- Konu Sahibi minikkuzum
merhaba arkadaşlar..ben 29 hafta 5 günlük hamileyim.son bir iki haftadır aşırı yorgunluk ve çarpıntım başladı.hep vardı ama hat safhaya ulaştı.3,5 yaşında ikizlerim var onlara bile bakamaz oldum.evde kardeşim var sağolsun o yardımcı oluyordu.neyse kan tahlili yaptırdık kalsiyum çok düşük çıktı ve hemoglobin yani kan değeri 8.8..oysaki 12 civarı idealimiş.demiri hiç aksatmadım ama sütü çok az içtim kalsiyum da kullanmadım.bu hallere geldim.şimdi çamaşırımı asacak dermanım yok.eve hapsoldum dışarı çıkıp yürüyemiyorum.dün eşimle eve yakın bir yere gittik bişey yemeye ki gidecek halim yoktu eşim dönemlim dedi ben çok istiyorum dedim gittik..ordan kalkarken adımımı attım küt yerdeyim dizlerim dirseğim sıyrılmış hatırlamıyorum ..karnımı yan çevirmişm yüzüstü düşerken..bir süre orda yerde yattım eşim doktor nabzımı kontrol etti..insanlar geldi hemen kimi ayağımı kaldırmak istiyor,kimi ambulans çağıracak,kimi kolonya koklatacak,kimi içeri taşıyalım diyor:))..çok yardımseveriz aslında neysee...sadede gelelim.ben yaptım siz yapmayın..
şimdi size şunu soracam vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben hap içemiyorum şurup kulllanan var mı..
vitaminle demir beraber alınır mı
kalsiyumu kaç güne bir içiyorsunuz..
bilgi verirseniz çok sevinirim kızlar..kendimi çok suçlu hissediyorum iyi beslenmediğim için..ve düzelir mi doğuma kadar bilmiyorum 7 ye düşerse kan verilmesi gerecekmiş çünkü
şimdi size şunu soracam vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben hap içemiyorum şurup kulllanan var mı..
vitaminle demir beraber alınır mı
kalsiyumu kaç güne bir içiyorsunuz..
bilgi verirseniz çok sevinirim kızlar..kendimi çok suçlu hissediyorum iyi beslenmediğim için..ve düzelir mi doğuma kadar bilmiyorum 7 ye düşerse kan verilmesi gerecekmiş çünkü