Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimle güzel ilişkimiz var o 30 ben 23 yaşında ikimizinde 2 ci evliliyi olacak yakında. Bu aralar herşey ters gitmeye başladı ortada bizimle ilgili sebeb yok hep onun sorunları. Ortağıyla olan işi bitirmek zorunda evlenmemiz için çünkü ortaklık eski karısının adına. Ortağı ilkönce kabul etmiş sonra mahkemeye verdi onu bana 2 gün once aradı ve yazdıkı telefonu incelemeye vericem sakın yazma bende yazmıyorum o yazana kadar. Yarın arıycam dedi 2 gündür yok. Başka telefondan baktım çevrimçi beni engellemiş galiba bunu niye yaptı anlamıyorum..
Canım şöyle ki ilkinde ailen vermiş evlenmişsin ve bitmiş tamam da ikincisinde akıllan düzgün olanını bul bari. Yaşın olmuş 23 sen halâ düzenbazlığın ve iğrenç bir yalanın ortasında olduğunu fark edemiyorsan önce biraz kendini geliştir. Kendini koruyabilecek kadar büyüyememişsin belli ki erkekler bu devirde senin gibi genç bir kadın için bayaa tehlikeli kendini yem etme. Bu adama da yem etme zira bu adam belli ki sarpa sarmış bir şeylerin içinde, sana yalan söylüyor ve eşiyle de boşanmayacak hatta şunuda söyleyeyim eşiyle falan da ayrı değil diye düşündürdü bana bu yazdıklarınız kaç kurtar kendini sen, boş ver kalanlar ne yaparsa yapsın.