• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırılıyormuyum sizce?

Anlam veremedim ben ama evlencez diyosunuz bu nasil.inceleme iki gun olmus hala.aramamis on kere baska numaradan arar yine arardim

kendisi 30, siz 23 yaşındasınız. bu kadar yaş farkı şimdilik bir tuhaf geldi. ama bu başka bir konu. buna girmiyorum. aşk her şekilde mümkün diyerek geçiyorum.

ortağıyla nasıl bir ilişkisi varmış ki telefonu incelemeye gidiyor, bu çok ilginç. yani nasıl bir iş ilişkileri varmış ki.

ayrıca sizin kendisiyle yazışmanız nasıl bir durum oluşturuyormuş?

bence şüpheli bir durum

Telefon niye incelemeye giriyor? Ortaklik hangi iş uzerine? Biraz detayli anlatin. Benim telefonum ancak yasadisi bir sey yaparsam bir ise karisirsam incelemeye girer.
Ortağıyla araba kiralama işine girmişler 3 sene önce karısının üzerine yapmış bu işi. Ortaklık biteceği için boşanamamış mağdur etmemek için ortağını ama yeni hayat kuracağız boşanması gerekiyor bu nedenlede ortaklık bitmeli. Ortağı onu tehtit etmiş ilk başta beni zarara uğratıyorsun diye sonra yüz yüze konuşunca tamam demiş sevgilim hattını falan değiştirdi ortagı tamam deyince ortak onu mahkemeye dolandırılıkla alakalı verdi. 2 gün önce yazdıkı yazma sakın ben arayıncaya kadar hala tam olarak resmi nikahı bulunduğu için bu duruma beni dahil etmiyormu?

Şeytan aklımı kurcalamadı degil şimdi ben sizin yerinizde olsam beni neden engellediğini oturup bir güzelce düşünürdüm.yıl olmuş 2020 telefonu incelemedeyse sadece telefonlamı iletişim kuruluyormuşta tablet bilgisayar yokmu sosyal mecralardan haberinizi alıp görüşülebilir bu işte kesin başka işler var ki adam boşanmamış zaten eski eşiyle barışmış olmasın sizi de o yüzden engelemiş olabilir. Bilemedim hayırlısı

Sevgilin resmi nikahli oldugu icin zina sucunu islemis oluyor. Karisi isterse bu durumda tazminat talep edebilir. Siz de niye evli adamlarla sevgili oluyorsunuz ki? Nasil güveniyorsunuz? Ne belli bu soylediklerinin dogru oldugu? Daha yasin 23 evlenirsin baska biriyle. Yakma kendini. Boyle karisik islerin altindan daha fazlasi cikar.

kendisi 30, siz 23 yaşındasınız. bu kadar yaş farkı şimdilik bir tuhaf geldi. ama bu başka bir konu. buna girmiyorum. aşk her şekilde mümkün diyerek geçiyorum.

ortağıyla nasıl bir ilişkisi varmış ki telefonu incelemeye gidiyor, bu çok ilginç. yani nasıl bir iş ilişkileri varmış ki.

ayrıca sizin kendisiyle yazışmanız nasıl bir durum oluşturuyormuş?

bence şüpheli bir durum
Ortağına artık yeni hayat kuruyorum demiş boşanmam gerek artık 3 senedir ayrılmış eşinden ortağını mağdur etmeyim diye resmi nikahı surdurmüş. Şimdi boşanacağı için ortaklıkta bitmiş olacak ortağı kabul etmiş sonra dolandırıcıkla suçlamiş

Sevgilin resmi nikahli oldugu icin zina sucunu islemis oluyor. Karisi isterse bu durumda tazminat talep edebilir. Siz de niye evli adamlarla sevgili oluyorsunuz ki? Nasil güveniyorsunuz? Ne belli bu soylediklerinin dogru oldugu? Daha yasin 23 evlenirsin baska biriyle. Yakma kendini. Boyle karisik islerin altindan daha fazlasi cikar.
3 senedir ayrılmış eşinden eşini aldatma yüzünden ayrılmış ortak iş yüzünden 3 senedir devam ettirmiş resmi nikahı karısıyla hiçbir bağlantısı yok

Şeytan aklımı kurcalamadı degil şimdi ben sizin yerinizde olsam beni neden engellediğini oturup bir güzelce düşünürdüm.yıl olmuş 2020 telefonu incelemedeyse sadece telefonlamı iletişim kuruluyormuşta tablet bilgisayar yokmu sosyal mecralardan haberinizi alıp görüşülebilir bu işte kesin başka işler var ki adam boşanmamış zaten eski eşiyle barışmış olmasın sizi de o yüzden engelemiş olabilir. Bilemedim hayırlısı
Eski eşi aldatmış defalarca o yüzden ayrılmış zaten hiçbir bağlantıları yok 3 senedir sadece bu ortaklık yüzünden resmi nikah kalmış. Başka sosyal hesablarımız yok sadece vatsapla bağlantı kurduk hep

Ortaklık biteceği için boşanamamış mağdur etmemek için ortağını ama yeni hayat kuracağız boşanması gerekiyor bu nedenlede ortaklık bitmeli.
3 senedir ayrılmış eşinden eşini aldatma yüzünden ayrılmış ortak iş yüzünden 3 senedir devam ettirmiş resmi nikahı karısıyla hiçbir bağlantısı yok
Boşanması gerekiyor demissin sonra da 3 senedir ayrilar nikahlari yok demissin ne alaka simdi bu?

İlk eşinizle ne ara evlenip boşandınız
Ne yasadiklarini bilemeyiz. Rezil bir adamdi belki. Sürdürmeden bitirdi. Biz de erkenden boşansa elestiriyoruz, eziyeti cekip bosanmayi uzatsa elestiriyoruz. Insanin bahti guzel olsun. Baska hicbir sey degil.

Back
X