kandırılıyor muyum?

asikanaryali

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
4
0
16
Sakarya
merhaba benim bir erkek arkadaşım var 1 aydır beraberiz ama bana söyledikleri kafama takıldı bu adam evli ama dediğine göre 1 yılı aşkın süredir boşanma davası açmış ve hala devam ediyor karşı taraf boşanmak istemiyor ve bunlar aynı evde kalıyor kadın dilekçemi ne vermiş hakimde kabul etmiş ve aynı evde kalmalarına karar verilmiş ya kafamı çok kurcaladı buna inanmalımıyım eğer uymazsa imiş bunlara ceketini alıp çıkması gerekirmiş ama kazandıkları kendi emeği olduğu için bırakmak istemiyo... sizce ne yapmalıyım

yok öyle bişey hala evliler,nıkahları bırlıkte,aynı evdeler ve hayatlarını yaşıyorlar yanı varmı böyle saçmalık??aynı evde kalması için nıye kadın dılekçe versın ki nedir yanı??
boşver takılma bu adama,oyalar oyalar ,sonra karımla barıştım der,bir de çocuk yaparlar,kalırsın ortada..

Aynı konudan 3-5 tane açınca farklı yorumlar alacağını sanmıyorsundur umarım?
Ve ya fake konu açıyorsan, çabalama...
Yorumlar aynı olacaktır...

Allah aşkına bu ve bunun gibi adamlara itimat etmeyin...
Hakim aynı evde kalmalarına karar vermiş :) hadi diyelim verdi bu kararı, eve giriş çıkış saatlerini mi not ediyorlar. Kontrol nasıl sağlanıyor çok merak ettim. Ya neler okuyoruz çeker kapıyı çıkar laf mı bu? Bu kadar mı safsınız?

Ceketini alıp çıkması gerekiyor ama alın terini bırakamıyor..
E peki ne olacak böyle? Hep bu şekilde mi devam edecek. Siz yuva kurmak istemeyecek misiniz?

Yazdıklarınızı başka birinin yazdığını düşünerek bir daha okuyun
Yapmayın kendinize bunu lütfen...

Son düzenleme:
İki konu acinca fake oldugunu dusundum acikcasi cunku bugun uye oldugu icin yaptigi baska yorum yok birsey yok belki o yuzden inanmak zorlasiyor...Arkadasim eger derdin gercekse kandiriliyorsun tabiiki neleer neler goruyorum ve kandirmak icin kullanilan yalanlardan biri de bu bosanmak uzereyim olayi.Biraz dik ol ya bu nedir boyle bosanmak uzere olsa bile halen evli konumda yarin bi gun barisiverir kalirsin ortada verdigin emege,zamanina yazik.Obur konuya da ayni yorumu yapsam mi?

Bak canım biz k.k'nın sıkı takipçileriyiz 2. bir konu gözümüzden kaçmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…