kanı düşük olduğu halde doğum yapanlar

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
merhaba anneler benim kan değerim düşük ilaç içiyorum pekmez kra üzüm yiyorum ama değerim yükselmiyo. kanın düşük olması doğumu etkiliyor mu? şimdiden teşekkürler

benim doğuma girerken kan değerlerim inanılmazdı. sezeryan oldum üstelik. ama çok baş dönmesi, el titremesi yaşıyordum. doğumdan sonra 12 lere kadar indi. doktorum kan ilacı verdi. yemem düzelince kan değerlerim de normale döndü.

Ben şu an 7 aylık hamileyim kan değerim 8 lerde.Doktorum ısrarla kan hapı içmemi söylüyor fakat kan hapı vitamin hapı bana çok dokunuyor.ıçtiğim an kusmaktan helak oluyorum.Durumumu anlattım içemiyorum hap dedim fakat seni bu şekilde doğuma alamam dedi.Ne yapacağız dedim.Mecburen kan falan vereceğiz sana dedi.Bende bir aksilik çıkmazda sezeryan olursam eğer sanırım doğum öncesi kan vermelerini bekleyeceğim.Yoksa ne normal ne sezeryan yapamayacağım sanırım.Daha 2 ay var 8 lerinde altına düşecek kanım.Zaten sağlam bünyem yok ne yapacağım bilmiyorum....

benim de kanım çok düşük.üstelik 7 aydır günde 2 tablet demir ilacı alıyorum. ancak hiç yükselmedi.
bu yüzden eşim dün damardan direk serum yoluyla kan ilacı verdi. tabletlerde emilim problemi oluyormuş ancak damar yolundan verildiğinde direk yükseltiyormuş.bu hafta 3 defa serum yoluyla alıcam siz de doktornuza hatırlatın bence.

Evet doktora gittiğimde durumumu iyice anlatacağım.Yoksa kansızlıktan sıkıntıya gireceğim sanırım.Koskoca 7 ayda sadece 3 tane demir hapı içebildim.Onda da dünyam karardı.Midemdekileri aanında lavaboya boşaltıyorum ve resmen ağlıyorum mide ağrısından....

sizde damaryolundan alın bence. 5 ampul var iğne ampulü gibi. önce 1 tanesini sanırım 100 ml seruma karıştırıp veriyorlar. sonra ikişer ampulü iki defada yine aynı miktarda serumla veriyorlar. hiçbir şey hissetmiyorsun ne bulantı ne başka bir rahatsızlık. ben eşime çok kızdım böyle bir imkan varken 7 ay bana boş yere ilaç içirdi diye. haftaya tekrar kan tahlili yaptırıcam ama bu defa artacağına kesin gözüyle bakıyoruz.

bendede kansızlık var ferrum full içiyorum .....ama galiba pek faydası olmadı geçen haftalarda 5 li ampul verdi hergün 1 tane serum olarak takıldı......halen halsizliklerim var ama bende orak hücre taşıoyıcılığıda var

arkadaşlar demir ilacı alırken toplum olarak hep yanlış yapıyoruz.ilaç almadan 2saat öncesinde ve ilaç aldıktan 2 saat sonrasında kesinlikle çay,süt,süt ürünleri almayın.bir süre bunu deneyin farkı mutlaka görcksiniz.benimde hamileliğimde kan değerim çok düşüktü.

bende hamılelıgım boyunca ferrum fort ıctım son aylarda 10tane ferrum fort ignesi vuruldum dr kan verecektı en son care dogum yaptım hala kan ılacı kullanıyorum doktor kan ılacını portakal suyu ıle ıctıgın zaman emılımı daha kolay demıdstı ayrıca 2saat sut ve sut urunlerı tuketmıceksınız bende gun ıcınde aksatıgım ıcın gece tuvalete kalktıgımda ac karnına ıcıyorum

Tamam canım sağol doktorum çaresine bakacağız demişti olmazsa bu seçenekleride hatırlatırım kendisine...

Canım bana kalırsa doğum sonrası benim her yerim dökülecek.Vitamin haplarının hiçbirini içemedim midem yüzünden çünkü....

canim sanirim birsey olmaz kafana takma... benimde kan degerlerim hamilelikte cok düsüktü dogumda kan kaybetmeme ragmen normal dogum yaptim.... umarim sende normal yoldan dogumunu yaparsin

canim sanirim birsey olmaz kafana takma... benimde kan degerlerim hamilelikte cok düsüktü dogumda kan kaybetmeme ragmen normal dogum yaptim.... umarim sende normal yoldan dogumunu yaparsin

inşallah sorunsuz geçer doğum. ne yapsam kan değeri çıkmıyo.

kızlar kan ampullu serum bile işe yaramadı kansızlık devam ediyo çıldırıcam ...şu an 9.8 .....sezeryan olcam büyük ihtimal Allahım sen yardımcım ol.........

kızlar kan ampullu serum bile işe yaramadı kansızlık devam ediyo çıldırıcam ...şu an 9.8 .....sezeryan olcam büyük ihtimal Allahım sen yardımcım ol.........

Allah yardımcın olsun valla. bende haftaya ölçtürecem kanımı bakalım kaç çıkacak

doktor bana da söyledi aldım serumları ve ampülü özel muayene olduğum için pahalı diye doktor sağlık ocağında taktır serumu dedi ücretsiz olarak. sağlık ocağına gitttim biz bu riske giremeyiz dediler şoka girersin acil müdahale yapamayız dediler . alerjik etkiside varmış kan serumunun. kullanma talimatnda da yazıyo zaten. bu serumu alıp almamakta kararsızım pazartesi tekrar konuşacam doktorla. kan değerim 9.3 doğumdan sonra daha da düşer diyor doktor. offf napacam bana bişeyler söyleyin canım çok sıkkın. şurda bir ay kaldı doğuma...

Eski Konu ama tevafuken gördüm benim kan degerim 9 larda. En son 1 buçuk ay önce 11 çıkmıştı. Op Dr kan srubuna başlattı dogumum sezeryan ve 25 Mayıs. İlk hamileligim annem yanımda olamıyor ablamda yok yani ben kansızlıgin dogumda zararı olduğunu bilmiyordum,duymadım. Şuan başıma ne gelebilir ? Panik oldum.

İnş o günleri sağ sağlım atlatmissinizdir ama benim değeri sizden de düşük nerdeyse acaba gidişat nasıl oldu neler yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…