kankan mı sevgilin mi ???

eğer sevgilim evleneceğim kişiyse onu secerim :)
ama böyle seçim yapmak zorunda kalmadım çok şükür :)

ama bi seçim yapmak zorunda olsan ??????

ben şöyle düşünüyorum;

beni bu durumda bırakan kişi benim gerçek arkadaşım mıdır? bunu bi sorgularım önce...sebepleri nedir? neden böyle bir seçim yapmak durumunda bırakıyor beni...

ha bu seçimi yapmamı isteyen sevgilimse yine aynı şekilde düşünürüm mantıklı açıklamalar isterim....

şimdiye kadar bu durumda hiç kalmadım, hiç seçim yapmak zorunda bırakılmadım...kalsaydım da seçim yapmazdım sanırm....

Son düzenleme:
ya açıkcası böyle arkadaş yoktur sevgiilin mi ben mi diyen ama
sevgililer bazen sorun çıkartıyor ya ben ya arkdşın diye ki çok saçma bi durum

yani sonucta benim arkdasımla sen (sevgiili) anlaşmyosun ben anlaşıyorum cok sevmiyosa o arkadşımı sevgilim aynı ortama sokmam olur biter

Sevgilim derdim çünkü evleneceğin kişi ise her zaman hayat boyu yanında olacak kişi odur.Ama farkettim ki her zaman kankam diye cevap verilmesi gerekiyor.Sevgiliye güvenmiyorum artık terkedildikten sonra napalım=)

Sevgilim derdim çünkü evleneceğin kişi ise her zaman hayat boyu yanında olacak kişi odur.Ama farkettim ki her zaman kankam diye cevap verilmesi gerekiyor.Sevgiliye güvenmiyorum artık terkedildikten sonra napalım=)

çok zor bi durum yhaaa ama aşkımı seçerim galibaaaaa ay bilmiorum yhaa allah öle bir duruma düşürmesin :50:

seçimi yaptırmak isteyene bağlı kankam istiyorsa sevgilim derdim sevgilim isterse kankam derdim ben öylesi şeyleri sevmem ikisinin arasında problem olmaması gerek o seçimi yaptıran yalnış yapar ozaman seçim yaptıran kişi hayatımdan çeker gider öyle bir problem yaşamadım

normal olan bi insan böyle seçim yaptırmaz ama eğer seçimi yaptıran kişinin nedenlerini öğrenirim vs vsss uzar gider bu ya :)

Normalde herzaman kankam önce gelir çünkü sevgililer gelip geçicidir kanka kalıcıdır bana göre... Ama bu kankamın ve sevgilimin hareketlerine ve duruma bağlı birazda...

ya sevgilin ya ben diyen kankam oldu
gerekçesi de; hayatımda sevgilimin yeri kankamın yerinden daha önemli olmasınmış.. :19:
böyle bir seçime zorlayan biriyle kankalığımın ne kadar devam edeceği biraz düşündürücü olurdu doğrusu.. :44:
sevgilim demekle iyi bi seçim yaptığımı günden güne daha da iyi anlıyorum :31:
o benim herşeyim :69:
hem sevgilim,hem kankam :29: :69:

Çiğdem_k nin dediğine katılıyorum..
beni bu secimi yapmama zorlayan kisi önemli..
ben bır çok kankamı arkadasımı sildim..beni böyle bır secime zorladıkları için..ve hiçte pişman değilim..çünkü ben hayatım boyunca kimseden böyle bır secim yapmasını beklemedim,istemedim..ama nedense benden istediler beklediler :) hemde geçerli bır sebep yokken...

Back
X