Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kanım çok düşük.üstelik 7 aydır günde 2 tablet demir ilacı alıyorum. ancak hiç yükselmedi.
bu yüzden eşim dün damardan direk serum yoluyla kan ilacı verdi. tabletlerde emilim problemi oluyormuş ancak damar yolundan verildiğinde direk yükseltiyormuş.bu hafta 3 defa serum yoluyla alıcam siz de doktornuza hatırlatın bence.
sizde damaryolundan alın bence. 5 ampul var iğne ampulü gibi. önce 1 tanesini sanırım 100 ml seruma karıştırıp veriyorlar. sonra ikişer ampulü iki defada yine aynı miktarda serumla veriyorlar. hiçbir şey hissetmiyorsun ne bulantı ne başka bir rahatsızlık. ben eşime çok kızdım böyle bir imkan varken 7 ay bana boş yere ilaç içirdi diye. haftaya tekrar kan tahlili yaptırıcam ama bu defa artacağına kesin gözüyle bakıyoruz.
Meggy demir hapını aksatınca gözleriniz kararır ben de öyle oldu baktım çok etkiliyor bırakmadım..çok halsiz kalıyorsunuz demir hapı almayınca.doğumdan sonra da saç dökülmesi kansızlık halsizlik yapabilir.o nedenle doktor başka bişey önerir.doğum öncesi stresten kaçının.sizi ne mutlu ediyorsa onları yapın sevdiğiniz insanlarla görüşün rahatlayın.sağlıcakla..
canim sanirim birsey olmaz kafana takma... benimde kan degerlerim hamilelikte cok düsüktü dogumda kan kaybetmeme ragmen normal dogum yaptim.... umarim sende normal yoldan dogumunu yaparsin
kızlar kan ampullu serum bile işe yaramadı kansızlık devam ediyo çıldırıcam ...şu an 9.8 .....sezeryan olcam büyük ihtimal Allahım sen yardımcım ol.........
doktor bana da söyledi aldım serumları ve ampülü özel muayene olduğum için pahalı diye doktor sağlık ocağında taktır serumu dedi ücretsiz olarak. sağlık ocağına gitttim biz bu riske giremeyiz dediler şoka girersin acil müdahale yapamayız dediler . alerjik etkiside varmış kan serumunun. kullanma talimatnda da yazıyo zaten. bu serumu alıp almamakta kararsızım pazartesi tekrar konuşacam doktorla. kan değerim 9.3 doğumdan sonra daha da düşer diyor doktor. offf napacam bana bişeyler söyleyin canım çok sıkkın. şurda bir ay kaldı doğuma...sizde damaryolundan alın bence. 5 ampul var iğne ampulü gibi. önce 1 tanesini sanırım 100 ml seruma karıştırıp veriyorlar. sonra ikişer ampulü iki defada yine aynı miktarda serumla veriyorlar. hiçbir şey hissetmiyorsun ne bulantı ne başka bir rahatsızlık. ben eşime çok kızdım böyle bir imkan varken 7 ay bana boş yere ilaç içirdi diye. haftaya tekrar kan tahlili yaptırıcam ama bu defa artacağına kesin gözüyle bakıyoruz.
İnş o günleri sağ sağlım atlatmissinizdir ama benim değeri sizden de düşük nerdeyse acaba gidişat nasıl oldu neler yaşadınızkızlar kan ampullu serum bile işe yaramadı kansızlık devam ediyo çıldırıcam ...şu an 9.8 .....sezeryan olcam büyük ihtimal Allahım sen yardımcım ol.........