Kankadan sevgili olur mu?Örneği var mi?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.546
1.688
133
Kankamdan hoslaniyorum.Ama muhabbetimiz yerlerde.Goy goy yapariz.arada bir sagolsun kinaye yaoarak över. Nasil evde kalmisim bi zamana kadar merak eder.Ne bileyim bazen begenir de..Ama hic isik yok mu.Nasil etkilerim ben bunu
.flortumsu de yanasamiyorim ki iş arkadasim oldugu icinZorlasam olmaz zaten onu gorunce agzim bozuluyor otomatikmen
YA okuz dediğin insan sevgilin olur mu ya da ssna hayvansin diyen gun gelir bağrina basar mi

Örneğini biliyorum evlendiler:)) Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben
Kankamdan hoslaniyorum.Ama muhabbetimiz yerlerde.Goy goy yapariz.arada bir sagolsun kinaye yaoarak över. Nasil evde kalmisim bi zamana kadar merak eder.Ne bileyim bazen begenir de..Ama hic isik yok mu.Nasil etkilerim ben bunu
.flortumsu de yanasamiyorim ki iş arkadasim oldugu icinZorlasam olmaz zaten onu gorunce agzim bozuluyor otomatikmen
YA okuz dediğin insan sevgilin olur mu ya da ssna hayvansin diyen gun gelir bağrina basar mi

Hiç evde kaldın muhabbeti yapıyomuydu. Yaparsa eğer sevabına sen beni alırsın falan de. Şakaya vurarak işittir sürekli sorarsa takılıyorum öylesine falan de. Hatta tazminat hakkın varsa gel formaliteden evlenelim kıdem tazminatı alıyım gibi şeylerle şakalaş. Öyle öyle aklına sokarsın biraz. Sana ilgisi yoksa bile bi şekilde düşünür bi acaba nasıl olur falan diye.

Sevgili mutlu ben çocukluk arkadaşımla hiç argo konuşmadığım halde aksine çok romantik sohbetler huzurlu anlar paylaştıkça etkilenmeye başlamıştık birbirimizden denedik tam ilk öpüşme gerçekleşmeye ramak kala tereddüt etmişti baya utanmıştı olmadı bıraktık ve uzunca bir süre görüşmedik konuşmadık sonrasında çok üzülmüştüm arkadaşlığımızı hiç ettiğimiz için halbuki arkadaşlık daha önemli aşk elbet biryelerde karşına çıkar aşkınlada çok güzel arkadaş olabilirsin ama arkadaşınla aşk pek olmuyo sanki

Nefis oluyor dedikleriniz
Ha kendim için demiştim . 6 yıllık, en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteyim. Sizin gibimiydik 🤔
Ben çok laf sokardım ona sürekli, oda sürekli gülerdi, laf sokmadigim zamanlarda da sinirlenirdim (hayatta en rahat kizabildigim insanlardan biridir , bağırırım küserim vs vs) oda her zaman beni sakinlestirecek en dogru sözleri bulurdu(Çünkü ikizlerlik)
Şimdi uysal bir kedi oldum resmen.

Ha kendim için demiştim . 6 yıllık, en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikteyim. Sizin gibimiydik 🤔
Ben çok laf sokardım ona sürekli, oda sürekli gülerdi, laf sokmadigim zamanlarda da sinirlenirdim (hayatta en rahat kizabildigim insanlardan biridir , bağırırım küserim vs vs) oda her zaman beni sakinlestirecek en dogru sözleri bulurdu(Çünkü ikizlerlik)
Şimdi uysal bir kedi oldum resmen.
Bizden olmayacak galiba.

Valla olabilecegine arkadaslarım evlendiginde inandim. Yillarca kankalik yaptilar birbirlerinin sevgilileriyle tanistilar. Anam bir baktim gecen ay evlendiler 🙈 Oluyormuş yani fazla şeyapma 😁

Back
X