Kandırılmış gibi hissediyorum.

eiffie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
35
23
88
Kocaeli
Konuya nereden gireceğimi bilemiyorum. Kafam çok karışık, çevremde bu konuyu anlatabileceğim kimsem yok ve malum ev karantinası ailemle birlikteyim. Burada her konuda her derde yazılmış güzel yorumlar görüyorum. Size anlatmak istedim.

Benim derdim anlatılması güç çünkü hala şoktayım. Lafın nereye gideceğini kestiremiyorum, kırıcı bir şey yazarsam lütfen kızmayın sadece büyük bir şok geçiriyorum.

Ben geçen yıldan beri biriyle görüşüyordum yani görüşmek derken sadece yüzyüze görüşmemiz sadece arkadaşlar arasında oldu ve çoğu kez iletişimimiz telefon mesajlaşma üzerineydi çünkü kendisi yurtdışında yaşıyor.

Ben bu kişiyle hiçbir zaman bir ilişki yaşamadım, kendisinin ilgisi bana bariz bir şekilde belirtmiş olsada. Çünkü hani derler ya, kişi hisseder diye. Sanki garip sinyaller geliyordu ondan ve ben ona olan ilgimi hiçbir zaman onunla bir ilişki yoluna girmek için kullanmadım. Bunu bana Allah'ın bir lütfu olarak düşünüyorum, kendisi hal ve hareketlerini hep devam ettirdi ama hiçbir zaman somut denilebilecek bir şey göremediğimi zannediyorum arkaya dönüp bakınca. Bu durumun bana zarar verdiğini düşününce, bir gün kestirip attım. Onunla olan bağlantımı kestim, ortak arkadaşlardan rica ettim herhangi bir şekilde haber taşınmaması için ondan. Bende gayret ettim ve toparlandım, okuluma dört elle sarıldım.

Ta ki karantina bunu bölene kadar.

Basit bir stalk işlemine giriştim, ah keşke hiç bulaşmasaymışım diyorum.
İletişim kurmayacaktım asla, bu kişi ısrarla ve ısrarla üzerime gelse bile onunla iletişimi kopardığımdan beri. Bazen merak etmemek daha iyi.
Ve şok geçirdim. Bahsettiğim kişi, biseksüel çıktı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, kız görünümlü ama erkek (bu bilgiye bu kişinin sosyal medyasından ulaştım, kafamdan atmıyorum.)
Meğer benle ilgilendiği, bana kur yaptığı zamanlarda bu kişiyle berabermiş.
Ben algılayamadım, diliyle söylemese bana bu sözleri vs. derdim ki ben yanlış anlamışım.
Bu kişi onun çok eski bir arkadaşı ve sevgilisi, belkide çok uzun yıllardır vardı ve ben araya öylesine girmiş bir fragmanım yani.

Şimdi ben kimsenin cinsel yönelimini yargılamıyorum ama bu kişi bana biseksüel olduğunu hiç söylemedi. Kimse söylemedi. Sanırım aldığım karışık sinyal bu yüzdendi. Böyle bir şeyi söyleseydi direkt ilgimi keser, zamanımı onda öldürmezdim. Aşk acısı yaşattı bana, bilinçli olarak ayrılmayı ben seçsemde.
Ben kendimi sadece erkeklerden hoşlanan biri olarak görüyorum. Bu kişiden hoşlanıyordum ve anlıyordu bunu, özellikle hedef seçilip duygularımla oynandığını düşünüyorum.
Ben bunu haketmediğimi biliyorum. Kendimi suçlamıyorum. Onu da suçlamıyorum benden sonrası beni ilgilendirmez ama ben sanki bu ikilinin arasına bilinçli olarak sokulup oynatıldım ve hatta sonrasında peşimden gelindi vs. Bende hikaye koptu vallahi. Bu tür bir insan beni nasıl buldu diyorum ve elbette şükrediyorum Allah'a iyi niyetimi görüp beni sakındığı için.

Ama insanlara inancımı yitirdim ve güvenim parça pinçik oldu. Kendime ara verdim akıl sağlığım için. Kimsenin ne yapıp ettiği beni ilgilendirmez dedim.

Sizle paylaşıp göğsümden atmak istedim. İnsanlar güveninizi kırdığında ne yaparsınız? Ne yapmalıyım bu olay karşısında? Nasıl daha az hasarsız çıkarım bu işten? Sormak istedim.

Araştırarak çok iyi yapmışsın, bence bu huyundan vazgeçme erkek kısmı kızı kandırmak veya etkilemek için mutlaka yalan söyler, güvenmen için tabiki araştıracaksın, arkadaşlarından, akrabalarından bilgi edineceksin akıllı kızmışsın veselam👍

Anlamadım ben. Hoşlandığınız adam biseksüel miymiş? Kız görünümlü falan deyince bir bocaladım.

Eğer hoşlandığınız adam biseksüelse de normal bu. Sizinle doğru düzgün bir flört, ilişki vs olmadığı için söylememiş olabilir.

Hoşlandığınız adamın sevgilisi varmış, olay sadece bu.

Ben olayı anlamadım. Siz sadece erkeklerden hoşlanıyorsanız sizin deyiminizle biseksüel ama kız görünümlü erkek olan kişiyle neden ilişkimsi bişey yaşadınız?

Yaşadığınız ilişki değilmiş zaten, aşk acısı falan yoktur.
Kız görünümlü erkek olan kişiyle ilişki yaşayan konu sahibi değil, konu sahibinin ex aşkıymış.

Kız görünümlü erkek olan kişiyle ilişki yaşayan konu sahibi değil, konu sahibinin ex aşkıymış.
Ve şok geçirdim. Bahsettiğim kişi, biseksüel çıktı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, kız görünümlü ama erkek

Şu cümleden bu sonuca ulaştıysanız tebrik ediyorum sizi valla.

Eğer öyleyse adam biseksüel olmuyor ki. Muhtemelen trans bir bireyle ilişki yaşayan biri oluyor yine de. Gerçi karşı taraf trans mı onu da bilmiyoruz. Öyle karman çorman bir anlatım.

Forumda ilk konu açışım, alıntılayamadıysam kusuruma bakmayın KudrAlobar KudrAlobar

Ben değilim kız görünümlü erkek kişiyle ilişki yaşayan. Bahsettiğim kişinin uzatmalı sevgilisi gibi bir şey, sorun şu bu kişinin bana kız arkadaşı olduğundan ve cinsel eğiliminden bahsetmemesi. (trans demem doğru olur mu? bilen biri yazarsa sevinirim.)

Aşk acısı değil zaten, haklısınız. Kandırılmışlık hissi, güvenimi yitirdim insanlara. Anlam veremedim, mana bulamadım. Paylaşamayınca insana yük biner ya öyle bir durumda hissettim ve buraya konu açtım.

Forumda ilk konu açışım, alıntılayamadıysam kusuruma bakmayın KudrAlobar KudrAlobar

Ben değilim kız görünümlü erkek kişiyle ilişki yaşayan. Bahsettiğim kişinin uzatmalı sevgilisi gibi bir şey, sorun şu bu kişinin bana kız arkadaşı olduğundan ve cinsel eğiliminden bahsetmemesi. (trans demem doğru olur mu? bilen biri yazarsa sevinirim.)

Aşk acısı değil zaten, haklısınız. Kandırılmışlık hissi, güvenimi yitirdim insanlara. Anlam veremedim, mana bulamadım. Paylaşamayınca insana yük biner ya öyle bir durumda hissettim ve buraya konu açtım.

Trans bireylerle olan kişilere biseksüel demiyoruz ki. Kavramlar çorba olmuş sizde, konunuzdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Doğru düzgün ilişkiniz bile yokken size neden cinsel eğilimlerinden (ki eğilim de yok benim anladığım kadarıyla) bahsetsin ki insanlar?

İlk konunuz değil ayrıca bu.

Ekleme yaptım, kusura bakmayın olayın şokundayım ve karman çorman yazmışım.

1-B
Ben olayı anlamadım. Siz sadece erkeklerden hoşlanıyorsanız sizin deyiminizle biseksüel ama kız görünümlü erkek olan kişiyle neden ilişkimsi bişey yaşadınız?

Yaşadığınız ilişki değilmiş zaten, aşk acısı falan yoktur.
Trans bireylerle olan kişilere biseksüel demiyoruz ki. Kavramlar çorba olmuş sizde, konunuzdan hiç bir şey anlaşılmıyor.

Doğru düzgün ilişkiniz bile yokken size neden cinsel eğilimlerinden (ki eğilim de yok benim anladığım kadarıyla) bahsetsin ki insanlar?

Kusura bakmayın, cahilliğime verin. Açıkçası cinsel tercihler hiçbir zaman merak ettiğim bir konu olmadı. Biraz çorba ettim anlaşılan. Teşekkürler açıklama için. Söylemesine gerek yoktu aslında ama sanırım ona karşı duygularım varmış ki buruk hissettim. Bazen duygulara mantıklı açıklama getiremiyoruz, beynimde sizle aynı fikirde ama buruk hissetmeme engel olmadı böyle düşünmem. Zamana ihtiyacım var sanırım.

Canım bi arkadaşım aynısını yaşadı. O kızı da böyle aşık etti. Adam meğer gaymis. O da yurtdisindaydi. Umarım aynı kişi değildir. Yanilmiyorsam isvicredeydi. Seninkisi nerede?

Tek kişi değilmişim. Bahsettiğim kişi Amerika'da yaşıyor. Teşekkürler anladığınız için. Ben cidden anlatamıyorum sandım. Bu kişi bana sözde evlenme teklifi bile etmiş biriydi. Neredeyse tüm arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylemiş biriydi. Kıskanç ve hatta karışan biriydi. Şok yaşıyorum şu an. Ne cinsel tercihi, ne başka bir şeyiyle ilgilenmiyorum. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın diyorum ama kendimi buruk hissediyorum ve çokça değersiz.

Nasıl sinyal aldın ne hissettin nasıl anladın?

Sözle açıklanamayacak şeyler. Bu kişinin abartılı bir tarzı vardı mesela insan ilşkilerinde. Benim en iyi arkadaşım, en güzel yemek, en bilmem ne vs. Bana da böyle konuşurdu mesela. Çok överdi mesela, güzelliğimi, hayata olan tutumu vs. Ben normal bir kızım bence. Bir de bazen bedenimiz bizim farketmediğimiz şeyleri hisseder. Sanırım buydu.

kimse anlamamış ısrarla onlara bile karışık yazıyorsunuz bir sakin olun.biseksüel insanlar katil değil sakin olun!

şimdi sizin flört ettiğiniz şahıs bildiğimiz erkek. Siz stalk ederek onun hayatında kadın görünümlü bir erkek gördünüz doğru mu??

öyle ise flört ettiğiniz kişi biseksüel DEĞİLDİR.
HETEROSEKSÜELDİR.
Tıpkı sizin gibi.

Ben hiç bişey anlamadım. Kişi biseksuel ise nasıl kandırılmış oluyorsunuz ki? Her iki cinsiyetten de hoşlanabilir demek bu. Herkese biseksuel olduğunu söylemek zorunda değil.

Şoktan ne yazacağımı şaşırdım. Kusura bakmayın vurgulamak gereken yerleri vurgulamadan detaylara geçmişim. Biseksüel olduğunu söylemesi gerekmezdi, bunu ilk şoktan sonra burdaki mesajlarldan sonra algılayabildim.

Çok mantıklı düşünemiyorum.

Tek kişi değilmişim. Bahsettiğim kişi Amerika'da yaşıyor. Teşekkürler anladığınız için. Ben cidden anlatamıyorum sandım. Bu kişi bana sözde evlenme teklifi bile etmiş biriydi. Neredeyse tüm arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylemiş biriydi. Kıskanç ve hatta karışan biriydi. Şok yaşıyorum şu an. Ne cinsel tercihi, ne başka bir şeyiyle ilgilenmiyorum. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın diyorum ama kendimi buruk hissediyorum ve çokça değersiz.
Arkadaşım trans bireylerle ilişki yaşıyan bir sürü evli adam var. Beni kandırdı diye düşünmeyin. Sizinle de ciddi düşünüyor olabilir. Hee ahlaki değerlerinize uymuyorsa yolunuzu ayırmanız iyi olmuş. Drama gerek yok, 1 yıl kayıp altı üstü.

kimse anlamamış ısrarla onlara bile karışık yazıyorsunuz bir sakin olun.biseksüel insanlar katil değil sakin olun!

şimdi sizin flört ettiğiniz şahıs bildiğimiz erkek. Siz stalk ederek onun hayatında kadın görünümlü bir erkek gördünüz doğru mu??

öyle ise flört ettiğiniz kişi biseksüel DEĞİLDİR.
HETEROSEKSÜELDİR.
Tıpkı sizin gibi.

Kadın görünümlü bir erkek mi cinsiyet değiştirmiş erkek mi o bile belli değil. Kadın görünümlü erkekse bisex diyebiliriz diğer türlüyse hetero. Açıklama cevabından da bir şey anlamadım ben de.

Aslında konunun adamın cinsel yönelimiyle zerre ilgisi yok. Hetero da olsa biseks de olsa mesele konu sahibiyle ilişkimsi bişey yaşarken aslında bir başkasıyla da yaşaması. Ya da bu konuda da konu sahibinin kafası karışmış. Bilemedim.

Back
X