Kanguru alırken..

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.592
En iyi cevaplar
1
5.835
358
2. Oğlum 1 aylık ve kanguruya ihtiyaç duyuyorum. Evde ve dışarda hem kucağıma alabileyim taşıması kolay olsun hem de isimi yapabileyim istiyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hepsi pusetler gibi tek çeşit mi yoksa farklı özellikleri olanlar var mi? Yazın terletir mi çocuğu? Bacakları kolları sarkiyor ya dusecek gibi geliyor hep bana :) Bir de bel ağrısı yapar mi? Memnun olan ve olmayanlar düşüncelerini ve tavsiyelerini belirtirse çok sevinirim.

ilkay baby aldım çok memnun kaldım ağrı yok alışıyorsunuz düşme gibi birşey sözkonusu olmuyor..alırken ergonomik olanlardan alın

bende kraft vardı ama bı 10 15 dk sonrasırt agrısı yapabılıyor kullanıslıydı sıkayetcı degılım 2 cocugumdada kullandım ama daha kullanıslı modeller vardır dıye dusunuyorum. bence cocuk uyudugunda ya da emzırırken yan yatabılme gıbı bı ozellık olsa hiç fena olmaz

Ergonomik olmali.. cok arastirdim. Ya Neko Switch ya Boba 4g alacaktım . 2. El boba 4 G aldim. 220 lira verdim. Tek basima kolaylikla kullaniyorum. Yeni dogan destegi de var. Nette videolari var izleyebilirsiniz

Ergonomik olmali.. cok arastirdim. Ya Neko Switch ya Boba 4g alacaktım . 2. El boba 4 G aldim. 220 lira verdim. Tek basima kolaylikla kullaniyorum. Yeni dogan destegi de var. Nette videolari var izleyebilirsiniz
Ben sling ve kanguru arasinda da kaliyorum aslinda emzirme pozisyonu ve disarda daha rahat emzirebilmek icin kucak pozisyonu almasi daha kolay olur diye.ama bilemedim sling i takmak biraz ugrastirici dedi satıcı

Ben sling ve kanguru arasinda da kaliyorum aslinda emzirme pozisyonu ve disarda daha rahat emzirebilmek icin kucak pozisyonu almasi daha kolay olur diye.ama bilemedim sling i takmak biraz ugrastirici dedi satıcı
Sling cok zor ya videolari izleyin netten. Onu takmak cikarmak olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…