- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
Merhaba kızlar, sevgilimle aynı bölümde aynı sınıftayız. 7 aydır süren bir birlikteliğimiz var. Sevgilimi çok seviyorum. Sevgilim çok duygusal, çok iyi kalpli, bana da çoktan biraz daha çok düşkün biri. Şöyle ki, ben okuldayken genelde çıkışlarda arkadaş grubumla takılırım. Sevgilimin arkadaşları ve benim arkadaşlarım hep beraber takılıyorduk. Bi dönem sevgilimin en yakın arkadaşıyla benim çok yakın bir arkadaşım (yine aynı sınıftan) çıkmaya başladılar. Ancak şu anda onlar ayrıldılar. Yaklaşık 10 gün sonra da okul açılıyor. Büyük ihtimalle birbirleriyle aynı ortamda bulunmak istemeyecekler. Benim arkadaşlarım zaten sürekli "bugün napıyoruz" modundalar. Sevgilim desek bi gün görüşmeyince saatte 10 kez arıyor. Yani aynı okulda olduğumuz için sürekli, yok çıkışta benimle gelmedin, yok fakültede benim yanıma gelmedin problemi olacak. Ayrıca tahmin edersiniz ki kankanızın eski sevgilisinin olduğu ortamlarda olmakta kankanızla aranızı açacak bir durum. Bu yüzden ne yapmamı nasıl davranmamı önerirsiniz. Yani okulların açılacağı gün sayısı azaldıkça içime fenalıklar geliyor kızlar. İki arada bir derede kalacağım yine..