kanında pıhtılaşma olup ikiz bebeği olan varmı?

anggel

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
804
45
323
Ben tüp bebek yaptırıyorum ve sanırım iki tane konulacak bikaçgün sonra.Ve kanımda pıhtılaşma var bu şekilde ikiz hamileliği taşıyabilen varmı?

:49:bende 12 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum
herşey yolunda bende ilk test yaptıktan sonra kanama yasadım ama kan pıhtılaşması tarzında bi konum olmadı hiç
:49::49:

çok güzel olmaması sevindim.pıhtılaşma kandaki bazı faktörlere bakılarak ortaya çıkarılıyor.mesala bende mthfr 677 heterozigot ve kan sulandırıcı iğne kullanıyosun hamilelik boyunca zor bi durum yani.

Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerine inşallah. Benim üst komşumda ileri derecede pıhtılaşma sorunu var. ilk tüp bebekte fark edemediler bebeğini kaybetti. şimdi ikizlere hamile 7. ayını bitiriyor. ama tabi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyor. hiç bi sorunu yok çok şükür. Hiç endişe etme , yeterki tutsun...

Allah sağlıcakla kavuştursun bebeklerine inşallah. Benim üst komşumda ileri derecede pıhtılaşma sorunu var. ilk tüp bebekte fark edemediler bebeğini kaybetti. şimdi ikizlere hamile 7. ayını bitiriyor. ama tabi hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyor. hiç bi sorunu yok çok şükür. Hiç endişe etme , yeterki tutsun...

çok teşekkür ederim yardımın için biraz olsun rahatladım.peki komşunda hangi pıhtılaşma faktörlerinin olduğunu öğrenebilirmisin ve kaç doz hangi marka iğne kullanıyor bu çok önemli aynısından kullanacağımdan değil ama bu tedavi şekli ona iyi geldiyse,bende doktoruma önermek yada sormak isterim.en kısa zamanda öğrenirsen sevinirim hoşcakal...:71:

Ben tüp bebek yaptırıyorum ve sanırım iki tane konulacak bikaçgün sonra.Ve kanımda pıhtılaşma var bu şekilde ikiz hamileliği taşıyabilen varmı?

merhaba canım.bende ikiz gebeyim.kan pıhtılaşması var bendede.0,4 clexane,coraspin kullanıyorum.sen ne kullanıyon?

malesef benim transferim iptal edildi....embriyolara pgd genetik tanı yapıldı ve kromozomları bozuk çıktı transfer iptal....yani hamilelik yok şuan.daha önce 4 tane geblik kaybım oldu..doğal hamileliklti hepsinde de cleksan kullandın yinede kaybettim berbatım ve çok üzgünüm

Back
X