızım var...

Yaklaşık 2 haftadır eşimde değişmeler var,kızımla konuşmak için günde 3 kere arıyor bana karşı daha yumuşak davranıyor,msnde durum güncellemesine ''insanlar yaprak misalı,rüzgar estidiğinde savruluyor..yaprak daldan kopmak istemiyor belki ama rüzgar sertse elden birşey gelmiyor''yazmış..daha sonrada avukatım aradı daha celp eline geçmemişti anlaşmalı boşanma talebimi ve isteklerimi iletti.avukata ben zaten döneceğim ailemi silip kzımı karımı alıp gideceğimburalardan filan demiş.avukatta biraz zorlayınca eşiniz biran önce bitmesini istiyor istediklerimizi verin uğraşmayalım deyince veremem ben okadar oda beni sevmedi,cinsel sorunlarımız vardı hatta psikolağa gitmiş bende onu delil olarak sunarım demiş.sonra kzım onun yanındayken boyama kitabına 'AŞKIM JAVELİN VE KIZIMIN İSMİ'ni yazmış onuda kızımın çantasında bana yollamış...

En son 2 gün önce bana mail atmış seni çok sevdim ama sen beni sevmedin,neden sevmedin başka birinimi seviyordun benimle evlendiğindede beni sevemedin,ben senin için herşeyi yaptım ama sen bana yapmadın ilgi göstermedin,hayatımda başka kadın olmadı bundan sonrada olmaz,mahkeme kağıdını alınca içim sızladı,ben senin için herşeyi yapıyorum hala neden acaba bir düşün ve bunları neden yazdı bu diyebilirsin, sadece beni neden sevemedin hala merak ediyorum,kendini sorgula istedim bu adam benden ne istedi ben neyaptım yazmış..

Açıkcası ben biraz huylandım.Acaba benim yazdığım cevapları mahkemede delil olarak kullanmak içinmi yazdı,dönmek istiyor nabızmı yokluyor yoksa sadece duygularınımı yazdı.(.bugün msjlaştığımızdada ben arabayla il dışına çıkıcamı söyledim araba onun çünkü oda tmm git gez,dolaş,alışveriş yap demiş)..görüşlerinize ihtiyacım var:50:

Mrb kızlar benim olayımı hatırlayanlar vardır,eşim 3 ay önce aniden evi terketti bahanesi BEN ONU SEVMİYORMUŞUM!!!ailesinin evine yerleşti,ilk başlarda irtibatı tamamen kesti çok tersti bana karşı,ailesinide bahane etti,artık bende seni istemiyorum dönmeyeceğim bitti bu evlilik dedi...sonra başka bir kadınla ilişkisi ortaya çıktı ve 1 ay öncede mahkemeye verdi sonra bende ona karşı dava açtım aldatmadan dolayı..buarada 11 yıllık evliyim ve bir kızım var...

Yaklaşık 2 haftadır eşimde değişmeler var,kızımla konuşmak için günde 3 kere arıyor bana karşı daha yumuşak davranıyor,msnde durum güncellemesine ''insanlar yaprak misalı,rüzgar estidiğinde savruluyor..yaprak daldan kopmak istemiyor belki ama rüzgar sertse elden birşey gelmiyor''yazmış..daha sonrada avukatım aradı daha celp eline geçmemişti anlaşmalı boşanma talebimi ve isteklerimi iletti.avukata ben zaten döneceğim ailemi silip kzımı karımı alıp gideceğimburalardan filan demiş.avukatta biraz zorlayınca eşiniz biran önce bitmesini istiyor istediklerimizi verin uğraşmayalım deyince veremem ben okadar oda beni sevmedi,cinsel sorunlarımız vardı hatta psikolağa gitmiş bende onu delil olarak sunarım demiş.sonra kzım onun yanındayken boyama kitabına 'AŞKIM JAVELİN VE KIZIMIN İSMİ'ni yazmış onuda kızımın çantasında bana yollamış...

En son 2 gün önce bana mail atmış seni çok sevdim ama sen beni sevmedin,neden sevmedin başka birinimi seviyordun benimle evlendiğindede beni sevemedin,ben senin için herşeyi yaptım ama sen bana yapmadın ilgi göstermedin,hayatımda başka kadın olmadı bundan sonrada olmaz,mahkeme kağıdını alınca içim sızladı,ben senin için herşeyi yapıyorum hala neden acaba bir düşün ve bunları neden yazdı bu diyebilirsin, sadece beni neden sevemedin hala merak ediyorum,kendini sorgula istedim bu adam benden ne istedi ben neyaptım yazmış..

Açıkcası ben biraz huylandım.Acaba benim yazdığım cevapları mahkemede delil olarak kullanmak içinmi yazdı,dönmek istiyor nabızmı yokluyor yoksa sadece duygularınımı yazdı.(.bugün msjlaştığımızdada ben arabayla il dışına çıkıcamı söyledim araba onun çünkü oda tmm git gez,dolaş,alışveriş yap demiş)..görüşlerinize ihtiyacım var:50:

Gerçekten zor bir durum ama anladıgım kadarıyla sızı terk ettıgı kadınla ters dusmus ve bırılerı de ona aman aılene gerı don bak bırlıkte oldugun kadının ne yaptıgını gordun demıs gıbı cevaplar bunlar bence ıcınızde hıc ıstek kalmadıysa bıtırın gıtsın hırsta yapmıs olabılır hıcbır sekılde yazılı bırseyler sunmayın ona ses kaydı almasını da saglamayın.İyi geceler.

aldatmayı kanıtlarsan çok parasını alırsın para kaptırmak istemiyor olabilir.

ses kaydının bir önemi yok zaten mahkemeye delil olarak sunmak yasak.aslında erkekler daha zor vazgeçiyor.sizi seviyorda olabilir.ama burdada çok fazla konu görüyor ve paranoyak oluyoruz açıkçası.en iyi eşinizi siz tanırsınız.madem bişeyleri dewlili olarak sunmasından korkuyorsunuz yüzyüze görüşmeyi deneyin.ayrıca çevreside sizden boşanmaması hususunda görüşler bildirmiş olabilir.bu bir erkeği çok etkiler.erkekler alıştıkları düzeni severler.11 yılda bir düzeni olmuştur.siz onu sevmediğinizimi ima ettiniz yoksa omu öyle anladı.yani bu cümleleri kuracak ne olduki?

[SUP][/SUP]
aldatmayı kanıtlarsan çok parasını alırsın para kaptırmak istemiyor olabilir.

aldatmayı kanıtladım mahkemeyede sundum hemde sağlam bir delil otel kaydı,avukatta bunun üzerinden yüklenmiş telefonda ama celp eline geçmeden avukatta aramadan başladı değişiklik..buarada ben il dışında iş kurucamı söyledim ve gerçekten bendede bittiği için hiç aramadım onu,üstüne düşmedim,yazdığı şeylere cvp yazmadım yani hiiçç muhatap olmadım belkide hırs yaptı ben değişince

ses kaydının bir önemi yok zaten mahkemeye delil olarak sunmak yasak.aslında erkekler daha zor vazgeçiyor.sizi seviyorda olabilir.ama burdada çok fazla konu görüyor ve paranoyak oluyoruz açıkçası.en iyi eşinizi siz tanırsınız.madem bişeyleri dewlili olarak sunmasından korkuyorsunuz yüzyüze görüşmeyi deneyin.ayrıca çevreside sizden boşanmaması hususunda görüşler bildirmiş olabilir.bu bir erkeği çok etkiler.erkekler alıştıkları düzeni severler.11 yılda bir düzeni olmuştur.siz onu sevmediğinizimi ima ettiniz yoksa omu öyle anladı.yani bu cümleleri kuracak ne olduki?

eşimin evlendiğimizden buyana değişik bir sevgi istediği ve takıntısı var,ben bence ve çevremce gayet normal davrandım ama o hep farklı şeyler bekledi o bana aşırı düşkündü ama sinirlenincede canımı çok yakıyordu...o tv izlese benimde yanında olup izlememi istiyordu izliyordukta tabi ama benimde o an işim olabiliyordu ama o kabullenmezdi.bana pahalı hediyeler almak isterdi sorardı bende al deyince tavır yapar,laf sokar ama alırdı sonrada burnumdan getirirdi..yani kısaca her daim siyam ikizi gibi yaşamak isterdi

canım gercekten cok zor bır durum .sızın daha oncekı konularınızdan da bılıyorum
yasadıgınız surec gercekten cok zor .oncelıkle sabır dılıyorum .Allah yardımcınız olsun .
ancak esınızın onca olandan sonra bırden boyle degısmesı, benım de aklıma ılk gelen kandırıldıgınızı dsunmek oldu .
sonucda sız ona aldatıldıgınıza daır dava actınız ,ve bu dava esınızın aleyhıne olacak .bırden boyle degısmesı bana pek ınadırıcı gelmedı .
sızın hassaslıgınızdan yararlanıp sızı etkıleyıp davadan cekılmenızı saglamaya calısabılır .ınsafa geldı desenız,
ınsafa gelmesı ıcın de bır sebep yok aslında neden dersenız ,
bu ayrılık surecın de kadınlar cok duygusal davranır gucsuzlesırler .davasının pesınden kosmazlar .
varı yoku onu olsun ıstemem derler ,cunku cok hassas ve ıncılmıslerdır .
ancak sız cok guclu durdunuz esınızın karsısında ,davanızın pesınden kostunuz hatta delıller bıle topladınız .
bu durum onu ıyıce sınırlendırır ınsafa getirmez yanı .
ınsafa gelmesınde tek neden olabılır oda ; sızı aldattıgı kısıden hayır gormemıstır .kurkcu dukyanına donmek ısteyebılır .bu da ne kadar ınsafa gelmekse artık sız dusunun .en fazla aklı basına gelmıstır olur.ama buyuk ıhtımal alehyıne ıslenecek olan davadan dolayı degısmısdir .avukatından akıl almıs olabılır .

Son düzenleme:

bence kandiriliyorsun aldatma sucunu senin üzerine yikmaya calisiyor sakin inanmayin

ALLAH yardimciniz olsun cok zor sürec sizi bekliyor

javelincim banuyu hatırlıyorsun değil mi geçen seneden?hani uaydın arkadaşımız.çok kalabalıktı onun konusu hani.belki okuduysan orda da kocası eski sevgilisiyle beraber yaşamaya başlamıştı.banudan para ve altınları almış.hiçbirşey vermeyeceğim deyip anlaşmalı boşanmaya çalışıyordu.hatta ukalalıklar yapıp sana hiçbirşey vermeyeceğim deyip gülüyor dalga geçiyordu.ama banu kanıt toplamaya başlayıp elini güçlendirince karşı tarafı panik aldı.tehditten acıındırmaya her numarayı yaptılar.baktı ki banu yolundan dönmüyor adam pes edip imana geldi herşeyi itiraf etti de affedildi.şimdi o ukalalıktan eser kalmadı adamda.

yani canım benim sen tabi kocanı iyi bilirsin hepimizden.köprüyü geçesiye kadar ayıya dayı diyim mantığı da güdebilir.seni bu mesajlarla avlamaya çalışıp ters köşeye yatırmaya kalkabilir.önce tedbirini al derim..

daha önceki konularınızda arkadaşlar barıştığınız takdirde aldatılmayı affetmiş sayılacağınızı söylemişlerdi.Bence davayı lehine çevirmeye çalışıyor eşiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun..

bir ihtimal,aradıklarını bulamamış, şimdi çark ediyor da olabilir..
bari evdeki bulgurdan olmıyayım mantığı...

bana kalırsa eşin bir şeylerin peşinde,başkasıyla ilişkisi olduğunu gayet iyi biliyorsun,hayatımda başka kadın olmadı demesi mahkemeyle alakalı bence dikkatli ol,yumuşama.cevapta verme:50:

diyelim ki kocan gerçekten pişman.

Seni aldatmasını affedilecek misin.

eşinin seni aldattığından eminsen ve affetmeyi düşünmüyorsan beni niye arıyor niye şöyle diyor böyle diyor diye düşünüp akılını bulandırma.hatta avukatın dışında onunla hiç irtibata bile geçme.barışmayı düşünüyorsan bilemem ama barışmayacaksan bu düşünceleri kafandan at eşinle mahkeme dışında konuşma bence:31:

bana kalırsa eşin bir şeylerin peşinde,başkasıyla ilişkisi olduğunu gayet iyi biliyorsun,hayatımda başka kadın olmadı demesi mahkemeyle alakalı bence dikkatli ol,yumuşama.cevapta verme:50:
bende katılıyorum dikkatli ol.
hayatımda senden başka kadın olmadı,neden beni sevmedin diyerek senin üstüne atıyor.
en kolay bu işten nasıl kurtulurum.javelini nasıl yumuşatırım diye düşünüyor bencede

Aldatan insana güven olmaz. Söylediği on sözün beşi doğru, beşi yalan olur. Araya gerçekleri de ekler ki yalanları inandırıcı olsun. Arkadaşların yazdığı gibi onunla görüşme bile, dikkate alma, sadece kendini düşün ve avukatına güven.

eşiniz çok zeki sanıyor kendini,sizi oyuna getirmeye çalışıyor bence.yok beni sevmedin,evlenmeden önce hayatında başkası mı vardı,yok cinsellik yaşamıyorduk,soğuktun falan..eğer bunlara cevap verirseniz eminim mahkemede delil olarak kullanacak.zaten şu anda da kızınızı iletişim aracı olarak kullanıyor.sizi aldatmış ve bence o kadında eşinizi bırakmış şu anda.eldekinden oldum,evdekine yanaşayım modunda bir adam belli!sakın laflarına inanmayın ve boşanmak gerçekten aklınızdaysa vaz geçmeyin.

önceki sayfada yazdığınız birşey çok dikkatimi çekti; sizin için herşeyin bittiğinden bahsetmişsiniz. sizce daha fazla birşey demenin bir anlamı var mı? affettiniz diyelim ne oalcak ne öğrenmiş olacak ki;? geleceğiniz için ne kazandırmış olacaksınız evliliğinize?
ayrıca şuan ispatladığınız birşeyler var ve eşiniz bunu bildiği için bu şekilde hareket ediyor. durum yumuşatması. aksi takdir de neden bu aşamaya gelmeden size bu şekilde davranmadı? yani hak ettiğiniz gibi.
bence dikkatli olun. işlere bu seviyeye geldikten sonra bir erkeğin geri adım atması biraz ters bir durum bence.

önceki sayfada yazdığınız birşey çok dikkatimi çekti; sizin için herşeyin bittiğinden bahsetmişsiniz. sizce daha fazla birşey demenin bir anlamı var mı? affettiniz diyelim ne oalcak ne öğrenmiş olacak ki;? geleceğiniz için ne kazandırmış olacaksınız evliliğinize?
ayrıca şuan ispatladığınız birşeyler var ve eşiniz bunu bildiği için bu şekilde hareket ediyor. durum yumuşatması. aksi takdir de neden bu aşamaya gelmeden size bu şekilde davranmadı? yani hak ettiğiniz gibi.
bence dikkatli olun. işlere bu seviyeye geldikten sonra bir erkeğin geri adım atması biraz ters bir durum bence.

Aslında çok haklısınız daha önce yapması gerekenleri şimdi yapıyor.Benim için herşey gerçekten bitti ama ailem ve çevre baskı yapıyor çocuğun için dönmek isterse bir şans daha ver diye ama asla istemiyorum ya beni kandırıyorsa 1 ay sonra yine çeker giderse elimde delil filanda kalmaz ozmn,o daha temkinli davranır.sadece ne yapmak istediğini kestiremedim sizlerden görüş istedim
Yoksa benim umurumda değil artık o kişi

Back
X