Bebek Beslenmesi kanguru???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fezaa26

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
445
266
23
momfortbaby den kanguru aldım yenidoğan aparatıda var ama içime sinmedi bi sanki oturmuş gibi oluyor kullanan varmı memnunmusunuz??

momfortbaby den kanguru aldım yenidoğan aparatıda var ama içime sinmedi bi sanki oturmuş gibi oluyor kullanan varmı memnunmusunuz??
Facede bi grup var. Babywearing diye.. birsürü soruya cvp bulabilirsin. Ben kullaniyirum memnunum aparatsiz. Bebegum 5 bucuk aylık

3 ay sonrası kullandım ben ve bebeğim 16 aylık şuanda hala kullanıyorum aldığım ve pişman olmadığım en iyi ürünlerden biri acele etmeyin yenidoğan aparatıyla bilemiyorum nasıl olur ama 3 ay sonrası doğru ayarlamalar yaparak (vücudunuza tam oturacak şekilde ayarlayınca) inanılmaz memnun kalacaksınız.. bebeğin kalça kemik yapısına zarar vermeyen bir ürün özellikle erkek bebekler için kanguru çok önerilmezdi eskiden ama bu ürünle o risk kalkıyor ortadan.. ve anne için ağırlık taşımak dengeleniyor kucakta taşırken bel kol ağrısı olurken bu kanguruyla ağırlık hissi olmuyor..

ayy coook cok teşekkür ederim rahatladım bende üç aylığı bekleyeyim diye karar vermiştim bende pişman olmam umarım

arkadaslar merhaba ? tecrubeli annelerden yardım istiyorum. eylulde bebegımın dogumunu bekliyoruz bu durumda 9ayı kısa denk geliyor oldugu için kanguru kullanabilir miyim yoksa ilk 9ay birtek sling mi kullanılmalı? Bir de arkadaslar merhaba ? tecrubeli annelerden yardım istiyorum. eylulde bebegımın dogumunu bekliyoruz bir de Kanguruda solomombaby ve momfortbaby arasında kaldım ancak ne farkı var anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum

Makinada yikadiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…