Kandırılmış gibi hissediyorum.

Tam konuyu anladım diyorum. Yeni bir mesaj okuyorum yine sil baştan. Acaba otomatik düzeltme mi var?

Anladığım kadarıyla uzaktan flört aşamasına gelecekken konuşmayı kesmissiniz. Kandırılan biri yok çünkü flört etmemissiniz.

O kişi trans. İse nasıl anladınız? Ve bu kadar takma sebebiniz nedir? Bazı kadınlar kocasının gay olduğunu çocuktan sonra anlıyor çünkü paravan olarak kullaniliyorlar. Sizin durumunuz çok da büyütülecek bir durum değil. Hayal kirikligina uğradım derseniz eyvallah ama hepsi o kadar.

Hayır, bu konuda eminim. İzin versem hala devam edecektir ve hatta dün bilmediğim bir mail adresinden bana mail attı. yine yıkama yağlama ve hayatında bensiz oluşan boşluk hakkında. Yoksa niçin suçlayayım onu.
Adam ya paravan evlilik yapma peşinde ya da iki cinstende hoşlanıyor. İki durumda kabul edilemez zaten.

Tam konuyu anladım diyorum. Yeni bir mesaj okuyorum yine sil baştan. Acaba otomatik düzeltme mi var?

Anladığım kadarıyla uzaktan flört aşamasına gelip konuşmayı kesmissiniz. Kandırılan biri yok çünkü flört etmemissiniz.

O kişi trans. İse nasıl anladınız? Ve bu kadar takma sebebiniz nedir? Bazı kadınlar kocasının gay olduğunu çocuktan sonra anlıyor çünkü paravan olarak kullaniliyorlar. Sizin durumunuz çok da büyütülecek bir durum değil. Hayal kirikligina uğradım derseniz eyvallah ama hepsi o kadar.

Ben uzun yıllar yurtdışında yaşamış biriyim. Okuyunca görüyorum eksikleri lütfen kusura bakmayın. Daha önceleri depresyon kaynaklı hafıza sorunumdan dolayı tedavi gördüm ve o zamandan beri çokta iyi değilim uzun uzadıya yazı yazmakta. Lütfen beni yargılamayın.

Takmıyorum kimle olduğuna. Mutlu olsunlar, ben sadece kendi iyiliğimi düşünüp ayrıldığım ama hala duygularım olan birinin zaten bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Üzüldüm yani, üzülmeyeceğim ama bundan sonra.

Adam ya paravan evlilik yapma peşinde ya da iki cinstende hoşlanıyor. İki durumda kabul edilemez zaten.

Bende öyle düşünüyorum. Şunu anlamış değilim ama ben neden biseksüel veya trans kişileri küçümsemekle suçlanıyorum? Onlar istedikleri gibi olabilirler bana bir sorun değil ama ben de bir heteroseksüelim ve bu da benim cinsel tercihim. Bugün adama yüz versem beni kandıracaktı ve belki paravan yapacaktı kendine. Bana açıkça söylemesi gerekmezdi tamam da ya anlamasaydım diyorum şimdi. Beni istemediğim bir şeye itecekti.

Peki bu fotoğraflar ve postlar sizinle ilişki kurmak istediği dönemde de var mıydı? İlişki kurmak üzere olduğunuz insanı sosyal medyadan takip ediyorsunuzdur eminim. Bunları o zaman görmeniz gerekmez miydi? Belki uzun süreli arkadaşlık yakın zamanda ilişkiye dönüşmüştür. Yani birkaç fotoğraftan bana yazarken aslında sevgilisi varmış ah yandım kül oldum kandırıldım güvenim sarsıldı kıvamına gelmemişsinizdir herhalde.

Elbette takip ediyordum sosyal medyadan. Sosyal medyadaki tavırlarından dolayı ilişkimi kestim zaten. Ara ara eser hesabını kapatırdı beni blocklar sonra elim değimiş vs derdi. Kız arkadaşı hesabını açınca etiketli olduğu fotograflar ortaya çıktı, ilişkilerinin uzun süreli olduğunu ordan anladım zaten. Ben bu kişiyi seviyordum ve ondan beklenti içerisindeydim aslında. Zaten yanıp yakılacak bir durumda yok, şokla açtım işte bu konuyu.

Bende öyle düşünüyorum. Şunu anlamış değilim ama ben neden biseksüel veya trans kişileri küçümsemekle suçlanıyorum? Onlar istedikleri gibi olabilirler bana bir sorun değil ama ben de bir heteroseksüelim ve bu da benim cinsel tercihim. Bugün adama yüz versem beni kandıracaktı ve belki paravan yapacaktı kendine. Bana açıkça söylemesi gerekmezdi tamam da ya anlamasaydım diyorum şimdi. Beni istemediğim bir şeye itecekti.

Ee.. tamam iste kurtuldugunuza sukredin
Allah basindan gostermis bu da bir lütuf 🙏

Size evlilik teklifi dahi yapmis birinin cinsel tercihlerini sizden saklamasi evet büyük bir ayip bence.
Duygularinla oynamis kisaca. Ne amaclamak istedigini fazla düsünmeyin bence daha fazla.

Çok teşekkürler. Mesajlarım okunmuyor sanıyordum.

Adamla ilişkim hiçbir zaman sevgililik olarak adlandırmadım çünkü ben bu kişide karanlık bir şeyler sezip iletişimimi tamamen kopardım. Bana göre sevgililiğin tanımı birinin bana açıkça bir şeyler söyledikten sonra kararlarının arkasında durmasıydı, bir bütünlük içinde hareket etmesiydi. Bunları bulamadığımdan ama duygusal olarak kullanıldığımı hissettiğimden kestim bu ilişkiyi. Gözlerimi açmasaydım belki beni paravan yapardı, bu bencilliğiyle umru olmazdı benim hayatım eminim.

Sinirlenmekte haklısınız ama bardağın dolu tarafını görün artık. Ya öğrendiğinizde her şey için çok geç olsaydı. Herkesin tercihi kendisini ilgilendirir ama ben şahsen dün bir erkekle sevişip bugün beni öpen adamı istemezdim. Bu niye küçümsemek olsun. Onun iki cinstende hoşlanma hakkı varsa benimde onu istememe hakkım var.

Elbette takip ediyordum sosyal medyadan. Sosyal medyadaki tavırlarından dolayı ilişkimi kestim zaten. Ara ara eser hesabını kapatırdı beni blocklar sonra elim değimiş vs derdi. Kız arkadaşı hesabını açınca etiketli olduğu fotograflar ortaya çıktı, ilişkilerinin uzun süreli olduğunu ordan anladım zaten. Ben bu kişiyi seviyordum ve ondan beklenti içerisindeydim aslında. Zaten yanıp yakılacak bir durumda yok, şokla açtım işte bu konuyu.

Bir kere sizi bloklamasi yanlislikla olmaz bi insani engellemek icin bi kac islem yapiyorsunuz yani yanlislikla yapilacak bir sey degil o kusura bakmayin adam dengesizin tekiymis zaten boylesine hic uzulmeyin

heh şimdi taşlar yerine oturdu. Konu o kadar havadaydı ki...

Sizi paravan olarak kullanma amacı olamaz çünkü adam gay değil anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. Hatta bisex bile değil ki olsa bile gayet düzgün evlilikler yürüten bisex insanlar var. Burada sorun sadece ilişkisi varken size yürümesi. Yürüme boyutunda kalmış, ilişkiye dönüşmemiş bile. Kafaya takılacak mevzu değil unutun gitsin.

Sinirlenmekte haklısınız ama bardağın dolu tarafını görün artık. Ya öğrendiğinizde her şey için çok geç olsaydı. Herkesin tercihleri kendisini ilgilendirir ama ben şahsen dün bir erkekle sevişip bugün beni öpen adamı istemezdim. Bu niye küçümsemek olsun. Onun iki cinstende hoşlanma hakkı varsa benimde onu istememe hakkım var.

Çok teşekkür ederim. Bende bunu söylemek istiyordum. Herkes istediği gibi yaşasın ama neredeyse benim hayatım güme gidiyordu. Seçme hakkımı elinden alınacaktı yani. Ben ayrıca o kıza da sorumluluk duydum, ben asla kimsenin ilişkisinin parçası olmazdım böyle bana sorulsaydı mesela.

E eiffie yurtdisinda vs diye evlenip gitmek isteseniz belki paravan bir evlilik yapmis olacakti. ailesine karsi veya etrafa karsi.. ailesi illa evlen diyorsa vs..

Çok teşekkürler. Mesajlarım okunmuyor sanıyordum.

Adamla ilişkim hiçbir zaman sevgililik olarak adlandırmadım çünkü ben bu kişide karanlık bir şeyler sezip iletişimimi tamamen kopardım. Bana göre sevgililiğin tanımı birinin bana açıkça bir şeyler söyledikten sonra kararlarının arkasında durmasıydı, bir bütünlük içinde hareket etmesiydi. Bunları bulamadığımdan ama duygusal olarak kullanıldığımı hissettiğimden kestim bu ilişkiyi. Gözlerimi açmasaydım belki beni paravan yapardı, bu bencilliğiyle umru olmazdı benim hayatım eminim.

Hislerinize herdaim güvenin.

Uzaktan iliski olunca da insan cok cabuk güvenmemeli zaten. Siz erken farketmissiniz yine iyi olmus.
Bir yilinizi cöp etmis resmen ama kendi karaktersizligi sonucta siz üzülmeyin. Dersinizi cikarin yasananlardan ve önünüze bakin.

heh şimdi taşlar yerine oturdu. Konu o kadar havadaydı ki...

Sizi paravan olarak kullanma amacı olamaz çünkü adam gay değil anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. Hatta bisex bile değil ki olsa bile gayet düzgün evlilikler yürüten bisex insanlar var. Burada sorun sadece ilişkisi varken size yürümesi. Yürüme boyutunda kalmış, ilişkiye dönüşmemiş bile. Kafaya takılacak mevzu değil unutun gitsin.

Valla ben de anlamadığım ne olduğuna. Ne tür bir karakteri olduğunu da anlamadım. Çeşit çeşit insan var, bir garibine denk gelmişim demek ki.

Yürümek değildi ama ne olduğunu anlamak için çok geç. Bana evlenme teklifi bile etmişliği var ama sosyal medya ve hislerim yüzünden kendimi frenledim. İyi bir niyeti yok bana karşı, üzülmeyeceğim artık belki beni de bu karşılıksız aşk olayını kurtardı kendimi kötü hissediyordum bıraktım diye onu.

E eiffie yurtdisinda vs diye evlenip gitmek isteseniz belki paravan bir evlilik yapmis olacakti. ailesine karsi veya etrafa karsi.. ailesi illa evlen diyorsa vs..

Tavırlarını bir görseniz...
İletişimimi kesmesem ve bunda kararlı olmasam beni tekrar bir av gibi avlayacağına eminim. Daha bugün maili yüzünden açıp kontrol ettim, bu fotograflarını gördüm. Kendisi hayatında biri var beni ondan bıraktın değil mi diye beni darlayan biriydi. Bir insanın hayatının neresinde olduğunu bilemedim bir yıl.

Hislerinize herdaim güvenin.

Uzaktan iliski olunca da insan cok cabuk güvenmemeli zaten. Siz erken farketmissiniz yine iyi olmus.
Bir yilinizi cöp etmis resmen ama kendi karaktersizligi sonucta siz üzülmeyin. Dersinizi cikarin yasananlardan ve önünüze bakin.

Çok teşekkür ediyorum tekrardan. Duygusal tacizin ve baskı yapardı her türlü. Kötü bir şey demezdi ama önce büyük bir ilgi gösterip sonra yavaş yavaş acı çektirdi. Ağır kıskançlığı vardı. Ona kalsa çoktan sevgili olurduk ama dediğim gibi aklımı kullanacak kadar gözüm açılmıştı. Beni hiç istemediğim oyunlarına alet etmiş adam şok oldum.

Tavırlarını bir görseniz...
İletişimimi kesmesem ve bunda kararlı olmasam beni tekrar bir av gibi avlayacağına eminim. Daha bugün maili yüzünden açıp kontrol ettim, bu fotograflarını gördüm. Kendisi hayatında biri var beni ondan bıraktın değil mi diye beni darlayan biriydi. Bir insanın hayatının neresinde olduğunu bilemedim bir yıl.
ilginc bir vaka.. ama uzak durulmasi gereken bir durum.. bile bile lades dememek lazim. Allah korumus sizi bir sadaka vermisliginiz varmis.

Back
X