Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlar benim olayımı hatırlayanlar vardır,eşim 3 ay önce aniden evi terketti bahanesi BEN ONU SEVMİYORMUŞUM!!!ailesinin evine yerleşti,ilk başlarda irtibatı tamamen kesti çok tersti bana karşı,ailesinide bahane etti,artık bende seni istemiyorum dönmeyeceğim bitti bu evlilik dedi...sonra başka bir kadınla ilişkisi ortaya çıktı ve 1 ay öncede mahkemeye verdi sonra bende ona karşı dava açtım aldatmadan dolayı..buarada 11 yıllık evliyim ve bir kızım var...
bana kalırsa eşin bir şeylerin peşinde,başkasıyla ilişkisi olduğunu gayet iyi biliyorsun,hayatımda başka kadın olmadı demesi mahkemeyle alakalı bence dikkatli ol,yumuşama.cevapta verme![]()
ben sanırım sızden faklı dusunuyorum bu konuda tabıkı bosanma surecınde kesınlıkle maıl fılan atmasın ama yazıda bır sye dıkakıtmı cektı esınız sızınle arasaında cınsel sorunlar yasandıgını kanıtlıycagını yazmıs eger aranızda boyle bır durum varsa ve o baska bır bayana yoneldıyse neden bu sorunu cozmek ıcın bır sey yapmayı dusunmedınız bende burda takıldım cunku erger erkege ıstedıgını vermezsen bu yone egılımı olur bu hem erkek hem kadın ıcın gecerlı ayrıca ben sıızn yerınızde olsam neden dıye sorardım esıme neden yaptın aldattı bosa gıttı bosa arada bır cocuk avr bu adam dovuyormuydu senı yada baska bır sıddet varmıydı her zaman sneı yanında ıstıyormus bence sız bı danısma gıtseydınız evlılıgınız bu duruma gelmezdı ve bence yuz yuz konus esınle bır kere ben sadece cocugu dusunuyorum ve esın sneın baskasını sevdıgını dusunuyormus belkı eskı bır sevgılıne takmıs olabılır bunu hıssettırıcek ne yaptınız bırde onu dusunun yanlıs anlamayaın ama ben bosanmaya karsıyım cok ozel bır nedenı olmadıktan sonra sızın olayınız dzuelebılır eger esını sevıyorsan.yapamam dersen hıc gorusme bıle bosan cevap bıle yazma..Allah kolaylık versın
cnm bu kırmızı yaptığım yer bile bu sana attığı msj ları mahkemede delil olarak kullanmasına başlıbaşlına engel adam şartları duyunca kaybedeceği de kesin olunca sana dönüyorum sinyali vermek istemiş seni yumuşatmak için. ayrıca şuan bu kadar haklı ve yüklü yazminat alma gibi şansın varken kaybetme derim ondan koca moca olmaz sana kızınada baba....ya hangi sorumluk sahibi insan pat diye gider hangi çocuğunu seven insan çocuğunu bırakır gider.seninleyse problemi çocuğun ne suçu günahı var belli ki kadın bırakmış ağır şartlarıda duyunca geri vites yapıyor dikkat et....yumuşak konuş özellikle yazışmalarda ama asla geri dönmeyi düşünme eğer sen ondan isteklerini de aldıktan sonra yanında olursa amenna ama hiç inanmıyorum elin kadını için çocuğuna bile bakmayan adamdan ne hayır gelir:97:
sanırım esın cok takıntılı ve ılgı ısteyen bırı bu arada haftada bır az bence:))))ama cekemıyorsan ayrıl cocuk gıbı mız mız galıba cok duskun sanacinsel sorunumuz yoktu ikinci bir çocuk istiyorduk zaten ama eşim çok takıntılı kompleksli birisi,kendini bana yakıştırmıyordu..bunu hep sorun yapardı kendini dış görünüş olarak iyi hissetmediğindede hırçın,agresif birisi olurdu..ben ona bir psikoloğa gitmeyi çok teklif ettim ama asla kabul etmedi..mesela hergün ilişki isterdi ben bazen istemezdim ama o küserdi çok büyütürdü,yani haftada 1 kere mutlaka olurdu bu sorunmu bilmiyorum ama bence normal
dövmüyordu tabi iyi bir baba ve beni delice severdi ama çok takıntılı ve agresifti..hayatımda hep kendimi ifade etmekle uğraştığım tek insan..tabiki benimde hatalarım olmuştur ama gerçekten büyük bir problemimiz bunları yapmasını gerektiren hiçbir olayımız olmadı..benim hiç erkek arkadaşımolmadı zaten çok küçük yaşta onunla tanıştım 3 yıl flörtten sonrada evlendim..eşimin sevgi anlayışı çok farklı mesela bana diyorduki sen kızımızı sürekli öpüyorsun oynuyor ilgileniyor seviyorsun bana bunları yapmıyorsun diyordu.. tabiki yapıyordum ama onun beklentileri hep çok fazlaydı
cnm birşey sormak istiyorum hukuki bilgin varmı bilmiyorum ama ilk eşim davayı açtı sebep olark 3 cümle yazmışlar
ben eşimin ailesiyle görüşmesini istemiyormuşum ve bende görüşmüyormuşum ki altlı üstlü oturduk 9 sene
ben lüks düşkünüymüşüm ki 11 yıldır kirada oturuyorum ve 11 yıllık eşyalarımı kullanıyorum hala
ev almak için baskı yapmışım ona ben nasıl baskı yapabilirimki kafasına silah dayayamam o yüzden kavga çıkarmışım eşim evi terk etmiş
şimdi bu sebeplerden dava açmış tekrar başka birşeyi bahane edemez sanırım demi onumu söylemek istedin?
cinsel sorunumuz yoktu ikinci bir çocuk istiyorduk zaten ama eşim çok takıntılı kompleksli birisi,kendini bana yakıştırmıyordu..bunu hep sorun yapardı kendini dış görünüş olarak iyi hissetmediğindede hırçın,agresif birisi olurdu..ben ona bir psikoloğa gitmeyi çok teklif ettim ama asla kabul etmedi..mesela hergün ilişki isterdi ben bazen istemezdim ama o küserdi çok büyütürdü,yani haftada 1 kere mutlaka olurdu bu sorunmu bilmiyorum ama bence normal
dövmüyordu tabi iyi bir baba ve beni delice severdi ama çok takıntılı ve agresifti..hayatımda hep kendimi ifade etmekle uğraştığım tek insan..tabiki benimde hatalarım olmuştur ama gerçekten büyük bir problemimiz bunları yapmasını gerektiren hiçbir olayımız olmadı..benim hiç erkek arkadaşımolmadı zaten çok küçük yaşta onunla tanıştım 3 yıl flörtten sonrada evlendim..eşimin sevgi anlayışı çok farklı mesela bana diyorduki sen kızımızı sürekli öpüyorsun oynuyor ilgileniyor seviyorsun bana bunları yapmıyorsun diyordu.. tabiki yapıyordum ama onun beklentileri hep çok fazlaydı
bu kadar geçimsizliğin içinde bir de ikinci cocuk yapsaydınız ne olurdu duşunmek istemiyorum canım. Durumuna çok üzüldüm, ama daha çok o minik melek yavrunuza üzülüyorum. Sizin geçimsizliğiniz onu da etkiliyor, böyle bir ortamda ikinci bir çocuğu düşünmeniz doğru değil bence. Senin yapman gereken kendini toparlaman. Karışık duygular ve düşünceler içinde sin bayadır anladığım kadarıyla. Kendinden, kocandan, evliliginden ve hayattan ne çektigini ve ne istediğini duşunup bazı kararlar alman gerekicektir.
Kocan şimdi nerde kalıyor ? Sana ve kızınıza nasıl davranıyor ? O kadınla ilişkisi ne durumda?