Kankama yardımmm

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Sizden hoşlanan biriyle kısa bi süre konuştunuz flört aşaması bile değilken çocuk ona soğuk davrandığınızı ve bunun onu rahatsız ettiğini söyledi. Sizde bu aşamada daha sıcak davranmamı bekleme diyip hoşçakal dediniz o hoşçakala cvp bile vermedi konuşma orada bitti. Sonrasında mesaj arama olmadı . Aylar geçmesine rağmen numaranızı silmedi. (Son hoşçakal mesajınızda numaramı sil demenize rağmen silmedi silmiyor.)
Ne düşünürsünüz neden silmiyor numarayı sizce ?
Yazma arama ihtimali var mı ?
Benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Cevaplar için şimdiden Teşekkürler mutlu akşamlar :)

E yani çocuğa bildiğin kapıları kapatmış, abazanın teki değilse biraz gururu varsa arayıp sormaz bir daha. Yani "Sıcak davranmamı bekleme" dedikten sonra hala neden aramasını falan bekliyor anlamadım. Muhtemelen numarasını silmeyi unutmuştur, erkekler öyle sileyim engelleyim derdinde pek olmuyorlar. Numarasının kayıtlı olmasına anlam yüklemesin derim.

Yazar mı arar mı bilmem ama kankan da arasın yazsın isteği var .. oturup dert edeceğim bir durum olmazdı , ben onu silerdim , eğer olurda bir gün aradığında da tanımayacağım için çok güzel ikinci bir hoşcakal olurdu

Karşıdakinde özgüven tavan,
Kuzen de kendi silmediği için bir sıfır yenilmiş bile, çünkü karşıdaki iyi biliyor ki sil denmez gerçekten silinmesi isteniyorsa, silinir ve her türlü iletişim yolu kapanır.
Çocuk huylu sevmiyorsa yazmaz kuzene , kuzen kendi düşene kadar.
Yok kız ilk andan sildi karşıdan pp kalktığı için sildiğini anlamıştır. Ara sıra numarayı kaydedip bakıyor öyle anlıyor silmediğini. Kendi düşmek istemiyor ama çocuğun kendiliğinden yazmasını çok istiyo :))

E yani çocuğa bildiğin kapıları kapatmış, abazanın teki değilse biraz gururu varsa arayıp sormaz bir daha. Yani "Sıcak davranmamı bekleme" dedikten sonra hala neden aramasını falan bekliyor anlamadım. Muhtemelen numarasını silmeyi unutmuştur, erkekler öyle sileyim engelleyim derdinde pek olmuyorlar. Numarasının kayıtlı olmasına anlam yüklemesin derim.
Mantıklı bi yorum teşekkürler ;)

Yazar mı arar mı bilmem ama kankan da arasın yazsın isteği var .. oturup dert edeceğim bir durum olmazdı , ben onu silerdim , eğer olurda bir gün aradığında da tanımayacağım için çok güzel ikinci bir hoşcakal olurdu
Kendi sildi zaten ama yazsın arasın isteği fazlasıyla var :)

Silmesini istiyorsa once kankan silecek. Cocugun silip silmedigiylede ilgilenmeyecek. Yoluna bakacak
Sildi en başta. Arada ekleyip silip silmediğine bakıp tekrar siliyor . Bende öyle diyorum ama yazmasını istediği için taktı , numarası silinmediği içinde ümitvar :)

Sizin kanka gerçekten numaramı sil arama demek isterse ne der acaba?
Karışık sinyaller yollamaya gerek yok. Bu adamla olmaz. Sizin arkadaşta ergen gibi tepkiler vermeyi bırakmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutarsızlık değil o. Yani "Biri benimle ilgilensin, peşimde koşsun" arzusu. Çocuğu egosunu tatmin etmek için kullanmak istiyor eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.
Öyle değil. Arkadaşım ağır ilerlemek istedi bişeyler yaşanacaksada yavaş yavaş ilerlensin isttedi , çocuk hızlı ilerlemek isteyince o da korkup bitirdi konuşmayı. Şimdi isteği de çocuğun hızlı ilerlemek isteyişinden pişman olup kendini anlamış bi şekilde geri dönmesi.

Öyle değil. Arkadaşım ağır ilerlemek istedi bişeyler yaşanacaksada yavaş yavaş ilerlensin isttedi , çocuk hızlı ilerlemek isteyince o da korkup bitirdi konuşmayı. Şimdi isteği de çocuğun hızlı ilerlemek isteyişinden pişman olup kendini anlamış bi şekilde geri dönmesi.

"Sıcak davranmamı bekleme" demek "Senden hoşlanmıyorum, uzak dur benden" demek. Haliyle çocuk karşı taraftan sıcak tavırlar görmek ister yani kendini ağırdan satmak soğuk davranmak demek değil. Çocuk hızlı ilerlememiş, hoşlandığı kızdan aynı ilgiyi ve sıcaklığı görmek istemiş -ki gayet doğal.

"Sıcak davranmamı bekleme" demek "Senden hoşlanmıyorum, uzak dur benden" demek. Haliyle çocuk karşı taraftan sıcak tavırlar görmek ister yani kendini ağırdan satmak soğuk davranmak demek değil. Çocuk hızlı ilerlememiş, hoşlandığı kızdan aynı ilgiyi ve sıcaklığı görmek istemiş -ki gayet doğal.

buna katılmadım:)
sıcak davranmamı bekleme demek hele şu işin adını koy biz neyiz ki sıcak davranayım demek.
çocuk yememiş o ayrı..

Kankan bir atar yapmış sonra pişman olmuş sanırım.Numarasını silmemesi hiçbirşey ifade etmez zaten istede bu zamana kadar yüz kere yazardı.Bundan sonra da yazmaz ayrıca hadi sosyal medyadan sil demeyi bir nebze anlarım zaten kişi kendi istemezse siler ama numaramı sil ne demek ne allah aşkına çocuk gibi istemezsen engellersin bu kadar basit.Çoğu kız karşı taraftan biraz daha ilgi görebilmek adına bu tür tuhaf atarlara girişiyor ama sonunda kendi düşünüyor kara kara :))

buna katılmadım:)
sıcak davranmamı bekleme demek hele şu işin adını koy biz neyiz ki sıcak davranayım demek.
çocuk yememiş o ayrı..

Haha o daha doğru oldu tabi, "İlk günden daha ne sıcaklığı dur hele bakalım biz şimdi neyiz?"

İyi hoş da yani, çocuğa soğuk davranarak nasıl yakınlık kurup sevgililik aşamasına gelmeyi bekliyor? Anca abaza biriyle gelir o mesafeye, çocuk da abaza değilmiş demek ki sapık gibi peşine takılmıyor.

Valla zamanında soğuk durup yol verdiyse şimdi hiç bulaşmasın
Çocuk hoşçakal mesajına bile cevap vermeyip cool davranmış
Aksine ısrar etseydi şimdi aklına bile gelmezdi kankanın
Çocuğun bu hareketi onu ulaşılmaz yapmış
Arkadaşın kendi değerini düşürmüş tekrar konuşsalar bile eskisi gibi önemsemez çocuk kanımca

Back
X